Maria Åkerberg – laadukasta luonnonkosmetiikkaa Ruotsista

Alevahti.fi

Maria Åkerberg on ruotsalainen luonnonkosmetiikan valmistaja. Ihmisen ja luonnon hyvinvointia kunnioittavat tuotteet valmistetaan Ruotsissa.

Useita Maria Åkerberg -tuotteita vierekkäin

Tavoitteena on valmistaa luonnonkosmetiikka, joka ei vahingoita luontoa eikä ihmisiä. Tuotteet valmistetaan ilman synteettisiä ainesosia ja keinitekoisia säilytysaineita eikä niissä myöskään käytetä eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineosia.

Sisältö jatkuu tuotevinkkien jälkeen.

Sisältö jatkuu.

Kymmenien vuosien kokemus

Merkin perusti vuonna 1995 vähemmän yllättäen Maria Åkerberg. Tuotteet valmistetaan yhä edelleen Frillesås-nimisessä pienessä kylässä Ruotsin länsirannikolla. Vuosien varrella kertynyt kokemus luonnonkosmetiikan valmistuksesta tuottaa yhä toimivampia ja ympäristöystävällisempiä tuotteita vastuulliselle kuluttajalle.

Luonnolle haitallisten ainesosien sijaan tuotteiden valmistuksessa käytetään erilaisia kasviuutteita, öljyjä ja yrttejä. Kaikki valmistuksessa käytetyt ainesosat on listattu merkin verkkosivuilla.

Maria Åkerberg valmistaa laadukkaita luonnonkosmetiikan tuotteita iholle ja hiuksille. Valikoimassa on muun muassa kasvovoiteita ja vartalovoiteita. Näiden lisäksi tätä laadukasta luonnonkosmetiikkaa löytyy niin auringolta suojautumiseen kuin meikkaamiseen. Miehille löytyy esimerkiki parran hoitoon liittyviä tuotteita.

Moniin muihin luonnonkosmetiikan merkkeihin verrattuna Maria Åkerbergin valikoima on todella kattava. Tuotteita löytyy yli 500, joten on todennäköistä, että vaativinkin luonnonkosmetiikan käyttäjä löytää haluamansa tuotteen.

Merkin omasta luonnonkosmetiikan verkkokaupasta löydät kaikki Maria Åkerbergin tuotteet. Hyvä valikoima tuotteita on myös suomalaisissa verkkokaupoissa, yhtenä esimerkkinä mainittakoon Skincity.

Tuotevinkki: Face Lotion More

Yksi suositummista Maria Åkerberg -sarjan tuotteista. Tehokkaasti ja pitkäkestoisesti kosteuttava kasvovoide, jossa mukana muun muassa puna-apilauutetta, purasruohoöljyä, ruusunmarjansiemenöljyä, patsuliöljyä ja bergamottiöljyä.

Face Lotion More on valittu muun muassa vuoden tuotteeksi, ja asiakkaiden kokemuksien perusteella tuote todellakin toimii. Saatavilla 50 ja 100 ml:n pakkauksissa.

Tuotevinkki: Coldpressed Jojoba Oil

Kylmäpuristettu jojobaöljy on erittäin monikäyttöinen ja pitkäkestoisesti kosteuttava öljy. Sopii niin käsille ja kasvoille kuin meikinpoistoon ja hiuspohjan hoitoon.

Maria Åkerberg Coldpressed Jojoba Oil on saatavilla 30 ja 100 ml:n pulloissa.


Joko sinulla on kokemuksia Maria Åkerbergin tuotteista? Ovatko tuotevinkkimme sinulle tuttuja tuotteita? Kommentoi ja kerro minkälaisia kokemuksia sinulla on!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Hunajamarja eli haskap Hunajamarja eli haskap pensaassa

Haskap eli hunajamarja on todellinen terveyspommi. Suomessa tämä terveysvaikutuksiltaan erinomainen marja on vähemmän tunnettu.

22
Paras viherjauhe? Viherjauheet vertailussa Vihreää jauhetta lusikassa ja pöydällä

Mitä ovat viherjauheet? Entä minkälaisia terveysvaikutuksia niillä on? Katso listamme parhaista viherjauheista.

42
Paras diffuuseri? – Testissä aroma diffuuserit Muji-ilmankostutin, josta tulee ulos höyryä

Diffuuseri on ilmaa kostuttava laite, jota voi käyttää myös aromaterapiaan. Lue vertailumme aroma diffuusereista ja löydä paras diffuuseri!

53
Plantheque – kokemuksia ja tuotevinkkejä Plantheque-tuotteita vierekkäin

Plantheque on Skincityn oma tuotesarja. Joko sinulla on kokemuksia Planthequesta?

47
Spirulina – tabletit vai jauhe? Keko spirulina-jauhetta

Spirulinan terveysvaikutukset voidaan saada niin tableitteina kuin jauheena. Spirulina on myös todellinen proteiinipommi!

37
Paras mehustin Mehustin ja hedelmiä pöydällä

Mitä jos voisit tehdä mehua juuri niistä raaka-aineista, mistä pidät? Tämä onnistuu, kun otat avuksi mehustimen!

14
Evolve Organic Beauty – luonnonkosmetiikkaa Englannista

Evolve Organic Beauty on englantilainen luonnonkosmetiikan brändi. Se valmistaa vuosien kokemuksella luonnonmukaisia kosmetiikan tuotteita.

61
Krilliöljy Krilliöljykapseleita purkissa

Krilliöljy on monille toimivin tapa saada tarpeeksi omega-3 -rasvahappoja. Miksi käyttää krilliöljyä kalaöljyjen sijasta?

11
Maca-jauhe – hyödyt ja kokemuksia Maca-jauhetta otettuna kulhosta lusikkaan

Maca on todellinen superfood Perusta! Lue Maca-jauheen hyödyistä ja jaa kokemuksesi sen vaikutuksista.

40
Paras tehosekoitin – testi ja vertailu 7 eriväristä tehosekoitinta

Parhaat tehosekoittimet valmistavat erilaiset ruoat ja välipalat sekunneissa. Mikä voisi olla paras tehosekoitin? Katso vertailu!

44

Ei kommentteja

Tuotevinkit