Maria Åkerberg – laadukasta luonnonkosmetiikkaa Ruotsista

Alevahti.fi

Maria Åkerberg on ruotsalainen luonnonkosmetiikan valmistaja. Ihmisen ja luonnon hyvinvointia kunnioittavat tuotteet valmistetaan Ruotsissa.

Useita Maria Åkerberg -tuotteita vierekkäin

Tavoitteena on valmistaa luonnonkosmetiikka, joka ei vahingoita luontoa eikä ihmisiä. Tuotteet valmistetaan ilman synteettisiä ainesosia ja keinitekoisia säilytysaineita eikä niissä myöskään käytetä eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineosia.

Sisältö jatkuu tuotevinkkien jälkeen.

Sisältö jatkuu.

Kymmenien vuosien kokemus

Merkin perusti vuonna 1995 vähemmän yllättäen Maria Åkerberg. Tuotteet valmistetaan yhä edelleen Frillesås-nimisessä pienessä kylässä Ruotsin länsirannikolla. Vuosien varrella kertynyt kokemus luonnonkosmetiikan valmistuksesta tuottaa yhä toimivampia ja ympäristöystävällisempiä tuotteita vastuulliselle kuluttajalle.

Luonnolle haitallisten ainesosien sijaan tuotteiden valmistuksessa käytetään erilaisia kasviuutteita, öljyjä ja yrttejä. Kaikki valmistuksessa käytetyt ainesosat on listattu merkin verkkosivuilla.

Maria Åkerberg valmistaa laadukkaita luonnonkosmetiikan tuotteita iholle ja hiuksille. Valikoimassa on muun muassa kasvovoiteita ja vartalovoiteita. Näiden lisäksi tätä laadukasta luonnonkosmetiikkaa löytyy niin auringolta suojautumiseen kuin meikkaamiseen. Miehille löytyy esimerkiki parran hoitoon liittyviä tuotteita.

Moniin muihin luonnonkosmetiikan merkkeihin verrattuna Maria Åkerbergin valikoima on todella kattava. Tuotteita löytyy yli 500, joten on todennäköistä, että vaativinkin luonnonkosmetiikan käyttäjä löytää haluamansa tuotteen.

Merkin omasta luonnonkosmetiikan verkkokaupasta löydät kaikki Maria Åkerbergin tuotteet. Hyvä valikoima tuotteita on myös suomalaisissa verkkokaupoissa, yhtenä esimerkkinä mainittakoon Skincity.

Tuotevinkki: Face Lotion More

Yksi suositummista Maria Åkerberg -sarjan tuotteista. Tehokkaasti ja pitkäkestoisesti kosteuttava kasvovoide, jossa mukana muun muassa puna-apilauutetta, purasruohoöljyä, ruusunmarjansiemenöljyä, patsuliöljyä ja bergamottiöljyä.

Face Lotion More on valittu muun muassa vuoden tuotteeksi, ja asiakkaiden kokemuksien perusteella tuote todellakin toimii. Saatavilla 50 ja 100 ml:n pakkauksissa.

Tuotevinkki: Coldpressed Jojoba Oil

Kylmäpuristettu jojobaöljy on erittäin monikäyttöinen ja pitkäkestoisesti kosteuttava öljy. Sopii niin käsille ja kasvoille kuin meikinpoistoon ja hiuspohjan hoitoon.

Maria Åkerberg Coldpressed Jojoba Oil on saatavilla 30 ja 100 ml:n pulloissa.


Joko sinulla on kokemuksia Maria Åkerbergin tuotteista? Ovatko tuotevinkkimme sinulle tuttuja tuotteita? Kommentoi ja kerro minkälaisia kokemuksia sinulla on!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Paras punavalolaite – Innolux Red? Punaista valoa tummalla taustalla

Mitä on punavalohoito ja minkälaisia vaikutuksia sillä on? Entä mikä voisi olla paras laite mihinkin käyttöön?

40
Moringa – ihmeiden puu! Pussi moringa-jauhetta, taustalla moringapuu

Moringa-jauhe on helppo tapa saada ihmeiden puuna tunnetun moringan terveysvaikutukset käyttöön.

29
Paras viherjauhe? Viherjauheet vertailussa Vihreää jauhetta lusikassa ja pöydällä

Mitä ovat viherjauheet? Entä minkälaisia terveysvaikutuksia niillä on? Katso listamme parhaista viherjauheista.

42
Kuusenkerkkä Kuusenkerkkää

Suomenkin metsissä esiintyvää kuusenkerkkää hyödynnetään monenlaisten luontaistuotteiden valmistuksessa. Mitä kaikkia tuotteita on saatavilla?

13
Chia-siemenet – terveysvaikutukset ja hyödyt Chian siemeniä

Pienikokoiset chia-siemenet ovat terveysvaikutuksiltaan monipuolisia. Entä oletko jo kokeillut chia-vanukasta?

51
Goji-marja on todellinen luonnon ihme Goji-marjoja pöydällä olevassa lusikassa

Goji-marjaa sanotaan yhdeksi maailman ravinnerikkaimmista marjoista. Lue lisää Goji-marjasta ja sen terveysvaikutuksista.

37
Parhaat raudan lähteet

Elimistö ei tuota rautaa, joten sitä on saatava ravinnosta. Mitkä ovat parhaita raudan lähteitä?

23
Arginiini Arginiini-purkki, taustalla kuntosali

Arginiini on yksi ihmisen elimistössä esiintyvistä aminohapoista. Se vaikuttaa niin verisuoniin kuin lihaksiin. Minkälaisesta aineesta oikein on kyse?

9
Pakurikäävän terveysvaikutukset Kuutioita pakurikäävästä

Pakuri on todellinen luonnon oma superfood! Minkälaisia terveysvaikutuksia pakurikäävän käytöllä on?

34
Nokkosen terveysvaikutukset – tee, jauhe ja siemenet Nokkosia

Nokkonen on kotimainen superfood, joka tunnetaan terveysvaikutuksistaan. Nokkosen hyödyt voi saada niin kuivattuna kuin tuoreena.

58

Ei kommentteja

Tuotevinkit