House of Organic

★ ★
1,0
(1 kokemus)
House of Organic
Alevahti.fi

Luonnonkosmetiikkaa ja superfoodeja! Vuonna 2016 perustettu suomalainen House of Organic on luonnonkosmetiikan ja hyvinvointituotteiden verkkokauppa, jolle laatutietoisuus on elämäntapa.

House of Organic on luonnonkosmetiikkamarkkinoiden moderni toimija, joka raivaa tietä hinta-laatusuhteeltaan erinomaisille luonnonkosmetiikkabrändeille.

Jo alusta saakka on ollut selvää, että luonnonkosmetiikka kuuluu kaikille ja siksi tavoitteemme on tarjota pääasiassa edullisia, tehokkaita ja ekologisesti kestäviä vaihtoehtoja. Mahdollistamme jo nyt omalla esimerkillisellä toiminnallamme luonnonkosmetiikan nousevan lähitulevaisuudessa ylivertaiseksi vaihtoehdoksi markettikosmetiikalle.

Toimimme aina vastuullisesti ja siksi valikoimamme on aina vähintään luonnollista, ekologista ja eettistä. Suosimme ensisijaisesti virallisesti sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta hyväksymme valikoimiimme myös sellaisia kosmetiikkamerkkejä, joiden tuotteet ovat sertifikaattien vaatimaa tasoa. Tällaisia ovat esimerkiksi pienet kotimaiset kosmetiikkayritykset, joilla ei ole välttämättä varaa hankkia sertifikaatteja, mutta jotka käyttävät tuotteisiinsa ainoastaan luonnonkosmetiikan periaattein valittuja raaka-aineita ja valmistusmenetelmiä.

Kauppaan: houseoforganic.fi

House of Organic alennuskoodit

Ei voimassa olevia alennuskoodeja.

Kokemuksia

Yhteenveto

Kokemuksia: 1

100% suosittelisi ystävälleen

Keskiarvo: 1

1 tähti (1)
100%
2 tähteä
3 tähteä
4 tähteä
5 tähteä

Laaja valikoima, kiva verkkokauppa. Olen tehnyt parit tilaukset ja minusta olisi voinut tulla kanta-asiakas, mutta toimitusvaikeuksien takia en enää tilaa uudelleen. Kun toimitus on viikon myöhässä arviosta (eikä kauppa edes yritä tehdä mitään asialle kuin pahoitella), voi saman tien käväistä vanhassa kunnon kivijalkakaupassa tai tilata varmemmalta toimittajalta.

14.2.2020 07:44

Kyllä, suosittelisin ystävälle.

Hyvää
  • Valikoima
Huonoa
  • Toimitusaika
  • Vastuunkanto
  • Toiminta pulmatilanteessa

Onko sinulla kokemuksia kaupasta House of Organic? Onko House of Organic luotettava? Kirjoita oma kokemuksesi!

Kirjoita arvostelu kaupasta

Lue myös