Melarest kokemuksia – entä vaihtoehdot?

Alevahti.fi

Melarest on mainoksista tuttu melatoniini. Tutustu tarkemmin tähän suosittuun tuotteeseen ja lue kokemuksia Melarest Melatoniinista. Entä mitä vaihtoehtoja Melarestille on?

Useita Melarest Melatoniini -tuotteita rinnakkain
Melarest ei ole vain yksi tuote, vaan kokonainen tuoteperhe.

Nukahtamiseen auttavat melatoniini-tuotteet ovat kerännneet laajaa suosiota viime vuosina. Melatoniini voi olla avuksi myös lievittämään aikaeron vaikutuksia. Tuotteilla voi olla myös muita vaikutuksia, kuten unen laatua parantava ja rentouttava vaikutus.

Sisältö jatkuu tuotevinkkien jälkeen.

Sisältö jatkuu.

Tässä artikkelissa tutustumme yhteen suosituimmista melatoniini-valmisteista, Melarestiin. Jos haussa on edullinen melatoniini, on Melarest hyvä vaihtoehto. Toisaalta sille on myös vaihtoehtoja, ja voipa melatoniinin ottaa melatoniinisuihkeena. Jos haluat lukea minkälaisia kokemuksia Melarestista on, jatka lukemista sivun loppuun.

Minkälaisia tuotteita on saatavilla?

Melarest on saatavilla niin suussa hajoavana kuin nieltävänä tablettina. Saatavilla on kaksi vahvuutta: 1 mg ja 1,9 mg eli Extra Vahva melatoniini. Extra Vahvasta Melarestista on lisäksi olemassa pitkävaikutteinen versio.

Melarest ei tietenkään ole markkinoiden ainoa melatoniini. Lisäksi melatoniinin ohella on muitakin nukahtamiseen ja unen laatuun vaikuttavia valmisteita, kuten 5-HTP ja Tryptofaani.

Suussa sulavista tuotteista on saatavilla maut mansikka, minttu sekä salmiakki-lakritsi. Jos nielaiseminen tuottaa ongelmia tai pidät muuten vain imeskeltävästä tabletista enemmän, löytyy vaihtoehtoja siis moneen makuun.

Näiden lisäksi Melarest on saatavilla Melarest Tripla -tuotteena. Melarest Tripla on kolmivaikutteinen melatoniini eli se lyhentää nukahtamisaikaa, edistää parempaa unta ja auttaa rentoutumaan. Triplassa on sekä nopeavaikutteinen että pitkävaikutteinen kerros, josta on apua niin nukahtamiseen kuin laadukkaampiin yöuniin.

Onko Melarestille vaihtoehtoja?

Melarestille on useita hyviä vaihtoehtoja, jotka myöskin sisältävät melatoniinia ja vaikuttavat samalla tavalla. Tässä osa hyvistä vaihtoehdoista:

  • Novanight
  • Melzen
  • Melatoniini Orion
  • Bertil’s
  • Ainoa
  • Apteq
  • Unital Plus ja Strong

Tässä siis vain pieni osa saatavilla olevista melatoniineista. Kyseessä on siis hyvin kilpailtu tuoteryhmä, mikä on toisaalta hyvä asia, sillä näin hinnat pysyvät edullisina.

Mikä on melatoniinisuihke?

Melatoniinisuihke on suihkeena otettava melatoniini. Nieltävien ja imeskeltävien melatoniinien vaihtoehtona suihke voi olla joillekin helpoin tapa ottaa melatoniini.

Kielen alta suihke imeytyy nopeasti, ja toimintaperiaate on siis sama kuin esimerkiksi vitamiinisuihkeissa.

Yksi melatoniinisuihkeista on Sleepguide, jonka arvioidaan imetyvän noin 5-10 minuutissa. Tätä arviota tukevat myös monet asiakkaiden kokemuksista, joissa melatoniinisuihke on todettu muita valmisteita toimivammaksi ja ennen kaikkea nopeammin vaikuttavaksi.

