Melarest kokemuksia – entä vaihtoehdot?

Melarest on mainoksista tuttu melatoniini. Tutustu tarkemmin tähän suosittuun tuotteeseen ja lue kokemuksia Melarest Melatoniinista. Entä mitä vaihtoehtoja Melarestille on?

Useita Melarest Melatoniini -tuotteita rinnakkain
Melarest ei ole vain yksi tuote, vaan kokonainen tuoteperhe.

Nukahtamiseen auttavat melatoniini-tuotteet ovat kerännneet laajaa suosiota viime vuosina. Melatoniini voi olla avuksi myös lievittämään aikaeron vaikutuksia. Tuotteilla voi olla myös muita vaikutuksia, kuten unen laatua parantava ja rentouttava vaikutus.

Sisältö jatkuu tuotevinkkien jälkeen.

Sisältö jatkuu.

Tässä artikkelissa tutustumme yhteen suosituimmista melatoniini-valmisteista, Melarestiin. Jos haussa on edullinen melatoniini, on Melarest hyvä vaihtoehto. Toisaalta sille on myös vaihtoehtoja, ja voipa melatoniinin ottaa melatoniinisuihkeena. Jos haluat lukea minkälaisia kokemuksia Melarestista on, jatka lukemista sivun loppuun.

Minkälaisia tuotteita on saatavilla?

Melarest on saatavilla niin suussa hajoavana kuin nieltävänä tablettina. Saatavilla on kaksi vahvuutta: 1 mg ja 1,9 mg eli Extra Vahva melatoniini. Extra Vahvasta Melarestista on lisäksi olemassa pitkävaikutteinen versio.

Melarest ei tietenkään ole markkinoiden ainoa melatoniini. Lisäksi melatoniinin ohella on muitakin nukahtamiseen ja unen laatuun vaikuttavia valmisteita, kuten 5-HTP ja Tryptofaani.

Suussa sulavista tuotteista on saatavilla maut mansikka, minttu sekä salmiakki-lakritsi. Jos nielaiseminen tuottaa ongelmia tai pidät muuten vain imeskeltävästä tabletista enemmän, löytyy vaihtoehtoja siis moneen makuun.

Näiden lisäksi Melarest on saatavilla Melarest Tripla -tuotteena. Melarest Tripla on kolmivaikutteinen melatoniini eli se lyhentää nukahtamisaikaa, edistää parempaa unta ja auttaa rentoutumaan. Triplassa on sekä nopeavaikutteinen että pitkävaikutteinen kerros, josta on apua niin nukahtamiseen kuin laadukkaampiin yöuniin.

Onko Melarestille vaihtoehtoja?

Melarestille on useita hyviä vaihtoehtoja, jotka myöskin sisältävät melatoniinia ja vaikuttavat samalla tavalla. Tässä osa hyvistä vaihtoehdoista:

  • Novanight
  • Melzen
  • Melatoniini Orion
  • Bertil’s
  • Ainoa
  • Apteq
  • Unital Plus ja Strong

Tässä siis vain pieni osa saatavilla olevista melatoniineista. Kyseessä on siis hyvin kilpailtu tuoteryhmä, mikä on toisaalta hyvä asia, sillä näin hinnat pysyvät edullisina.

Mikä on melatoniinisuihke?

Melatoniinisuihke on suihkeena otettava melatoniini. Nieltävien ja imeskeltävien melatoniinien vaihtoehtona suihke voi olla joillekin helpoin tapa ottaa melatoniini.

Kielen alta suihke imeytyy nopeasti, ja toimintaperiaate on siis sama kuin esimerkiksi vitamiinisuihkeissa.

Yksi melatoniinisuihkeista on Sleepguide, jonka arvioidaan imetyvän noin 5-10 minuutissa. Tätä arviota tukevat myös monet asiakkaiden kokemuksista, joissa melatoniinisuihke on todettu muita valmisteita toimivammaksi ja ennen kaikkea nopeammin vaikuttavaksi.

