Joululahjaideoita

Alevahti.fi

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja joululahjat hankkimatta? Tuttu tilanne edellisiltä vuosilta, vai mitä? Ei hätää, ota avuksesi keräämämme joululahjaideat!

Mukaan olemme ottaneet niin luontaistuotteita sisältäviä tuotepakkauksia, laadukasta luonnonkosmetiikkaa kuin suosittuja joulukalentereita. Eikä myöskään kannata unohtaa lahjakortteja verkkokauppoihin!

Jouluisia koristeita pöydällä

Joululahjojen tilaamisessa ei kannata viivytellä, sillä suosituimmat myydään aina loppuun jo hyvissä ajoin ennen joulua. Toimi siis jo tänään niin varmistat, että saat varmasti juuri haluamasi joululahjat!

Lahjakortti luontaistuotekauppaan on varmasti saajaansa ilahduttava joululahja. Lahjakortteja on saatavilla luontaistuotekauppojen lisäski muun muassa luonnonkosmetiikan verkkokauppoihin.

Joulukalenterit

Erilaiset kosmetiikan ja luontaistuotteiden joulukalenterit ovat vuodesta toiseen suosittuja. Eikä syyttä sillä ne ovat mitä parhain aikainen joululahja hyvinvoinnistaan ja terveydestään kiinnostuneelle.

Joulukalenterit voivat sisältää niin teetä, suklaata kuin erilaista kosmetiikkaa. Vegaaneille löytyy muun muassa vegaanisia suklaakalentereita!

Suosituimmista luontaistuotekaupoista esimerkiksi Hyvinvoinnin joulukalentereista löytyy erilaisia kalentereita laidasta laitaan. Myös Naturellen joulukalenterit kannattaa tarkistaa — löydät ne täältä.

JOIK Organic luonnonkosmetiikan joulukalenteri sisältää 24 erilaista suosikkituotetta. Tuttujen suosikkituotteiden lisäksi tästä joulukalenterista löytyy uutuuksia. Tämän parempaa joulukalenteria ei hyvinvoinnistaan kiinnostunut voi saada!

Lisää tietoa!

Joulukalenterit sisältävät saajaansa ilahduttavia tuotteita, joista on iloa jokaiselle päivälle joulua odotellessa. Ongelmaksi muodostuukin usein se, että luukkuja ei malta olla aukaisematta liian aikaisin!

Joulukalenteri kannattaa hankkia ajoissa, sillä suosituimmat joulukalenterit myydään yleensä loppuun nopeasti. Tilaa siis haluamasi joulukalenteri mitä pikimmiten — tai mikset tilaisi samalla useita samalla kerralla!

Kauppojen omat vinkit

Monet luontaistuotekaupoista ovat koostaneet omat vinkkinsä suosituista joululahjoista. Kävimme läpi suositummat luontaistuotekaupat, kosmetiikan verkkokaupat ja muut alan kaupat. Seuraavassa kokoamamme linkit kauppojen joululahjaideoihin.

Hyvinvoinnin

Hyvinvoinnin jouluisista tuotteista löydöt niin maistuvat jouluteet ja -kahvit kuin herkulliset joulusuklaat ja joulukonvehdit. Jouluisista tuotteista ei kannata unohtaa myöskään suosittuja joulukalentereita, joista luitkin jo aiemmin tästä artikkelista.

Ihanaa jouluista tunnelmaa saat erilaisista joulun tuoksuisista tuoksukynttilöistä — on suosikkituoksusi sitten jouluruusu, joulupipari tai jokin muu ihanaa tuoksua tuova tuoksukynttilä.

Joululahjaksi sopivat myös erilaiset tuotepakkaukset, joista löytyy valikoimaa niin miehille kuin naisille.

Tässä vielä linkit Hyvinvoinnin jouluisiin tuotteisiin ja lahjaideoihin:

Naturelle

Naturellen lahjaideoista löytyy hyviä vaihtoehtoja esimerkiksi luonnonkosmetiikan ystäville. Toki joululahjoiksi sopivia tuotteita on muutenkin koko kauppa täynnä!

