Acai-marja ja Acain terveysvaikutukset

Acai-marja (Acai berry) on yksi viime vuosien puhutuimmista terveystuotteista. Acai-marja on väriltään tummanvioletti ja sen maku muistuttaa mustikan ja suklaan vivahteita. Tämä Brasilian sademetsissä kasvava marja on käsittämättömän terveellinen ihmemarja. Acai sisältää esimerkiksi jopa 6 kertaa enemmän antioksidantteja kuin mustikka!

Muita Acain sisältämiä terveysvaikutteisia aineita ovat antosyaanit, joita Acai-marja sisältää jopa 30-kertaa enemmän kuin punaviini. Marja sisältää myöskin omega-6 ja omega-9 –rasvahappoja, sekä runsaasti eri kivennäisaineita.

Erään tutkimuksen mukaan Acai-marja pystyy jopa vastustamaan syöpäsoluja. Yhdysvalloissa tehdyn tutkimuksen mukaan Acai tuhosi peräti 86 prosenttia leukemisoluista.

Acai-marjan antioksidanttipitoisuus on niin suuri, että sitä suositellaan syötäväksi ainoastaan tuoreena tai pikaisen pakastamisen jälkeen. Acai-marjasta on saatavilla monenlaisia valmistuotteita, kuten esimerkiksi jauhetta ja mehua. Lisäksi Acaita on lisätty muun muassa terveysvaikutteisiin tee-juomiin.

Acai on vitamiinipommi

Acai-marja sisältää myös reilusti kuitua, rautaa, kalsiumia, kaliumia, sekä muun muassa proteiinia. Marjan vitaaminipitoisuus on korkea erityisesti B1-, B2-, B3-, C- ja E-vitamiinien kohdalla.

Lue myös

Goji-marja on todellinen luonnon ihme

Goji-marjaa sanotaan yhdeksi maailman ravinnerikkaimmista marjoista. Lue lisää Goji-marjasta ja sen terveysvaikutuksista.

♥ 37
Karppaus ateriat

Karppaus ateriat ovat valmiina myytäviä vähähiilihydraattisia ruoka-annoksia karppaajille. Karppaus on hiilihydraattien vähentämistä ruokavaliosta.

♥ 16
Luontaistuotteet netistä

Tilaamalla luontaistuotteet netistä säästät rahaa ja aikaa. Lue nyt miten tilaat luontaistuotteita netistä turvallisesti.

♥ 25

Ei kommentteja