Joululahjaideoita

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja joululahjat hankkimatta? Tuttu tilanne edellisiltä vuosilta, vai mitä? Ei hätää, ota avuksesi keräämämme joululahjaideat!

Mukaan olemme ottaneet niin luontaistuotteita sisältäviä tuotepakkauksia, laadukasta luonnonkosmetiikkaa kuin suosittuja joulukalentereita. Eikä myöskään kannata unohtaa lahjakortteja verkkokauppoihin!

Jouluisia koristeita pöydällä

Joululahjojen tilaamisessa ei kannata viivytellä, sillä suosituimmat myydään aina loppuun jo hyvissä ajoin ennen joulua. Toimi siis jo tänään niin varmistat, että saat varmasti juuri haluamasi joululahjat!

Lahjakortti luontaistuotekauppaan on varmasti saajaansa ilahduttava joululahja. Lahjakortteja on saatavilla luontaistuotekauppojen lisäski muun muassa luonnonkosmetiikan verkkokauppoihin.

Joulukalenterit

Erilaiset kosmetiikan ja luontaistuotteiden joulukalenterit ovat vuodesta toiseen suosittuja. Eikä syyttä sillä ne ovat mitä parhain aikainen joululahja hyvinvoinnistaan ja terveydestään kiinnostuneelle.

Joulukalenterit voivat sisältää niin teetä, suklaata kuin erilaista kosmetiikkaa. Vegaaneille löytyy muun muassa vegaanisia suklaakalentereita!

Suosituimmista luontaistuotekaupoista esimerkiksi Hyvinvoinnin joulukalentereista löytyy erilaisia kalentereita laidasta laitaan. Myös Naturellen joulukalenterit kannattaa tarkistaa — löydät ne täältä.

JOIK Organic luonnonkosmetiikan joulukalenteri sisältää 24 erilaista suosikkituotetta. Tuttujen suosikkituotteiden lisäksi tästä joulukalenterista löytyy uutuuksia. Tämän parempaa joulukalenteria ei hyvinvoinnistaan kiinnostunut voi saada!

Lisää tietoa!

Joulukalenterit sisältävät saajaansa ilahduttavia tuotteita, joista on iloa jokaiselle päivälle joulua odotellessa. Ongelmaksi muodostuukin usein se, että luukkuja ei malta olla aukaisematta liian aikaisin!

Joulukalenteri kannattaa hankkia ajoissa, sillä suosituimmat joulukalenterit myydään yleensä loppuun nopeasti. Tilaa siis haluamasi joulukalenteri mitä pikimmiten — tai mikset tilaisi samalla useita samalla kerralla!

Kauppojen omat vinkit

Monet luontaistuotekaupoista ovat koostaneet omat vinkkinsä suosituista joululahjoista. Kävimme läpi suositummat luontaistuotekaupat, kosmetiikan verkkokaupat ja muut alan kaupat. Seuraavassa kokoamamme linkit kauppojen joululahjaideoihin.

Hyvinvoinnin

Hyvinvoinnin jouluisista tuotteista löydöt niin maistuvat jouluteet ja -kahvit kuin herkulliset joulusuklaat ja joulukonvehdit. Jouluisista tuotteista ei kannata unohtaa myöskään suosittuja joulukalentereita, joista luitkin jo aiemmin tästä artikkelista.

Ihanaa jouluista tunnelmaa saat erilaisista joulun tuoksuisista tuoksukynttilöistä — on suosikkituoksusi sitten jouluruusu, joulupipari tai jokin muu ihanaa tuoksua tuova tuoksukynttilä.

Joululahjaksi sopivat myös erilaiset tuotepakkaukset, joista löytyy valikoimaa niin miehille kuin naisille.

