Serrapeptaasi

Serrapeptaasin teho perustuu siihen, että se pilkkoo ainoastaan sairasta ja kuollutta kudosta, ei tervettä ja elävää. Tätä vaikutusta voidaan hyödyntää erilaisten kipujen hoidossa. Minkälainen entsyymi on oikein kyseessä?

Serrapeptaasi eli serratiopeptidaasi löydettiin alunperin silkkiäisperhosen toukan ruoansulatuskanavasta. Tämä voi kuulostaa erikoiselta, mutta ei hätää, sillä nykyään sitä valmistetaan ilman toukkia.

Sisältö jatkuu tuotevinkkien jälkeen.

Sisältö jatkuu.

Hyödyt

Serrapeptaasi on niin sanottu proteolyyttinen entsyymi. Tämä tarkoittaa, että se tehoa elimistön kuolleeseen kudokseen ei elävään. Kuollut kudos on tulehduksen aiheuttamaa eli fibriinikudosta.

Tähän perustuukin serrapeptaasin hyödyt: koska se toimii vain tulehtuneeseen kudokseen jättäen terveen kudoksen rauhaan. Näin sen uskotaan tehoavan esimerkiksi erilaisiin kipuihin ja vaivoihin.

Suosittuja käyttökohteita serrapeptaasille ovat siis erilaiset kivut ja vaivat. Siitä voi olla hyötyä niin hermosärkyyn kuin niveliin liittyviin kipuihin. Lisäksi se voi olla avuksi vatsan toiminnalle. Monet käyttävät serrapeptaasia jopa perinteisten tulehduskipulääkkeiden sijasta.

Suomessa serrapeptaasi ei ole vielä saavuttanut kovinkaan suurta suosiota. Sen sijaan Aasiassa ja joissakin Euroopan maissa sitä on hyödynnetty jo useamman kymmenen vuoden ajan.

Serrapeptaasin terveysvaikutuksia ja hyötyjä ei ole tutkittu kovinkaan laajasti eikä sen terveysvaikutuksilla ole vahvaa tieteellistä näyttöä. Sillä on myös hieman kiistanalainen maine. Jos aihe kiinnostaa enemmän, tutustu artikkeleihin niin serrapeptaasista kuin serratiopeptidaasista ja superpeptaasista.

Tuotevinkki: Luontaistukku Serrapeptaasi

Luontaistukku Serrapeptaasi

Luontaistukun serrapeptaasi on valmistettu Suomessa ilman turhia lisäaineita. Onko tässä paras serrapeptaasi ja vieläpä kotimaiselta valmistajalta?

Saatavilla kahtena eri tehokkuutena: 100 000 IU ja 200 000 IU. IU-yksikkö kertoo valmisteen tehon, mitä suurempi arvo, sen tehokkaampi tuote. Lisäksi saatavilla on kolme eri pakkauskokoa: 60, 180 ja 360 kapselia.

Serrapeptaasin käyttöä ei suositella henkilöille, jotka käyttävät veren hyytymiseen vaikuttavia lääkkeitä. Sitä ei myöskään suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville.

Kokemuksia serrapeptaasista löytyy eri luontaistuotekauppojen tuotesivuilta. Joillakin on tuotteista selvästi positiivisia kokemuksia, kun taas jotkut eivät ole huomanneet niissä minkäänlaista vaikutusta.


Onko sinulla kokemuksia serrapeptaasista? Mihin tuote mielestäsi vaikutti? Kommentoi!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Moringa – ihmeiden puu! Pussi moringa-jauhetta, taustalla moringapuu

Moringa-jauhe on helppo tapa saada ihmeiden puuna tunnetun moringan terveysvaikutukset käyttöön.

29
Nokkosen terveysvaikutukset – tee, jauhe ja siemenet Nokkosia

Nokkonen on kotimainen superfood, joka tunnetaan terveysvaikutuksistaan. Nokkosen hyödyt voi saada niin kuivattuna kuin tuoreena.

58
Ohranoras – terveysvaikutukset myös mehujauheesta? Ohranorasjauhetta kulhossa. Taustalla ohrapelto.

Käytätkö viherjauheita? Kokeile myös ohranorasta! Ohranorasjauheen käyttö on helppoa, ja se on terveellinen lisä päivittäiseen ruokavalioon.

57
Paras viherjauhe? Viherjauheet vertailussa Vihreää jauhetta lusikassa ja pöydällä

Mitä ovat viherjauheet? Entä minkälaisia terveysvaikutuksia niillä on? Katso listamme parhaista viherjauheista.

42
Vitamiinit, magnesium ja sinkki suihkeena – kannattaako suihkeen käyttö? Pullo vitamiinisuihketta

Sinkkisuihke, magnesiumsuihke, vitamiinisuihkeet -- ravintolisän voi ottaa tabletin sijasta myös suihkeena. Mitä etuja siitä on?

80
Spirulina – tabletit vai jauhe? Keko spirulina-jauhetta

Spirulinan terveysvaikutukset voidaan saada niin tableitteina kuin jauheena. Spirulina on myös todellinen proteiinipommi!

37
Paras vedenpuhdistin Vettä, johon tipahtaa vesipisara

Vedensuodatin poistaa vedestä kalkkia, raskasmetalleja sekä muita epäpuhtauksia. Jos haluat esimerkiksi, että juomavesi on mahdollisimman puhdasta, kannattaa harkita vedenpuhdistimen hankkimista.

20
Paras mehustin Mehustin ja hedelmiä pöydällä

Mitä jos voisit tehdä mehua juuri niistä raaka-aineista, mistä pidät? Tämä onnistuu, kun otat avuksi mehustimen!

14
Karppaus ateriat Kulhossa oleva karppaus-ateria

Karppaus ateriat ovat valmiina myytäviä vähähiilihydraattisia ruoka-annoksia karppaajille. Karppaus on hiilihydraattien vähentämistä ruokavaliosta.

16
Kookosöljy ja kookosrasva – terveellisyys ja hyödyt Tuore kookos. kookosöljyä ja kookosjauhetta pöydällä

Kookosöljy on erittäin monikäyttöinen luonnontuote. Sitä voi käyttää ihonhoidosta ruoan paistamiseen ja ruoanlaittoon.

59

Ei kommentteja

Tuotevinkit