Apteekkituotteet ja reseptilääkkeet netistä

Alevahti.fi

Apteekkituotteet voi nykyään tilata netistä. Verkkoapteekit ovatkin yhä suositumpia ostospaikkoja niin ilman reseptiä myytäville itsehoitolääkkeille kuin muille apteekkituotteille.

Henkilökuntaa ja asiakas apteekissa

Tiesitkö, että jopa reseptilääkkeet saa tilattua netistä? Luontaistuotekauppojen tapaan myös verkossa toimivia apteekkeja on Suomessa useita.

Ennen tilaamista kannattaa tarkistaa, että kyseinen kauppa löytyy Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean hyväksymistä verkkoapteekeista. Apteekkituotteiden ja erityisesti reseptilääkkeiden myyminen on luvanvaraista toimintaa. Apteekin löytyminen listauksesta takaa, että se noudattaa Fimean määräyksiä.

Luotetuimmilla verkkoapteekeilla tunnus hyväksynnästä löytyy yleensä verkkokaupan alaosasta, mutta kannattaa tietysti varmistaa vielä erikseen, että kaupalla todella on hyväksyntä apteekin verkkopalveluihin.

Esimerkiksi kaikissa tässä artikkelissa esitellyillä apteekkituotteiden verkkokaupoilla on kyseinen hyväksyntä. Näin voit tehdä ostoksia verkkokaupasta turvallisin mielin. Ilman reseptiä saatavilla olevia lääkkeitä, kuten itsehoitolääkkeitä voi toki tilata kaupoista, joilla ei apteekkilupaa olisikaan.

Useilla verkkoapteekeilla on käytössä noutopiste, josta verkkokaupasta tilatut tuotteet voi noutaa. Kannattaa siis tarkistaa onko omalla paikkakunnallasi apteekkia, josta voi tilata tuotteet noutopisteeseen. Näin voit noutaa tilatut tuotteet vaivattomasti esimerkiksi kauppareissun yhteydessä.

Verkkokaupat esittelyssä

Seuraavassa valitsemamme verkkokaupat, joista tilaat apteekkituotteet ja reseptilääkkeet netistä:

1. Apteekkituotteet.fi

Mitähän tuotteita mahtaa myydä Apteekkituotteet.fi-niminen verkkokauppa? Nimi ei jätä arvailuille sijaa, vaan kaupan valikoimassa on tunnettuja ja hyviksi todettuja apteekkituotteita. Tilaaminen on tehty helpoksi ja ennen kaikkea nopeaksi. Kyseessä on Turussa toimivan Länsikeskuksen apteekin verkkokauppa.

Apteekkituotteet.fi-verkkokaupasta voit tilata myös reseptilääkkeet, kunhan käytössäsi on sähköinen resepti ja pystyt tunnistautumaan verkkosivuilla pankkitunnuksia käyttämällä.

Muistathan tilata verkkokaupan uutiskirjeen niin saat tiedon parhaista tajouksista ensimmäisten joukossa!

2. Sinunapteekki

Luontaistuotteita, ravintolisiä, kosmetiikkaa… Sinunapteekki on suosittu ja luotettu ostospaikka netissä. Valikoimassa on kattavasti tuotteita myös eläimille. Kotimaisia tuotteita etsivä voi kätevästi rajata näytetyt tuotteet ainoastaan Suomessa valmistettuihin.

Sinunapteekin outlet-osiosta teet löytöjä jopa 80% alennuksella. Kannattaa lisäksi hyödyntää Sinunapteekin ilmainen toimitus yli 89 euron tilauksille.

3. Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekista saat tilattua reseptilääkkeet netistä vaivattomasti. Chatin avulla saat henkilökohtaista palvelua, ja voit kysyä neuvoa lääkkeiden käyttöön. Reseptilääkkeiden tilaaminen vaatii verkkopankkitunnukset sekä sähköisen reseptin. Jatkossa voit tehdä tailuksia ilman verkkopankkitunnuksia.

Yliopiston Apteekilla on lisäksi kattava valikoima apteekkituotteita — onhan kyseessä Suomen suurin verkkoapteekki. On haussa sitten vitamiineja tai luonnonkosmetiikka, löytyy YA:lta varmasti laadukkaita tuotteita tarpeisiisi.

Parasta YA:lla on pikatoimitus, jonka avulla voit tilata tuotteet apteekin myymälöiden yhteydessä oleviin noutopisteisiin. Voit noutaa tilauksesi parhaimmillaan tunnin kuluttua ostoksesta, ja mikä parasta — toimitus on ilmainen!

4. Nettiapteekki

Verkkoapteekki käytössäsi! Tämön nettiapteekin valikoimissa on totutusti muun muassa itsehoitolääkkeitä, apteekkituotteita ja apteekkikosmetiikkaa.

Myös Nettiapteekista voit tilata reseptilääkkeitä. Chatissa saat apua ammattitaitoiselta farmaseutilta, jos sinulla on kysymyksiä liittyen saamaasi reseptiin.

