Maria Åkerberg – laadukasta luonnonkosmetiikkaa Ruotsista

Maria Åkerberg on ruotsalainen luonnonkosmetiikan valmistaja. Ihmisen ja luonnon hyvinvointia kunnioittavat tuotteet valmistetaan Ruotsissa.

Useita Maria Åkerberg -tuotteita vierekkäin

Tavoitteena on valmistaa luonnonkosmetiikka, joka ei vahingoita luontoa eikä ihmisiä. Tuotteet valmistetaan ilman synteettisiä ainesosia ja keinitekoisia säilytysaineita eikä niissä myöskään käytetä eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineosia.

Kymmenien vuosien kokemus

Merkin perusti vuonna 1995 vähemmän yllättäen Maria Åkerberg. Tuotteet valmistetaan yhä edelleen Frillesås-nimisessä pienessä kylässä Ruotsin länsirannikolla. Vuosien varrella kertynyt kokemus luonnonkosmetiikan valmistuksesta tuottaa yhä toimivampia ja ympäristöystävällisempiä tuotteita vastuulliselle kuluttajalle.

Luonnolle haitallisten ainesosien sijaan tuotteiden valmistuksessa käytetään erilaisia kasviuutteita, öljyjä ja yrttejä. Kaikki valmistuksessa käytetyt ainesosat on listattu merkin verkkosivuilla.

Maria Åkerberg valmistaa laadukkaita luonnonkosmetiikan tuotteita iholle ja hiuksille. Valikoimassa on muun muassa kasvovoiteita ja vartalovoiteita. Näiden lisäksi tätä laadukasta luonnonkosmetiikkaa löytyy niin auringolta suojautumiseen kuin meikkaamiseen. Miehille löytyy esimerkiki parran hoitoon liittyviä tuotteita.

Moniin muihin luonnonkosmetiikan merkkeihin verrattuna Maria Åkerbergin valikoima on todella kattava. Tuotteita löytyy yli 500, joten on todennäköistä, että vaativinkin luonnonkosmetiikan käyttäjä löytää haluamansa tuotteen.

Merkin omasta luonnonkosmetiikan verkkokaupasta löydät kaikki Maria Åkerbergin tuotteet. Hyvä valikoima tuotteita on myös suomalaisissa verkkokaupoissa, yhtenä esimerkkinä mainittakoon Skincity.

Tuotevinkki: Face Lotion More

Yksi suositummista Maria Åkerberg -sarjan tuotteista. Tehokkaasti ja pitkäkestoisesti kosteuttava kasvovoide, jossa mukana muun muassa puna-apilauutetta, purasruohoöljyä, ruusunmarjansiemenöljyä, patsuliöljyä ja bergamottiöljyä.

Face Lotion More on valittu muun muassa vuoden tuotteeksi, ja asiakkaiden kokemuksien perusteella tuote todellakin toimii. Saatavilla 50 ja 100 ml:n pakkauksissa.

Tuotevinkki: Coldpressed Jojoba Oil

Kylmäpuristettu jojobaöljy on erittäin monikäyttöinen ja pitkäkestoisesti kosteuttava öljy. Sopii niin käsille ja kasvoille kuin meikinpoistoon ja hiuspohjan hoitoon.

Maria Åkerberg Coldpressed Jojoba Oil on saatavilla 30 ja 100 ml:n pulloissa.


Joko sinulla on kokemuksia Maria Åkerbergin tuotteista? Ovatko tuotevinkkimme sinulle tuttuja tuotteita? Kommentoi ja kerro minkälaisia kokemuksia sinulla on!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Acai-marja ja Acain terveysvaikutukset Kaksi kourallista acai-marjoja

Acai-marja on todellinen ihmemarja. Acai sisältää jopa 6 kertaa enemmän antioksidantteja kuin mustikka! Lue lisää Acain terveysvaikutuksista.

38
Paras tehosekoitin – testi ja vertailu 7 eriväristä tehosekoitinta

Parhaat tehosekoittimet valmistavat erilaiset ruoat ja välipalat sekunneissa. Mikä voisi olla paras tehosekoitin? Katso vertailu!

44
Spirulina – tabletit vai jauhe? Keko spirulina-jauhetta

Spirulinan terveysvaikutukset voidaan saada niin tableitteina kuin jauheena. Spirulina on myös todellinen proteiinipommi!

37
Luonnonkosmetiikan verkkokauppa – Top 5 Kaksi pulloa luonnonkosmetiikkaa

Luonnonkosmetiikan verkkokauppoja on Suomessa useita. Tarjolla on laajempi valikoima ja halvemmat hinnat.

45
Krilliöljy Krilliöljykapseleita purkissa

Krilliöljy on monille toimivin tapa saada tarpeeksi omega-3 -rasvahappoja. Miksi käyttää krilliöljyä kalaöljyjen sijasta?

11
Lucuma – Inkojen kulta? Tuoreita lucuma-hedelmiä sekä lucuma-jauhetta kulhossa

Lucuma on erityisen suosittu hedelmä Perussa, jossa sitä käytetään esimerkiksi jäätelössä. Lucuma-jauhe sen sijaan sopii hyvin monenlaiseen käyttöön.

29
Havupuu-uutejuoma – hyödyt ja terveysvaikutukset Pullo Karin havupuu-uutejuomaa, taustalla männynoksia

Havupuu-uutejuoma valmistetaaan männyn kuoresta ja nilasta sekä lähdevedestä. Mitä terveysvaikutuksia sillä on?

55
Moringa – ihmeiden puu! Pussi moringa-jauhetta, taustalla moringapuu

Moringa-jauhe on helppo tapa saada ihmeiden puuna tunnetun moringan terveysvaikutukset käyttöön.

29
Joululahjaideoita Jouluisia koristeita pöydällä

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja joululahjat hankkimatta? Tuttu tilanne edellisiltä vuosilta… Ei hätää, ota avuksesi keräämämme joululahjaideat!

17
Astaksantiini Astaksantiinikapseleita

Astaksantiini on voimakas antioksidantti, joka voi auttaa esimerkiksi auringonvaloa vastaan sisäisesti. Lue mitä muita hyötyjä astaksantiinilla on.

13

Ei kommentteja

Tuotevinkit