Alevahti.fi

Maria Åkerberg – laadukasta luonnonkosmetiikkaa Ruotsista

Maria Åkerberg on ruotsalainen luonnonkosmetiikan valmistaja. Ihmisen ja luonnon hyvinvointia kunnioittavat tuotteet valmistetaan Ruotsissa.

Useita Maria Åkerberg -tuotteita vierekkäin

Tavoitteena on valmistaa luonnonkosmetiikka, joka ei vahingoita luontoa eikä ihmisiä. Tuotteet valmistetaan ilman synteettisiä ainesosia ja keinitekoisia säilytysaineita eikä niissä myöskään käytetä eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineosia.

Kymmenien vuosien kokemus

Merkin perusti vuonna 1995 vähemmän yllättäen Maria Åkerberg. Tuotteet valmistetaan yhä edelleen Frillesås-nimisessä pienessä kylässä Ruotsin länsirannikolla. Vuosien varrella kertynyt kokemus luonnonkosmetiikan valmistuksesta tuottaa yhä toimivampia ja ympäristöystävällisempiä tuotteita vastuulliselle kuluttajalle.

Luonnolle haitallisten ainesosien sijaan tuotteiden valmistuksessa käytetään erilaisia kasviuutteita, öljyjä ja yrttejä. Kaikki valmistuksessa käytetyt ainesosat on listattu merkin verkkosivuilla.

Maria Åkerberg valmistaa laadukkaita luonnonkosmetiikan tuotteita iholle ja hiuksille. Valikoimassa on muun muassa kasvovoiteita ja vartalovoiteita. Näiden lisäksi tätä laadukasta luonnonkosmetiikkaa löytyy niin auringolta suojautumiseen kuin meikkaamiseen. Miehille löytyy esimerkiki parran hoitoon liittyviä tuotteita.

Moniin muihin luonnonkosmetiikan merkkeihin verrattuna Maria Åkerbergin valikoima on todella kattava. Tuotteita löytyy yli 500, joten on todennäköistä, että vaativinkin luonnonkosmetiikan käyttäjä löytää haluamansa tuotteen.

Merkin omasta luonnonkosmetiikan verkkokaupasta löydät kaikki Maria Åkerbergin tuotteet. Hyvä valikoima tuotteita on myös suomalaisissa verkkokaupoissa, yhtenä esimerkkinä mainittakoon Skincity.

Tuotevinkki: Face Lotion More

Yksi suositummista Maria Åkerberg -sarjan tuotteista. Tehokkaasti ja pitkäkestoisesti kosteuttava kasvovoide, jossa mukana muun muassa puna-apilauutetta, purasruohoöljyä, ruusunmarjansiemenöljyä, patsuliöljyä ja bergamottiöljyä.

Face Lotion More on valittu muun muassa vuoden tuotteeksi, ja asiakkaiden kokemuksien perusteella tuote todellakin toimii. Saatavilla 50 ja 100 ml:n pakkauksissa.

Tuotevinkki: Coldpressed Jojoba Oil

Kylmäpuristettu jojobaöljy on erittäin monikäyttöinen ja pitkäkestoisesti kosteuttava öljy. Sopii niin käsille ja kasvoille kuin meikinpoistoon ja hiuspohjan hoitoon.

Maria Åkerberg Coldpressed Jojoba Oil on saatavilla 30 ja 100 ml:n pulloissa.


Joko sinulla on kokemuksia Maria Åkerbergin tuotteista? Ovatko tuotevinkkimme sinulle tuttuja tuotteita? Kommentoi ja kerro minkälaisia kokemuksia sinulla on!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Krilliöljy Krilliöljykapseleita purkissa

Krilliöljy on monille toimivin tapa saada tarpeeksi omega-3 -rasvahappoja. Miksi käyttää krilliöljyä kalaöljyjen sijasta?

11
Kollageeni – apua nivelille ja iholle? Naisen silmä ja iho kuvattuna läheltä

Kollageeni on ihmisen elimistössä esiintyvä proteiini. Mikä on kollageenien merkitys nivelille ja iholle?

44
Astaksantiini Astaksantiinikapseleita

Astaksantiini on voimakas antioksidantti, joka voi auttaa esimerkiksi auringonvaloa vastaan sisäisesti. Lue mitä muita hyötyjä astaksantiinilla on.

13
Alfalfa – kaikkien ruokien isä? Alfalfa-jauhetta pakkauksessa

Alfalfa-jauhe on yksi niin sanotuista viherjauheista. Mitä terveysvaikutuksia ja hyötyjä sen käytöllä on?

38
Moringa – ihmeiden puu! Pussi moringa-jauhetta, taustalla moringapuu

Moringa-jauhe on helppo tapa saada ihmeiden puuna tunnetun moringan terveysvaikutukset käyttöön.

29
Paras diffuuseri? – Testissä aroma diffuuserit Muji-ilmankostutin, josta tulee ulos höyryä

Diffuuseri on ilmaa kostuttava laite, jota voi käyttää myös aromaterapiaan. Lue vertailumme aroma diffuusereista ja löydä paras diffuuseri!

53
Serrapeptaasi Luontaistukku Serrapeptaasi

Serrapeptaasi pilkkoo ainoastaan sairasta ja kuollutta kudosta, ei tervettä ja elävää. Minkälainen entsyymi on oikein kyseessä?

13
Karppaus ateriat Kulhossa oleva karppaus-ateria

Karppaus ateriat ovat valmiina myytäviä vähähiilihydraattisia ruoka-annoksia karppaajille. Karppaus on hiilihydraattien vähentämistä ruokavaliosta.

16
Ohranoras – terveysvaikutukset myös mehujauheesta? Ohranorasjauhetta kulhossa. Taustalla ohrapelto.

Käytätkö viherjauheita? Kokeile myös ohranorasta! Ohranorasjauheen käyttö on helppoa, ja se on terveellinen lisä päivittäiseen ruokavalioon.

57
Raw food eli raakaravinto Raakaravintoa eli raw foodia lautasella

Raw food -ruokavaliota eli raakaravintoa noudattava ei syö prosessoitua eikä kypsennettyä ruokaa. Mitä tässä ruokavaliossa oikein syödään ja mihin raja vedetään?

25

Ei kommentteja