Serrapeptaasi

Serrapeptaasin teho perustuu siihen, että se pilkkoo ainoastaan sairasta ja kuollutta kudosta, ei tervettä ja elävää. Tätä vaikutusta voidaan hyödyntää erilaisten kipujen hoidossa. Minkälainen entsyymi on oikein kyseessä?

Serrapeptaasi eli serratiopeptidaasi löydettiin alunperin silkkiäisperhosen toukan ruoansulatuskanavasta. Tämä voi kuulostaa erikoiselta, mutta ei hätää, sillä nykyään sitä valmistetaan ilman toukkia.

Sisältö jatkuu tuotevinkkien jälkeen.

Sisältö jatkuu.

Hyödyt

Serrapeptaasi on niin sanottu proteolyyttinen entsyymi. Tämä tarkoittaa, että se tehoa elimistön kuolleeseen kudokseen ei elävään. Kuollut kudos on tulehduksen aiheuttamaa eli fibriinikudosta.

Tähän perustuukin serrapeptaasin hyödyt: koska se toimii vain tulehtuneeseen kudokseen jättäen terveen kudoksen rauhaan. Näin sen uskotaan tehoavan esimerkiksi erilaisiin kipuihin ja vaivoihin.

Suosittuja käyttökohteita serrapeptaasille ovat siis erilaiset kivut ja vaivat. Siitä voi olla hyötyä niin hermosärkyyn kuin niveliin liittyviin kipuihin. Lisäksi se voi olla avuksi vatsan toiminnalle. Monet käyttävät serrapeptaasia jopa perinteisten tulehduskipulääkkeiden sijasta.

Suomessa serrapeptaasi ei ole vielä saavuttanut kovinkaan suurta suosiota. Sen sijaan Aasiassa ja joissakin Euroopan maissa sitä on hyödynnetty jo useamman kymmenen vuoden ajan.

Serrapeptaasin terveysvaikutuksia ja hyötyjä ei ole tutkittu kovinkaan laajasti eikä sen terveysvaikutuksilla ole vahvaa tieteellistä näyttöä. Sillä on myös hieman kiistanalainen maine. Jos aihe kiinnostaa enemmän, tutustu artikkeleihin niin serrapeptaasista kuin serratiopeptidaasista ja superpeptaasista.

Tuotevinkki: Luontaistukku Serrapeptaasi

Luontaistukku Serrapeptaasi

Luontaistukun serrapeptaasi on valmistettu Suomessa ilman turhia lisäaineita. Onko tässä paras serrapeptaasi ja vieläpä kotimaiselta valmistajalta?

Saatavilla kahtena eri tehokkuutena: 100 000 IU ja 200 000 IU. IU-yksikkö kertoo valmisteen tehon, mitä suurempi arvo, sen tehokkaampi tuote. Lisäksi saatavilla on kolme eri pakkauskokoa: 60, 180 ja 360 kapselia.

Serrapeptaasin käyttöä ei suositella henkilöille, jotka käyttävät veren hyytymiseen vaikuttavia lääkkeitä. Sitä ei myöskään suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville.

Kokemuksia serrapeptaasista löytyy eri luontaistuotekauppojen tuotesivuilta. Joillakin on tuotteista selvästi positiivisia kokemuksia, kun taas jotkut eivät ole huomanneet niissä minkäänlaista vaikutusta.


Onko sinulla kokemuksia serrapeptaasista? Mihin tuote mielestäsi vaikutti? Kommentoi!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Paras rasvanpolttaja Purkillinen rasvanpolttajia

Omaan käyttöön paras rasvanpolttaja löytyy vain kokeilemalla eri tuotteita. Mitä rasvanpolttaja oikeastaan tekee?

20
Krilliöljy Krilliöljykapseleita purkissa

Krilliöljy on monille toimivin tapa saada tarpeeksi omega-3 -rasvahappoja. Miksi käyttää krilliöljyä kalaöljyjen sijasta?

11
Hunajamarja eli haskap Hunajamarja eli haskap pensaassa

Haskap eli hunajamarja on todellinen terveyspommi. Suomessa tämä terveysvaikutuksiltaan erinomainen marja on vähemmän tunnettu.

22
Kookosöljy ja kookosrasva – terveellisyys ja hyödyt Tuore kookos. kookosöljyä ja kookosjauhetta pöydällä

Kookosöljy on erittäin monikäyttöinen luonnontuote. Sitä voi käyttää ihonhoidosta ruoan paistamiseen ja ruoanlaittoon.

59
Apteekkituotteet ja reseptilääkkeet netistä Henkilökuntaa ja asiakas apteekissa

Apteekkituotteet voi ostaa netistä. Tiesitkö, että jopa reseptilääkkeet saa tilattua netistä?

46
Vitamiinit netistä edullisesti Viisi vitamiinipurkkia vierekkäin

Moni syö päivittäin jotakin vitamiinia, kuten D-vitamiinia. Saako vitamiinit netistä edullisemmin?

31
Kelp Kelp-jauhetta pussissa, taustalla meren aaltoja

Kelp eli rakkolevä on merissä kasvava levä. Miten pääset hyötymään tämän huikean nopeasti kasvavan merilevän terveysvaikutuksista?

4
Paras diffuuseri? – Testissä aroma diffuuserit Muji-ilmankostutin, josta tulee ulos höyryä

Diffuuseri on ilmaa kostuttava laite, jota voi käyttää myös aromaterapiaan. Lue vertailumme aroma diffuusereista ja löydä paras diffuuseri!

53
Maria Åkerberg – laadukasta luonnonkosmetiikkaa Ruotsista Useita Maria Åkerberg -tuotteita vierekkäin

Maria Åkerberg on ruotsalainen luonnonkosmetiikan valmistaja. Ihmisen ja luonnon hyvinvointia kunnioittavat tuotteet valmistetaan Ruotsissa.

64
Luontaistuotteet ja ravintolisät nivelille Osoittava etusormi, jossa nivelrikko

Luontaistuotteista ja ravintolisistä voi saada apua niveliin liittyviin vaivoihin. Minkälaisia tuotteita on saatavilla?

43

Ei kommentteja