Vapaa Kierto Omega-3

Vapaa Kierto Omega-3
Alevahti.fi

Vapaa Kierto koostuu runsaasti EPA:a ja DHA:ta sisältävistä omega-3-rasvahapoista, vastustuskyvylle tärkeästä D-vitamiinista sekä antioksidanttina toimivasta E-vitamiinista.

Vapaa Kierto Omega-3 on ollut markkinoilla jo yli 20 vuoden ajan ja on yksi Pohjoismaiden ostetuimmista omega-3-valmisteista. Kokemuksia tuotteesta on siis kertynyt jo suurelle joukolle.

Vapaa Kierto Omega-3:n ainesosilla on tutkittu teho moniin kehon toimintoihin. Omega-3 rasvahapot ovat erityisen hyödyllisiä sydämelle, aivoille ja näölle. Lisäksi tuotteen sisältämä E-vitamiini suojaa soluja ja D-vitamiini on hyödyksi vastustuskyvylle, lihaksistolle ja luustolle.

Omega-3-rasvahapot ovat erityisen tehokkaita ylläpitämään sydämen terveyttä, muistia, oppimis- ja keskittymiskykyä sekä näköä.

Yksi Vapaa Kierto Omega-3 -pakkaus sisältää 120 kapselia. Suositeltu vuorokausiannostus on 2–3 kapselia. Kahden kapselin vuorokausiannostuksella yksi pakkaus riittää siis noin kahdeksi kuukaudeksi. 

Tilaaminen on turvallista, sillä voit maksaa tilauksesi turvallisesti laskulla vasta tuotteiden saavuttua. Tilauksella ei myöskään ole sitoutumisaikaa ja sinulla on 14 päivän palautusoikeus.

Kun teet tilauksen nyt, saat ensimmäisen 2 kk:n Vapaa Kierto Omega-3 -lähetyksen 50 %:n alennuksella ilman postikuluja.

Muistathan jakaa omat kokemuksesi tuotteesta kirjoittamalla arvostelun!

Kauppaan: www.vnp.fi

Vapaa Kierto Omega-3 alennuskoodit

Ei voimassa olevia alennuskoodeja.

Ei kokemuksia

Onko sinulla kokemuksia kaupasta Vapaa Kierto Omega-3? Onko Vapaa Kierto Omega-3 luotettava? Kirjoita oma kokemuksesi!

Kirjoita arvostelu kaupasta

Lue myös