Melarest kokemuksia – entä vaihtoehdot?

Alevahti.fi

Melarest on mainoksista tuttu melatoniini. Tutustu tarkemmin tähän suosittuun tuotteeseen ja lue kokemuksia Melarest Melatoniinista. Entä mitä vaihtoehtoja Melarestille on?

Useita Melarest Melatoniini -tuotteita rinnakkain
Melarest ei ole vain yksi tuote, vaan kokonainen tuoteperhe.

Nukahtamiseen auttavat melatoniini-tuotteet ovat kerännneet laajaa suosiota viime vuosina. Melatoniini voi olla avuksi myös lievittämään aikaeron vaikutuksia. Tuotteilla voi olla myös muita vaikutuksia, kuten unen laatua parantava ja rentouttava vaikutus.

Sisältö jatkuu tuotevinkkien jälkeen.

Sisältö jatkuu.

Tässä artikkelissa tutustumme yhteen suosituimmista melatoniini-valmisteista, Melarestiin. Jos haussa on edullinen melatoniini, on Melarest hyvä vaihtoehto. Toisaalta sille on myös vaihtoehtoja, ja voipa melatoniinin ottaa melatoniinisuihkeena. Jos haluat lukea minkälaisia kokemuksia Melarestista on, jatka lukemista sivun loppuun.

Minkälaisia tuotteita on saatavilla?

Melarest on saatavilla niin suussa hajoavana kuin nieltävänä tablettina. Saatavilla on kaksi vahvuutta: 1 mg ja 1,9 mg eli Extra Vahva melatoniini. Extra Vahvasta Melarestista on lisäksi olemassa pitkävaikutteinen versio.

Melarest ei tietenkään ole markkinoiden ainoa melatoniini. Lisäksi melatoniinin ohella on muitakin nukahtamiseen ja unen laatuun vaikuttavia valmisteita, kuten 5-HTP ja Tryptofaani.

Suussa sulavista tuotteista on saatavilla maut mansikka, minttu sekä salmiakki-lakritsi. Jos nielaiseminen tuottaa ongelmia tai pidät muuten vain imeskeltävästä tabletista enemmän, löytyy vaihtoehtoja siis moneen makuun.

Näiden lisäksi Melarest on saatavilla Melarest Tripla -tuotteena. Melarest Tripla on kolmivaikutteinen melatoniini eli se lyhentää nukahtamisaikaa, edistää parempaa unta ja auttaa rentoutumaan. Triplassa on sekä nopeavaikutteinen että pitkävaikutteinen kerros, josta on apua niin nukahtamiseen kuin laadukkaampiin yöuniin.

Onko Melarestille vaihtoehtoja?

Melarestille on useita hyviä vaihtoehtoja, jotka myöskin sisältävät melatoniinia ja vaikuttavat samalla tavalla. Tässä osa hyvistä vaihtoehdoista:

  • Novanight
  • Melzen
  • Melatoniini Orion
  • Bertil’s
  • Ainoa
  • Apteq
  • Unital Plus ja Strong

Tässä siis vain pieni osa saatavilla olevista melatoniineista. Kyseessä on siis hyvin kilpailtu tuoteryhmä, mikä on toisaalta hyvä asia, sillä näin hinnat pysyvät edullisina.

Mikä on melatoniinisuihke?

Melatoniinisuihke on suihkeena otettava melatoniini. Nieltävien ja imeskeltävien melatoniinien vaihtoehtona suihke voi olla joillekin helpoin tapa ottaa melatoniini.

Kielen alta suihke imeytyy nopeasti, ja toimintaperiaate on siis sama kuin esimerkiksi vitamiinisuihkeissa.

Yksi melatoniinisuihkeista on Sleepguide, jonka arvioidaan imetyvän noin 5-10 minuutissa. Tätä arviota tukevat myös monet asiakkaiden kokemuksista, joissa melatoniinisuihke on todettu muita valmisteita toimivammaksi ja ennen kaikkea nopeammin vaikuttavaksi.

