Joululahjaideoita

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja joululahjat hankkimatta? Tuttu tilanne edellisiltä vuosilta, vai mitä? Ei hätää, ota avuksesi keräämämme joululahjaideat!

Mukaan olemme ottaneet niin luontaistuotteita sisältäviä tuotepakkauksia, laadukasta luonnonkosmetiikkaa kuin suosittuja joulukalentereita. Eikä myöskään kannata unohtaa lahjakortteja verkkokauppoihin!

Jouluisia koristeita pöydällä

Joululahjojen tilaamisessa ei kannata viivytellä, sillä suosituimmat myydään aina loppuun jo hyvissä ajoin ennen joulua. Toimi siis jo tänään niin varmistat, että saat varmasti juuri haluamasi joululahjat!

Lahjakortti luontaistuotekauppaan on varmasti saajaansa ilahduttava joululahja. Lahjakortteja on saatavilla luontaistuotekauppojen lisäski muun muassa luonnonkosmetiikan verkkokauppoihin.

Joulukalenterit

Erilaiset kosmetiikan ja luontaistuotteiden joulukalenterit ovat vuodesta toiseen suosittuja. Eikä syyttä sillä ne ovat mitä parhain aikainen joululahja hyvinvoinnistaan ja terveydestään kiinnostuneelle.

Joulukalenterit voivat sisältää niin teetä, suklaata kuin erilaista kosmetiikkaa. Vegaaneille löytyy muun muassa vegaanisia suklaakalentereita!

Suosituimmista luontaistuotekaupoista esimerkiksi Hyvinvoinnin joulukalentereista löytyy erilaisia kalentereita laidasta laitaan. Myös Naturellen joulukalenterit kannattaa tarkistaa — löydät ne täältä.

JOIK Organic luonnonkosmetiikan joulukalenteri sisältää 24 erilaista suosikkituotetta. Tuttujen suosikkituotteiden lisäksi tästä joulukalenterista löytyy uutuuksia. Tämän parempaa joulukalenteria ei hyvinvoinnistaan kiinnostunut voi saada!

Lisää tietoa!

Joulukalenterit sisältävät saajaansa ilahduttavia tuotteita, joista on iloa jokaiselle päivälle joulua odotellessa. Ongelmaksi muodostuukin usein se, että luukkuja ei malta olla aukaisematta liian aikaisin!

Joulukalenteri kannattaa hankkia ajoissa, sillä suosituimmat joulukalenterit myydään yleensä loppuun nopeasti. Tilaa siis haluamasi joulukalenteri mitä pikimmiten — tai mikset tilaisi samalla useita samalla kerralla!

Kauppojen omat vinkit

Monet luontaistuotekaupoista ovat koostaneet omat vinkkinsä suosituista joululahjoista. Kävimme läpi suositummat luontaistuotekaupat, kosmetiikan verkkokaupat ja muut alan kaupat. Seuraavassa kokoamamme linkit kauppojen joululahjaideoihin.

Hyvinvoinnin

Hyvinvoinnin jouluisista tuotteista löydöt niin maistuvat jouluteet ja -kahvit kuin herkulliset joulusuklaat ja joulukonvehdit. Jouluisista tuotteista ei kannata unohtaa myöskään suosittuja joulukalentereita, joista luitkin jo aiemmin tästä artikkelista.

Ihanaa jouluista tunnelmaa saat erilaisista joulun tuoksuisista tuoksukynttilöistä — on suosikkituoksusi sitten jouluruusu, joulupipari tai jokin muu ihanaa tuoksua tuova tuoksukynttilä.

Joululahjaksi sopivat myös erilaiset tuotepakkaukset, joista löytyy valikoimaa niin miehille kuin naisille.

