Serrapeptaasi

Alevahti.fi

Serrapeptaasin teho perustuu siihen, että se pilkkoo ainoastaan sairasta ja kuollutta kudosta, ei tervettä ja elävää. Tätä vaikutusta voidaan hyödyntää erilaisten kipujen hoidossa. Minkälainen entsyymi on oikein kyseessä?

Serrapeptaasi eli serratiopeptidaasi löydettiin alunperin silkkiäisperhosen toukan ruoansulatuskanavasta. Tämä voi kuulostaa erikoiselta, mutta ei hätää, sillä nykyään sitä valmistetaan ilman toukkia.

Sisältö jatkuu tuotevinkkien jälkeen.

Sisältö jatkuu.

Hyödyt

Serrapeptaasi on niin sanottu proteolyyttinen entsyymi. Tämä tarkoittaa, että se tehoa elimistön kuolleeseen kudokseen ei elävään. Kuollut kudos on tulehduksen aiheuttamaa eli fibriinikudosta.

Tähän perustuukin serrapeptaasin hyödyt: koska se toimii vain tulehtuneeseen kudokseen jättäen terveen kudoksen rauhaan. Näin sen uskotaan tehoavan esimerkiksi erilaisiin kipuihin ja vaivoihin.

Suosittuja käyttökohteita serrapeptaasille ovat siis erilaiset kivut ja vaivat. Siitä voi olla hyötyä niin hermosärkyyn kuin niveliin liittyviin kipuihin. Lisäksi se voi olla avuksi vatsan toiminnalle. Monet käyttävät serrapeptaasia jopa perinteisten tulehduskipulääkkeiden sijasta.

Suomessa serrapeptaasi ei ole vielä saavuttanut kovinkaan suurta suosiota. Sen sijaan Aasiassa ja joissakin Euroopan maissa sitä on hyödynnetty jo useamman kymmenen vuoden ajan.

Serrapeptaasin terveysvaikutuksia ja hyötyjä ei ole tutkittu kovinkaan laajasti eikä sen terveysvaikutuksilla ole vahvaa tieteellistä näyttöä. Sillä on myös hieman kiistanalainen maine. Jos aihe kiinnostaa enemmän, tutustu artikkeleihin niin serrapeptaasista kuin serratiopeptidaasista ja superpeptaasista.

Tuotevinkki: Luontaistukku Serrapeptaasi

Luontaistukku Serrapeptaasi

Luontaistukun serrapeptaasi on valmistettu Suomessa ilman turhia lisäaineita. Onko tässä paras serrapeptaasi ja vieläpä kotimaiselta valmistajalta?

Saatavilla kahtena eri tehokkuutena: 100 000 IU ja 200 000 IU. IU-yksikkö kertoo valmisteen tehon, mitä suurempi arvo, sen tehokkaampi tuote. Lisäksi saatavilla on kolme eri pakkauskokoa: 60, 180 ja 360 kapselia.

Serrapeptaasin käyttöä ei suositella henkilöille, jotka käyttävät veren hyytymiseen vaikuttavia lääkkeitä. Sitä ei myöskään suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville.

Kokemuksia serrapeptaasista löytyy eri luontaistuotekauppojen tuotesivuilta. Joillakin on tuotteista selvästi positiivisia kokemuksia, kun taas jotkut eivät ole huomanneet niissä minkäänlaista vaikutusta.


Onko sinulla kokemuksia serrapeptaasista? Mihin tuote mielestäsi vaikutti? Kommentoi!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Luonnonkosmetiikan verkkokauppa – Top 5 Kaksi pulloa luonnonkosmetiikkaa

Luonnonkosmetiikan verkkokauppoja on Suomessa useita. Tarjolla on laajempi valikoima ja halvemmat hinnat.

45
Lucuma – Inkojen kulta? Tuoreita lucuma-hedelmiä sekä lucuma-jauhetta kulhossa

Lucuma on erityisen suosittu hedelmä Perussa, jossa sitä käytetään esimerkiksi jäätelössä. Lucuma-jauhe sen sijaan sopii hyvin monenlaiseen käyttöön.

29
Kuusenkerkkä Kuusenkerkkää

Suomenkin metsissä esiintyvää kuusenkerkkää hyödynnetään monenlaisten luontaistuotteiden valmistuksessa. Mitä kaikkia tuotteita on saatavilla?

13
Korealainen kosmetiikka Korealaista kosmetiikkaa

Korealainen kosmetiikka on vallannut Suomen markkinat. Mitä korealainen kosmetiikka oikein on?

23
Kurkuma ja kurkumiini Kurkumiinijauhetta ja purkki kurkumiinikapseleita

Kurkuma ja sen aktiivinen vaikuttava aines kurkumiini sisältävät useita terveysvaikutuksia. Lue lisää kurkumiinista ja sen hyödyistä.

21
Maria Åkerberg – laadukasta luonnonkosmetiikkaa Ruotsista Useita Maria Åkerberg -tuotteita vierekkäin

Maria Åkerberg on ruotsalainen luonnonkosmetiikan valmistaja. Ihmisen ja luonnon hyvinvointia kunnioittavat tuotteet valmistetaan Ruotsissa.

64
Hunajamarja eli haskap Hunajamarja eli haskap pensaassa

Haskap eli hunajamarja on todellinen terveyspommi. Suomessa tämä terveysvaikutuksiltaan erinomainen marja on vähemmän tunnettu.

22
Klorella Ylhäältä päin kuvattu meri

Chlorella eli klorella on makeassa vedessä elävä levä. Tabletteina ja jauheena myytävä levä on ravinnerikas luontaistuote.

8
Pakurikäävän terveysvaikutukset Kuutioita pakurikäävästä

Pakuri on todellinen luonnon oma superfood! Minkälaisia terveysvaikutuksia pakurikäävän käytöllä on?

34
Luontaistuotteista apua flunssaan? Valkosipulia

Flunssaan voi saada apua niin erilaisista ravintolisistä kuin luontaistuotteista. Lue mitä keinoja flunssaa vastaan kannattaa kokeilla.

34

Ei kommentteja

Tuotevinkit