5. S-Apteekki

S-Apteekki on S-ryhmän oma verkkoapteekki. Saat tilauksista tuttuun tapaan bonusta. Reseptilääkkeiden tilaaminen S-Apteekista on mahdollista. Verkkopankkitunnusten lisäksi tilaamiseen vaaditaan S-käyttäjätili, jonka voi luoda verkkokaupan kautta nopeasti.

S-Apteekista saat ostettua apteekkituotteet apuvälineistä intiimituotteisiin ja vitamiineista apteekkikosmetiikkaan. Hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat saada bonusta myös apteekkituotteista.

S-Apteekin toiminnasta vastaa Helsingin Kauppakeskus Kaaressa sijaitseva Apteekki Isokannel.

Onko tilaaminen turvallista?

Apteekkituotteiden tilaaminen on turvallista, kunhan varmistat, että verkkokaupalla on lupa toimia apteekkina. Tämän voit tarkista Fimean verkkosivuilta, jonka löydät artikkelit alusta.

Voiko reseptilääkkeitä tilata verkkokaupasta?

Kyllä voi. Reseptilääkkeiden tilaaminen vaatii sähköisen reseptin lisäksi vahvaa tunnistautumista. Käytännössä tämä tarkoittaa verkkopankkitunnusten käyttöä tunnistautumisessa.

Voiko apteekkituotteita tai reseptilääkkeitä tilata ulkomailta?

Reseptilääkkeitä ja apteekkituotteita on mahdollista tilata myös ulkomailta. Tällöin tulee varautua pidempään toimitusaikaan sekä esimerkiksi siihen, että aiemmin tutuksi tullutta lääkettä ei välttämättä ulkomaisesta verkkokaupasta ole saatavilla.

Myös ulkomaisella kaupalla tulee olla lupa toimia apteekkina. Lisäksi ulkomailta voi tilata lääkkeitä ainoastaan EU:n tai ETA:n alueella toimivasta verkkoapteekista.


Haluaisimme kuulla kokemuksia eri verkkoapteekeista. Jos sinulla kokemuksia jostakin esittelemästämme verkkokapteekista, kirjoita kommentti ja kerro miten ostoksesi sujuivat. Kerro myös oletko jo tilannut reseptilääkkeitä netistä.

Moni varmasti harkitsee pitkään ennen kuin tekee ensimmäisen tilauksensa. Kerro onnistuiko reseptilääkkeiden tilaaminen sujuvasti ja saitko verkkokaupasta hyvää palvelua.

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Mulperimarja Mulperimarjoja kulhossa

Mulperimarja on superfood, jonka syömisestä ei tule huonoa omaatuntoa. Mitä terveysvaikutuksia mulperimarjoilla on?

12
Nokkosen terveysvaikutukset – tee, jauhe ja siemenet Nokkosia

Nokkonen on kotimainen superfood, joka tunnetaan terveysvaikutuksistaan. Nokkosen hyödyt voi saada niin kuivattuna kuin tuoreena.

58
Kurkuma ja kurkumiini Kurkumiinijauhetta ja purkki kurkumiinikapseleita

Kurkuma ja sen aktiivinen vaikuttava aines kurkumiini sisältävät useita terveysvaikutuksia. Lue lisää kurkumiinista ja sen hyödyistä.

21
Joululahjaideoita Jouluisia koristeita pöydällä

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja joululahjat hankkimatta? Tuttu tilanne edellisiltä vuosilta… Ei hätää, ota avuksesi keräämämme joululahjaideat!

17
Lucuma – Inkojen kulta? Tuoreita lucuma-hedelmiä sekä lucuma-jauhetta kulhossa

Lucuma on erityisen suosittu hedelmä Perussa, jossa sitä käytetään esimerkiksi jäätelössä. Lucuma-jauhe sen sijaan sopii hyvin monenlaiseen käyttöön.

29
Puolukan viisi terveysvaikutusta Puolukkaa kasvamassa luonnossa

Harva tuntee puolukan monipuolisia terveysvaikutuksia. Jos tuoreet puolukat eivät maistu sinulle, kokeile puolukkajauhetta!

33
Tata Harper – kokemuksia luonnonkosmetiikasta Tata Harper -tuotteita

Tata Harper valmistaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa vastuullisille kuluttajille. Joko sinulla on kokemuksia Tata Harperin tuotteista?

51
Ubikinoni – terveysvaikutukset lisäravinteesta? Purkillinen ubikinoni Q10 -lisäravinnetta

Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on ihmisen elimistössä esiintyvä K-vitamiinin kaltainen yhdiste. Mitkä ovat ubikinonin terveysvaikutukset? Entä voiko sen hyötyjä lisätä ravintolisällä?

54
Kollageeni – apua nivelille ja iholle? Naisen silmä ja iho kuvattuna läheltä

Kollageeni on ihmisen elimistössä esiintyvä proteiini. Mikä on kollageenien merkitys nivelille ja iholle?

44
Paras rasvanpolttaja Purkillinen rasvanpolttajia

Omaan käyttöön paras rasvanpolttaja löytyy vain kokeilemalla eri tuotteita. Mitä rasvanpolttaja oikeastaan tekee?

20

Ei kommentteja

Tuotevinkit