Life

★ ★ ★ ★ ★ ★
5,0
(1 kokemus)
Alevahti.fi

Hyvinvointituotteiden verkkokauppa! Life on hyvinvointiketju, josta löydät laajan valikoiman korkealaatuisia kauneus-, terveys- ja hyvinvointituotteita.

Life on pohjoismaiden johtava hyvinvointiketju. Osaava henkilökuntamme palvelee asiakkaitamme Suomessa yli 70 myymälässä ja Lifen verkkokaupassa. Lifelta löydät tarkkaan valitun valikoiman korkealaatuisia hyvinvoinnin tuotteita. Meillä on kaikkea ravintolisistä luonnonkosmetiikkaan, ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, suloisia vehnätyynyjä ja kaikkea siltä väliltä.

Lifen vision ja mission takana on kolme arvoa, jotka muodostavat kaiken toimintamme perustan: huolenpito, haastaminen ja sitoutuminen. Näitä yritämme ylläpitää päivittäisessä tekemisessä. Me Lifella haluamme auttaa intohimoisesti jokaista asiakastamme löytämään tasapainon ruokavalion, liikunnan ja levon välillä. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille tärkeää.

Meiltä löydät kaikki hyvinvointiin! Lifelta saat suosituimmat hyvinvoinnin tuotteet ja merkit niin terveyden, kauneuden, urheilun kuin elintarvikkeiden saralta.

Lifen oma Life Exclusive -merkki tarjoaa huippulaatua kaikille. Sarjasta löydät muun muassa laadukkaat puhtaista raaka-aineista valmistetut vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet, rasvahapot ja urheilutuotteet. Sarjasta löydät myös erityisesti naisille, miehille ja lapsille suunnitellut tuotteet.

Kauppaan: www.life.fi

Life alennuskoodit

Ei voimassa olevia alennuskoodeja.

Kokemuksia

Yhteenveto

Kokemuksia: 1

100% suosittelisi ystävälleen

Keskiarvo: 5

1 tähti
2 tähteä
3 tähteä
4 tähteä
5 tähteä (1)
100%
★ ★ ★ ★ ★

Kokemuksia useista tilauksista sekä myös kivijalkakaupassa asioinnista. Aina ollut tyytyväinen tuotteisiin ja palveluun. Suosittelen!

8.9.2022 09:19

Kyllä, suosittelisin ystävälle.

Hyvää
  • Luotettava
  • Laaja valikoima
  • Myös kivijalkakauppoja

Onko sinulla kokemuksia kaupasta Life? Onko Life luotettava? Kirjoita oma kokemuksesi!

Kirjoita arvostelu kaupasta

Lue myös