Tässä vielä linkit Hyvinvoinnin jouluisiin tuotteisiin ja lahjaideoihin:

Naturelle

Naturellen lahjaideoista löytyy hyviä vaihtoehtoja esimerkiksi luonnonkosmetiikan ystäville. Toki joululahjoiksi sopivia tuotteita on muutenkin koko kauppa täynnä!

Kannattaakin katsoa Naturellen joululahjaideat verkkokaupan omista lahjaideoista. Jos et millään keksi mikä voisi sopia joululahjaksi, osta vaikka ystävällesi lahjakortti Naturellen verkkokauppaan. Sähköpostitse toimitettavan lahjakortin arvon voit valita 20 ja 500 euron väliltä. Jos suosit perinteisempää lahjakorttia, on Naturellella tarjolla useita tyylikkäitä vaihtoehtoja.

Skincity

Voiko joululahjan hankkimista enää helpommaksi tehdä? Skincity on kerännyt puolestamme parhaat joululahjaideansa valmiiseen kokoelmaan. Vaikein tehtävä onkin päättää, mikä näistä ihanista tuotteista sopii kenellekin lahjan saajalle.


Joko sinä olet tilannut joululahjat? Oletko kenties hankkinut joulukalenterin, jotta pääset nauttimaan terveellisistä tuotteista jo ennen joulua? Kommentoi!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Ohranoras – terveysvaikutukset myös mehujauheesta? Ohranorasjauhetta kulhossa. Taustalla ohrapelto.

Käytätkö viherjauheita? Kokeile myös ohranorasta! Ohranorasjauheen käyttö on helppoa, ja se on terveellinen lisä päivittäiseen ruokavalioon.

57
Arginiini Arginiini-purkki, taustalla kuntosali

Arginiini on yksi ihmisen elimistössä esiintyvistä aminohapoista. Se vaikuttaa niin verisuoniin kuin lihaksiin. Minkälaisesta aineesta oikein on kyse?

9
Paras tehosekoitin – testi ja vertailu 7 eriväristä tehosekoitinta

Parhaat tehosekoittimet valmistavat erilaiset ruoat ja välipalat sekunneissa. Mikä voisi olla paras tehosekoitin? Katso vertailu!

44
Maria Åkerberg – laadukasta luonnonkosmetiikkaa Ruotsista Useita Maria Åkerberg -tuotteita vierekkäin

Maria Åkerberg on ruotsalainen luonnonkosmetiikan valmistaja. Ihmisen ja luonnon hyvinvointia kunnioittavat tuotteet valmistetaan Ruotsissa.

64
Klorella Ylhäältä päin kuvattu meri

Chlorella eli klorella on makeassa vedessä elävä levä. Tabletteina ja jauheena myytävä levä on ravinnerikas luontaistuote.

8
Evolve Organic Beauty – luonnonkosmetiikkaa Englannista

Evolve Organic Beauty on englantilainen luonnonkosmetiikan brändi. Se valmistaa vuosien kokemuksella luonnonmukaisia kosmetiikan tuotteita.

61
Paras rasvanpolttaja Purkillinen rasvanpolttajia

Omaan käyttöön paras rasvanpolttaja löytyy vain kokeilemalla eri tuotteita. Mitä rasvanpolttaja oikeastaan tekee?

20
Plantheque – kokemuksia ja tuotevinkkejä Plantheque-tuotteita vierekkäin

Plantheque on Skincityn oma tuotesarja. Joko sinulla on kokemuksia Planthequesta?

47
Vehnänoras Purkillinen vehnänorasjauhetta

Vehnänoras on superfood, jota voi käyttää niin jauheena kuin mehuna. Entä jos kasvattaisit vehnänorasta itse?

11
Marja-aronia – rouheena, jauheena tai tuoreena omalta pihalta! Marja-aronian terttuja lautasella

Marja-aronia on Suomessakin viihtyvä pensas, joka tuottaa terveysvaikutuksiltaan erinomaisia marjoja. Minkälainen marja on kyseessä?

68

Ei kommentteja

Tuotevinkit