Kokemuksia

On selvää, että monet kokevat saavansa helpotusta nukahtamiseen erilaisista melatoniini-valmisteista. Minkälaisia kokemuksia käyttäjillä on juuri Melarestista? Kävimme läpi verkkokauppojen tuotesivuja, joiden perusteella kyseessä on ilmeisen toimiva tuote.

Monet kokemuksista olivat saaneet siitä apua nukahtamiseen, tuotteesta riippuen myös parempiin uniin. Toisaalta jotkut asiakkaat eivät kokeneet saaneensa minkäänlaista vaikutusta Melarestin käyttämisestä.

Mitään sivuvaikutuksia tai haittavaikutuksia asiakkaiden kokemuksissa ei kuitenkaan tullut ilmi. Tuotteita ei kuitenkaan yleisesti suositella raskaana oleville, imettäville tai alle 18-vuotiaille

Joko on hyvin yksilöllistä toimiiko Melarest toivotulla tavalla tai onko melatoniinista yleensäkään apua kyseisen asiakkaan nukahtamisongelmiin.


Onko sinulla kokemuksia Melarestista tai muista melatoniineista? Kirjoita kommentti!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Acai-marja ja Acain terveysvaikutukset Kaksi kourallista acai-marjoja

Acai-marja on todellinen ihmemarja. Acai sisältää jopa 6 kertaa enemmän antioksidantteja kuin mustikka! Lue lisää Acain terveysvaikutuksista.

38
Arginiini Arginiini-purkki, taustalla kuntosali

Arginiini on yksi ihmisen elimistössä esiintyvistä aminohapoista. Se vaikuttaa niin verisuoniin kuin lihaksiin. Minkälaisesta aineesta oikein on kyse?

9
Paras viherjauhe? Viherjauheet vertailussa Vihreää jauhetta lusikassa ja pöydällä

Mitä ovat viherjauheet? Entä minkälaisia terveysvaikutuksia niillä on? Katso listamme parhaista viherjauheista.

42
Marja-aronia – rouheena, jauheena tai tuoreena omalta pihalta! Marja-aronian terttuja lautasella

Marja-aronia on Suomessakin viihtyvä pensas, joka tuottaa terveysvaikutuksiltaan erinomaisia marjoja. Minkälainen marja on kyseessä?

68
Goji-marja on todellinen luonnon ihme Goji-marjoja pöydällä olevassa lusikassa

Goji-marjaa sanotaan yhdeksi maailman ravinnerikkaimmista marjoista. Lue lisää Goji-marjasta ja sen terveysvaikutuksista.

37
Luontaistuotteet ja ravintolisät nivelille Osoittava etusormi, jossa nivelrikko

Luontaistuotteista ja ravintolisistä voi saada apua niveliin liittyviin vaivoihin. Minkälaisia tuotteita on saatavilla?

43
Hyaluronihappo – superkosteuttaja iholle ja hiuksille Hyaluronihappo seerumi

Hyaluronihapon tehtävänä on sitoa vettä ihoon ja muualle elimistöön. Miten sen tehoa voi hyödyntää?

59
Vitamiinit netistä edullisesti Viisi vitamiinipurkkia vierekkäin

Moni syö päivittäin jotakin vitamiinia, kuten D-vitamiinia. Saako vitamiinit netistä edullisemmin?

31
Lehtikaali Foodin Lehtikaalijauhe, taustalla tuoretta lehtikaalta

Lehtikaali on tuttu kasvis kauppojen tuoreosastoilta. Harva kuitenkaan tietää sen terveysvaikutuksia, jotka saa hyödynnettyä myös lehtikaalijauheena.

10
Joululahjaideoita Jouluisia koristeita pöydällä

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja joululahjat hankkimatta? Tuttu tilanne edellisiltä vuosilta… Ei hätää, ota avuksesi keräämämme joululahjaideat!

17

Ei kommentteja