Luonnonkosmetiikan verkkokauppa – Top 5

Luonnonkosmetiikan verkkokauppoja on Suomessa useita. Verkkokaupasta tilaamalla tarjolla on laajempi valikoima ja usein myös halvemmat hinnat.

Paras luonnonkosmetiikka verkkokauppa löytyy kenties listaamistamme vaihtoehdoista. Mitä on luonnonkosmetiikka? Mitä raaka-aineita tuotteissa saa käyttää?

Kaksi pulloa luonnonkosmetiikkaa

Luonnonkosmetiikalla tarkoitetaan kosmetiikkatuotteita, jotka on valmistettu luonnonmukaisista raaka-aineista. Luonnonkosmetiikka on käytännössä vastakohta synteettisille kosmetiikalle. Raaka-aineissa ei myöskään saa käyttää uhanalaisia kasveja. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet voivat olla vieläpä luomuna kasvatettuja.

Tuotteet pyritään valmistamaan myös kaikin tavoin ympäristöystävällisesti ja eettisesti. Luonnonkosmetiikan kehitys on ollut viime vuosina nopeaa. Tämä johtuu valmistusmenetelmien kehityksestä sekä myös kysynnän lisääntymisestä. Ihmiset ovat entistä ympäristötietoisempia ja haluavat käyttää luonnolle sekä itselle mahdollisimman ystävällisiä tuotteita.

Luonnonkosmetiikkaa on saatavilla useissa kosmetiikan kategorioissa. Muutamia esimerkkejä:

 • Aurinkosuoja
 • Deodorantti
 • Kynsilakka
 • Meikkivoide
 • Ripsiväri
 • Shampoo

Saatavilla on myös vegaanista kosmetiikkaa. Kannattaakin huomata, että luonnonkosmetiikassa voidaan käyttää joitain eläinperäisiä raaka-aineita. Sen sijaan vegaaninen kosmetiikka ei saa sisältää mitään eläinperäistä. Toisaalta vegaanikosmetiikka ei aina ole luonnonkosmetiikkaa.

Sertifikaatit

Raaka-aineissa voidaan suosia luomulaatuja, joilla on lisäksi sertfikaatit. Usein luonnonkosmetiikan tuotteen pakkauksesta löytyykin sertifikaatti, joka takaa että kyseessä on varmasti laadukas tuote.

Toisaalta kaikilla aidoilla luonnonkosmetiikan tuotteillakaan ei ole sertifikaattia, vaikka sen raaka-aineet luonnonmukaisia olisivatkin. Paljon selviää myös tuotteen raaka-aineluettelosta, mikä kannattaa lukea läpi ennen ostopäätöstä.

Luonnonkosmetiikkaa verkkokaupoista ostaessa kannattaa olla tarkkana. Jos kyseessä on tunnetttu luonnonkosmetiikan verkkokauppa ja tuotteella on sertifikaatti, voit ostaa tuotteen huoletta. Joskus vastaan tulee luonnonkosmetiikaksi väitettyjä tuotteita, jotka eivät sitä kuitenkaan ole.

Luonnonkosmetiikan sertifikaatteja on useita. Esimerkkeinä mainittakoon seuraavat:

 • BDIH
 • Cosmos Organic
 • Ecocert
 • NaTrue
 • Soil Association

Suomalainen luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan suosion kasvaessa on perustettu useita kotimaista luonnonkosmetiikkaa valmistavia merkkejä. Kotimainen luonnonkosmetiikka perustuu Suomen luontoon, ja sieltä saataviin tunnetusti puhtaisiin raaka-aineisiin.

Suomalaisia luonnonkosmetikan merkkejä ovat muun muassa Havu Cosmetics, Flow Cosmetics, Laponie of Scandinavia, Luonkos ja Murumuru.

Parhaat luonnonkosmetiikan verkkokaupat

1. Jolie

Jolien verkkokauppa on varmasti tuttu jo aiemmin luonnonkosmetiikka käyttäneelle. Kaikki Jolien tuotteet ovat joko sertifioitua luonnonkosmetiikkaa tai sertifioinnin kriteerit täyttävää luonnonkosmetiikkaa.

Joliella on usein arvokkaita kampanjoita, kuten ilmaiset toimituskulut tai ilmaisten näytteiden tilaaminen ostosten yhteydessä. Verkkokaupan lisäksi Joliella on myymälä ja hoitola Helsingissä.

2. Naturelle

Naturelle on nimensä mukaisesti luonnollisten tuotteiden verkkokauppa. Kotimainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa perustettiin vuonna 2016.