Tässä vielä linkit Hyvinvoinnin jouluisiin tuotteisiin ja lahjaideoihin:

Naturelle

Naturellen lahjaideoista löytyy hyviä vaihtoehtoja esimerkiksi luonnonkosmetiikan ystäville. Toki joululahjoiksi sopivia tuotteita on muutenkin koko kauppa täynnä!

Kannattaakin katsoa Naturellen joululahjaideat verkkokaupan omista lahjaideoista. Jos et millään keksi mikä voisi sopia joululahjaksi, osta vaikka ystävällesi lahjakortti Naturellen verkkokauppaan. Sähköpostitse toimitettavan lahjakortin arvon voit valita 20 ja 500 euron väliltä. Jos suosit perinteisempää lahjakorttia, on Naturellella tarjolla useita tyylikkäitä vaihtoehtoja.

Skincity

Voiko joululahjan hankkimista enää helpommaksi tehdä? Skincity on kerännyt puolestamme parhaat joululahjaideansa valmiiseen kokoelmaan. Vaikein tehtävä onkin päättää, mikä näistä ihanista tuotteista sopii kenellekin lahjan saajalle.


Joko sinä olet tilannut joululahjat? Oletko kenties hankkinut joulukalenterin, jotta pääset nauttimaan terveellisistä tuotteista jo ennen joulua? Kommentoi!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Vitamiinit, magnesium ja sinkki suihkeena – kannattaako suihkeen käyttö? Pullo vitamiinisuihketta

Sinkkisuihke, magnesiumsuihke, vitamiinisuihkeet -- ravintolisän voi ottaa tabletin sijasta myös suihkeena. Mitä etuja siitä on?

80
Parhaat raudan lähteet

Elimistö ei tuota rautaa, joten sitä on saatava ravinnosta. Mitkä ovat parhaita raudan lähteitä?

23
Tryptofaani – nukahda nopeammin ja nuku paremmin? Purkillinen tryptofaania, taustalla peti

Tarvitsetko apua nukahtamiseen ja laatua uneen? Tryptofaani voi olla avuksi. Mistä oikein on kyse ja minkälaisia tuotteita on saatavilla?

55
Apteekkituotteet ja reseptilääkkeet netistä Henkilökuntaa ja asiakas apteekissa

Apteekkituotteet voi ostaa netistä. Tiesitkö, että jopa reseptilääkkeet saa tilattua netistä?

46
Hyaluronihappo – superkosteuttaja iholle ja hiuksille Hyaluronihappo seerumi

Hyaluronihapon tehtävänä on sitoa vettä ihoon ja muualle elimistöön. Miten sen tehoa voi hyödyntää?

59
5-HTP – paremmat unet ja rauhallisempi mieli? Puhdas+ 5-HTP

5-HTP on rauhoittava ja nukahtamista helpottava luontaistuote. Suosituksi tuotteeksi nousseen 5-HTP:n hyödyistä on paljon positiivisia kokemuksia.

51
Maca-jauhe – hyödyt ja kokemuksia Maca-jauhetta otettuna kulhosta lusikkaan

Maca on todellinen superfood Perusta! Lue Maca-jauheen hyödyistä ja jaa kokemuksesi sen vaikutuksista.

40
Inkiväärin terveysvaikutukset – kuivattuna, jauheena vai tuoreena? Kokonainen tuore inkivääri leikkuulaudalla

Inkivääriä voi käyttää niin tuoreena, kuivattuna kuin jauheena. Mitkä ovat inkiväärin terveysvaikutukset?

74
Luontaistuotteet ja ravintolisät nivelille Osoittava etusormi, jossa nivelrikko

Luontaistuotteista ja ravintolisistä voi saada apua niveliin liittyviin vaivoihin. Minkälaisia tuotteita on saatavilla?

43
Paras rasvanpolttaja Purkillinen rasvanpolttajia

Omaan käyttöön paras rasvanpolttaja löytyy vain kokeilemalla eri tuotteita. Mitä rasvanpolttaja oikeastaan tekee?

20

Ei kommentteja