Kokemuksia

On selvää, että monet kokevat saavansa helpotusta nukahtamiseen erilaisista melatoniini-valmisteista. Minkälaisia kokemuksia käyttäjillä on juuri Melarestista? Kävimme läpi verkkokauppojen tuotesivuja, joiden perusteella kyseessä on ilmeisen toimiva tuote.

Monet kokemuksista olivat saaneet siitä apua nukahtamiseen, tuotteesta riippuen myös parempiin uniin. Toisaalta jotkut asiakkaat eivät kokeneet saaneensa minkäänlaista vaikutusta Melarestin käyttämisestä.

Mitään sivuvaikutuksia tai haittavaikutuksia asiakkaiden kokemuksissa ei kuitenkaan tullut ilmi. Tuotteita ei kuitenkaan yleisesti suositella raskaana oleville, imettäville tai alle 18-vuotiaille

Joko on hyvin yksilöllistä toimiiko Melarest toivotulla tavalla tai onko melatoniinista yleensäkään apua kyseisen asiakkaan nukahtamisongelmiin.


Onko sinulla kokemuksia Melarestista tai muista melatoniineista? Kirjoita kommentti!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Korealainen kosmetiikka Korealaista kosmetiikkaa

Korealainen kosmetiikka on vallannut Suomen markkinat. Mitä korealainen kosmetiikka oikein on?

23
Terveelliset herkut – 6 vaihtoehtoa Pähkinöitä ja taateleita kipoissa

Herkut kuuluvat pienenä osana terveellisimpäänkin ruokavalioon. Mitä terveellisiä vaihtoehtoja herkuille on?

41
Kelp Kelp-jauhetta pussissa, taustalla meren aaltoja

Kelp eli rakkolevä on merissä kasvava levä. Miten pääset hyötymään tämän huikean nopeasti kasvavan merilevän terveysvaikutuksista?

4
Paras viherjauhe? Viherjauheet vertailussa Vihreää jauhetta lusikassa ja pöydällä

Mitä ovat viherjauheet? Entä minkälaisia terveysvaikutuksia niillä on? Katso listamme parhaista viherjauheista.

42
5-HTP – paremmat unet ja rauhallisempi mieli? Puhdas+ 5-HTP

5-HTP on rauhoittava ja nukahtamista helpottava luontaistuote. Suosituksi tuotteeksi nousseen 5-HTP:n hyödyistä on paljon positiivisia kokemuksia.

51
Hunajamarja eli haskap Hunajamarja eli haskap pensaassa

Haskap eli hunajamarja on todellinen terveyspommi. Suomessa tämä terveysvaikutuksiltaan erinomainen marja on vähemmän tunnettu.

22
Paras tehosekoitin – testi ja vertailu 7 eriväristä tehosekoitinta

Parhaat tehosekoittimet valmistavat erilaiset ruoat ja välipalat sekunneissa. Mikä voisi olla paras tehosekoitin? Katso vertailu!

44
Paras raakapatukka – esittelyssä 3 merkkiä

Raakapatukka on terveellinen välipala. Minkälaisia patukoita kaupoista löytyy ja mitkä niistä ovat parhaat? Entä miten valmistaa itsetehdyt raakapatukat?

50
Pakurikäävän terveysvaikutukset Kuutioita pakurikäävästä

Pakuri on todellinen luonnon oma superfood! Minkälaisia terveysvaikutuksia pakurikäävän käytöllä on?

34
Marja-aronia – rouheena, jauheena tai tuoreena omalta pihalta! Marja-aronian terttuja lautasella

Marja-aronia on Suomessakin viihtyvä pensas, joka tuottaa terveysvaikutuksiltaan erinomaisia marjoja. Minkälainen marja on kyseessä?

68

Ei kommentteja

Tuotevinkit