Myös Naturellesta on mahdollista saada ilmaisnäytteitä tilausten yhteydessä. Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin! Lisäksi uutiskirjeen tilaamalla saat 15% alennuksen seuraavaan ostokseesi verkkokaupasta.

3. Flow Cosmetics

Kosmetiikkaan keskittyvä suomalainen Flow Cosmetics tarjoaa valikoiman laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita. Kotimaiset luonnonkosmetiikan tuotteet valmistetaan Riihimäellä. Verkkokaupassa on listattuna valmistuksessa käytetyt raaka-aineet.

Flow Cosmeticsin myydyimpien tuotteiden joukossa on muun muassa puhdistusvoiteita, seerumeita sekä kasvoöljyjä.

4. Biodelly

Biodelly on luonnollisten tuotteiden kotimainen verkkokauppa, joka perustettiin jo vuonna 2009. Luonnonkosmetiikan verkkokauppa tarjoaa niin luonnonkosmetiikkaa kuin esimerkiksi vegaanista kosmetiikkaa.

Kannattaa liittyä Biodellyn kanta-asiakkaaksi. Voit kerätä rahanarvoisia pisteitä. Kutsumalla ystäväsi kanta-asiakkaaksi saatte molemmat 5€ alennuskoodit verkkokauppaan!

5. House of Organic

House of Organic on orgaanisten eli luonnonmukaisten tuotteiden suomalainen verkkokauppa. Luonnonkosmetiikan tuotteiden lisäksi kaupasta löytyy esimerkiksi lisäravinteita, vitamiineja, luontaistuotteita sekä tuotteita kotiin.

ALE!

Tässä vielä kätevät linkit listaamiemme kauppojen ALE-osastoihin. Outlet- ja ALE-osastoilta teet usein edullisia löytöjä laadukkaista luonnonkosmetiikan tuotteista.


Joko sinä olet tilannut luonnonkosmetiikkaa netistä? Minkälaisia kokemuksia sinulla on eri kaupoista? Kommentoi!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Paras rasvanpolttaja Purkillinen rasvanpolttajia

Omaan käyttöön paras rasvanpolttaja löytyy vain kokeilemalla eri tuotteita. Mitä rasvanpolttaja oikeastaan tekee?

20
Astaksantiini Astaksantiinikapseleita

Astaksantiini on voimakas antioksidantti, joka voi auttaa esimerkiksi auringonvaloa vastaan sisäisesti. Lue mitä muita hyötyjä astaksantiinilla on.

13
Goji-marja on todellinen luonnon ihme Goji-marjoja pöydällä olevassa lusikassa

Goji-marjaa sanotaan yhdeksi maailman ravinnerikkaimmista marjoista. Lue lisää Goji-marjasta ja sen terveysvaikutuksista.

37
Acai-marja ja Acain terveysvaikutukset Kaksi kourallista acai-marjoja

Acai-marja on todellinen ihmemarja. Acai sisältää jopa 6 kertaa enemmän antioksidantteja kuin mustikka! Lue lisää Acain terveysvaikutuksista.

38
Marja-aronia – rouheena, jauheena tai tuoreena omalta pihalta! Marja-aronian terttuja lautasella

Marja-aronia on Suomessakin viihtyvä pensas, joka tuottaa terveysvaikutuksiltaan erinomaisia marjoja. Minkälainen marja on kyseessä?

68
Melarest kokemuksia – entä vaihtoehdot? Useita Melarest Melatoniini -tuotteita rinnakkain

Melarest on mainoksista tuttu melatoniini. Minkälaisia kokemuksia Melarest Melatoniinista on? Entä mitä vaihtoehtoja sille on?

46
Arginiini Arginiini-purkki, taustalla kuntosali

Arginiini on yksi ihmisen elimistössä esiintyvistä aminohapoista. Se vaikuttaa niin verisuoniin kuin lihaksiin. Minkälaisesta aineesta oikein on kyse?

9
Apteekkituotteet ja reseptilääkkeet netistä Henkilökuntaa ja asiakas apteekissa

Apteekkituotteet voi ostaa netistä. Tiesitkö, että jopa reseptilääkkeet saa tilattua netistä?

46
Ruusujuuri Ruusujuuri

Ruusujuuri on perinteinen kansanhoidossa käytetty kasvi. Sillä voi olla vaikutuksia fyysiseen ja henkiseen suorituskykyyn.

10
Evolve Organic Beauty – luonnonkosmetiikkaa Englannista

Evolve Organic Beauty on englantilainen luonnonkosmetiikan brändi. Se valmistaa vuosien kokemuksella luonnonmukaisia kosmetiikan tuotteita.

61

Ei kommentteja

Tuotevinkit