Maria Åkerberg – laadukasta luonnonkosmetiikkaa Ruotsista

Maria Åkerberg on ruotsalainen luonnonkosmetiikan valmistaja. Ihmisen ja luonnon hyvinvointia kunnioittavat tuotteet valmistetaan Ruotsissa.

Useita Maria Åkerberg -tuotteita vierekkäin

Tavoitteena on valmistaa luonnonkosmetiikka, joka ei vahingoita luontoa eikä ihmisiä. Tuotteet valmistetaan ilman synteettisiä ainesosia ja keinitekoisia säilytysaineita eikä niissä myöskään käytetä eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineosia.

Kymmenien vuosien kokemus

Merkin perusti vuonna 1995 vähemmän yllättäen Maria Åkerberg. Tuotteet valmistetaan yhä edelleen Frillesås-nimisessä pienessä kylässä Ruotsin länsirannikolla. Vuosien varrella kertynyt kokemus luonnonkosmetiikan valmistuksesta tuottaa yhä toimivampia ja ympäristöystävällisempiä tuotteita vastuulliselle kuluttajalle.

Luonnolle haitallisten ainesosien sijaan tuotteiden valmistuksessa käytetään erilaisia kasviuutteita, öljyjä ja yrttejä. Kaikki valmistuksessa käytetyt ainesosat on listattu merkin verkkosivuilla.

Maria Åkerberg valmistaa laadukkaita luonnonkosmetiikan tuotteita iholle ja hiuksille. Valikoimassa on muun muassa kasvovoiteita ja vartalovoiteita. Näiden lisäksi tätä laadukasta luonnonkosmetiikkaa löytyy niin auringolta suojautumiseen kuin meikkaamiseen. Miehille löytyy esimerkiki parran hoitoon liittyviä tuotteita.

Moniin muihin luonnonkosmetiikan merkkeihin verrattuna Maria Åkerbergin valikoima on todella kattava. Tuotteita löytyy yli 500, joten on todennäköistä, että vaativinkin luonnonkosmetiikan käyttäjä löytää haluamansa tuotteen.

Merkin omasta luonnonkosmetiikan verkkokaupasta löydät kaikki Maria Åkerbergin tuotteet. Hyvä valikoima tuotteita on myös suomalaisissa verkkokaupoissa, yhtenä esimerkkinä mainittakoon Skincity.

Tuotevinkki: Face Lotion More

Yksi suositummista Maria Åkerberg -sarjan tuotteista. Tehokkaasti ja pitkäkestoisesti kosteuttava kasvovoide, jossa mukana muun muassa puna-apilauutetta, purasruohoöljyä, ruusunmarjansiemenöljyä, patsuliöljyä ja bergamottiöljyä.

Face Lotion More on valittu muun muassa vuoden tuotteeksi, ja asiakkaiden kokemuksien perusteella tuote todellakin toimii. Saatavilla 50 ja 100 ml:n pakkauksissa.

Tuotevinkki: Coldpressed Jojoba Oil

Kylmäpuristettu jojobaöljy on erittäin monikäyttöinen ja pitkäkestoisesti kosteuttava öljy. Sopii niin käsille ja kasvoille kuin meikinpoistoon ja hiuspohjan hoitoon.

Maria Åkerberg Coldpressed Jojoba Oil on saatavilla 30 ja 100 ml:n pulloissa.


Joko sinulla on kokemuksia Maria Åkerbergin tuotteista? Ovatko tuotevinkkimme sinulle tuttuja tuotteita? Kommentoi ja kerro minkälaisia kokemuksia sinulla on!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Kurkuma ja kurkumiini Kurkumiinijauhetta ja purkki kurkumiinikapseleita

Kurkuma ja sen aktiivinen vaikuttava aines kurkumiini sisältävät useita terveysvaikutuksia. Lue lisää kurkumiinista ja sen hyödyistä.

21
Alfalfa – kaikkien ruokien isä? Alfalfa-jauhetta pakkauksessa

Alfalfa-jauhe on yksi niin sanotuista viherjauheista. Mitä terveysvaikutuksia ja hyötyjä sen käytöllä on?

38
Marja-aronia – rouheena, jauheena tai tuoreena omalta pihalta! Marja-aronian terttuja lautasella

Marja-aronia on Suomessakin viihtyvä pensas, joka tuottaa terveysvaikutuksiltaan erinomaisia marjoja. Minkälainen marja on kyseessä?

68
Arginiini Arginiini-purkki, taustalla kuntosali

Arginiini on yksi ihmisen elimistössä esiintyvistä aminohapoista. Se vaikuttaa niin verisuoniin kuin lihaksiin. Minkälaisesta aineesta oikein on kyse?

9
Lucuma – Inkojen kulta? Tuoreita lucuma-hedelmiä sekä lucuma-jauhetta kulhossa

Lucuma on erityisen suosittu hedelmä Perussa, jossa sitä käytetään esimerkiksi jäätelössä. Lucuma-jauhe sen sijaan sopii hyvin monenlaiseen käyttöön.

29
Kuusenkerkkä Kuusenkerkkää

Suomenkin metsissä esiintyvää kuusenkerkkää hyödynnetään monenlaisten luontaistuotteiden valmistuksessa. Mitä kaikkia tuotteita on saatavilla?

13
Nokkosen terveysvaikutukset – tee, jauhe ja siemenet Nokkosia

Nokkonen on kotimainen superfood, joka tunnetaan terveysvaikutuksistaan. Nokkosen hyödyt voi saada niin kuivattuna kuin tuoreena.

58
Puolukan viisi terveysvaikutusta Puolukkaa kasvamassa luonnossa

Harva tuntee puolukan monipuolisia terveysvaikutuksia. Jos tuoreet puolukat eivät maistu sinulle, kokeile puolukkajauhetta!

33
Ubikinoni – terveysvaikutukset lisäravinteesta? Purkillinen ubikinoni Q10 -lisäravinnetta

Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on ihmisen elimistössä esiintyvä K-vitamiinin kaltainen yhdiste. Mitkä ovat ubikinonin terveysvaikutukset? Entä voiko sen hyötyjä lisätä ravintolisällä?

54
Paras rasvanpolttaja Purkillinen rasvanpolttajia

Omaan käyttöön paras rasvanpolttaja löytyy vain kokeilemalla eri tuotteita. Mitä rasvanpolttaja oikeastaan tekee?

20

Ei kommentteja