Kannattaakin katsoa Naturellen joululahjaideat verkkokaupan omista lahjaideoista. Jos et millään keksi mikä voisi sopia joululahjaksi, osta vaikka ystävällesi lahjakortti Naturellen verkkokauppaan. Sähköpostitse toimitettavan lahjakortin arvon voit valita 20 ja 500 euron väliltä. Jos suosit perinteisempää lahjakorttia, on Naturellella tarjolla useita tyylikkäitä vaihtoehtoja.

Skincity

Voiko joululahjan hankkimista enää helpommaksi tehdä? Skincity on kerännyt puolestamme parhaat joululahjaideansa valmiiseen kokoelmaan. Vaikein tehtävä onkin päättää, mikä näistä ihanista tuotteista sopii kenellekin lahjan saajalle.


Joko sinä olet tilannut joululahjat? Oletko kenties hankkinut joulukalenterin, jotta pääset nauttimaan terveellisistä tuotteista jo ennen joulua? Kommentoi!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Inkiväärin terveysvaikutukset – kuivattuna, jauheena vai tuoreena? Kokonainen tuore inkivääri leikkuulaudalla

Inkivääriä voi käyttää niin tuoreena, kuivattuna kuin jauheena. Mitkä ovat inkiväärin terveysvaikutukset?

74
Tryptofaani – nukahda nopeammin ja nuku paremmin? Purkillinen tryptofaania, taustalla peti

Tarvitsetko apua nukahtamiseen ja laatua uneen? Tryptofaani voi olla avuksi. Mistä oikein on kyse ja minkälaisia tuotteita on saatavilla?

55
Paras vedenpuhdistin Vettä, johon tipahtaa vesipisara

Vedensuodatin poistaa vedestä kalkkia, raskasmetalleja sekä muita epäpuhtauksia. Jos haluat esimerkiksi, että juomavesi on mahdollisimman puhdasta, kannattaa harkita vedenpuhdistimen hankkimista.

20
Vitamiinit, magnesium ja sinkki suihkeena – kannattaako suihkeen käyttö? Pullo vitamiinisuihketta

Sinkkisuihke, magnesiumsuihke, vitamiinisuihkeet -- ravintolisän voi ottaa tabletin sijasta myös suihkeena. Mitä etuja siitä on?

80
Serrapeptaasi Luontaistukku Serrapeptaasi

Serrapeptaasi pilkkoo ainoastaan sairasta ja kuollutta kudosta, ei tervettä ja elävää. Minkälainen entsyymi on oikein kyseessä?

13
Paras tehosekoitin – testi ja vertailu 7 eriväristä tehosekoitinta

Parhaat tehosekoittimet valmistavat erilaiset ruoat ja välipalat sekunneissa. Mikä voisi olla paras tehosekoitin? Katso vertailu!

44
Spirulina – tabletit vai jauhe? Keko spirulina-jauhetta

Spirulinan terveysvaikutukset voidaan saada niin tableitteina kuin jauheena. Spirulina on myös todellinen proteiinipommi!

37
Goji-marja on todellinen luonnon ihme Goji-marjoja pöydällä olevassa lusikassa

Goji-marjaa sanotaan yhdeksi maailman ravinnerikkaimmista marjoista. Lue lisää Goji-marjasta ja sen terveysvaikutuksista.

37
Melarest kokemuksia – entä vaihtoehdot? Useita Melarest Melatoniini -tuotteita rinnakkain

Melarest on mainoksista tuttu melatoniini. Minkälaisia kokemuksia Melarest Melatoniinista on? Entä mitä vaihtoehtoja sille on?

46
Maca-jauhe – hyödyt ja kokemuksia Maca-jauhetta otettuna kulhosta lusikkaan

Maca on todellinen superfood Perusta! Lue Maca-jauheen hyödyistä ja jaa kokemuksesi sen vaikutuksista.

40

Ei kommentteja

Tuotevinkit