Kokemuksia

On selvää, että monet kokevat saavansa helpotusta nukahtamiseen erilaisista melatoniini-valmisteista. Minkälaisia kokemuksia käyttäjillä on juuri Melarestista? Kävimme läpi verkkokauppojen tuotesivuja, joiden perusteella kyseessä on ilmeisen toimiva tuote.

Monet kokemuksista olivat saaneet siitä apua nukahtamiseen, tuotteesta riippuen myös parempiin uniin. Toisaalta jotkut asiakkaat eivät kokeneet saaneensa minkäänlaista vaikutusta Melarestin käyttämisestä.

Mitään sivuvaikutuksia tai haittavaikutuksia asiakkaiden kokemuksissa ei kuitenkaan tullut ilmi. Tuotteita ei kuitenkaan yleisesti suositella raskaana oleville, imettäville tai alle 18-vuotiaille

Joko on hyvin yksilöllistä toimiiko Melarest toivotulla tavalla tai onko melatoniinista yleensäkään apua kyseisen asiakkaan nukahtamisongelmiin.


Onko sinulla kokemuksia Melarestista tai muista melatoniineista? Kirjoita kommentti!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Marja-aronia – rouheena, jauheena tai tuoreena omalta pihalta! Marja-aronian terttuja lautasella

Marja-aronia on Suomessakin viihtyvä pensas, joka tuottaa terveysvaikutuksiltaan erinomaisia marjoja. Minkälainen marja on kyseessä?

68
Ubikinoni – terveysvaikutukset lisäravinteesta? Purkillinen ubikinoni Q10 -lisäravinnetta

Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on ihmisen elimistössä esiintyvä K-vitamiinin kaltainen yhdiste. Mitkä ovat ubikinonin terveysvaikutukset? Entä voiko sen hyötyjä lisätä ravintolisällä?

54
Kookosöljy ja kookosrasva – terveellisyys ja hyödyt Tuore kookos. kookosöljyä ja kookosjauhetta pöydällä

Kookosöljy on erittäin monikäyttöinen luonnontuote. Sitä voi käyttää ihonhoidosta ruoan paistamiseen ja ruoanlaittoon.

59
Superfoodit – 10 parasta! Useita superfoodeja kulhossa

Superfoodit ovat luonnossa kasvavia terveyspommeja! Mitkä ovat parhaat superfoodit?

31
Chia-siemenet – terveysvaikutukset ja hyödyt Chian siemeniä

Pienikokoiset chia-siemenet ovat terveysvaikutuksiltaan monipuolisia. Entä oletko jo kokeillut chia-vanukasta?

51
Plantheque – kokemuksia ja tuotevinkkejä Plantheque-tuotteita vierekkäin

Plantheque on Skincityn oma tuotesarja. Joko sinulla on kokemuksia Planthequesta?

47
Lucuma – Inkojen kulta? Tuoreita lucuma-hedelmiä sekä lucuma-jauhetta kulhossa

Lucuma on erityisen suosittu hedelmä Perussa, jossa sitä käytetään esimerkiksi jäätelössä. Lucuma-jauhe sen sijaan sopii hyvin monenlaiseen käyttöön.

29
Parhaat raudan lähteet

Elimistö ei tuota rautaa, joten sitä on saatava ravinnosta. Mitkä ovat parhaita raudan lähteitä?

23
Alfalfa – kaikkien ruokien isä? Alfalfa-jauhetta pakkauksessa

Alfalfa-jauhe on yksi niin sanotuista viherjauheista. Mitä terveysvaikutuksia ja hyötyjä sen käytöllä on?

38
Puolukan viisi terveysvaikutusta Puolukkaa kasvamassa luonnossa

Harva tuntee puolukan monipuolisia terveysvaikutuksia. Jos tuoreet puolukat eivät maistu sinulle, kokeile puolukkajauhetta!

33

Ei kommentteja

Tuotevinkit