Melarest kokemuksia – entä vaihtoehdot?

Melarest on mainoksista tuttu melatoniini. Tutustu tarkemmin tähän suosittuun tuotteeseen ja lue kokemuksia Melarest Melatoniinista. Entä mitä vaihtoehtoja Melarestille on?

Useita Melarest Melatoniini -tuotteita rinnakkain
Melarest ei ole vain yksi tuote, vaan kokonainen tuoteperhe.

Nukahtamiseen auttavat melatoniini-tuotteet ovat kerännneet laajaa suosiota viime vuosina. Melatoniini voi olla avuksi myös lievittämään aikaeron vaikutuksia. Tuotteilla voi olla myös muita vaikutuksia, kuten unen laatua parantava ja rentouttava vaikutus.

Sisältö jatkuu tuotevinkkien jälkeen.

Sisältö jatkuu.

Tässä artikkelissa tutustumme yhteen suosituimmista melatoniini-valmisteista, Melarestiin. Jos haussa on edullinen melatoniini, on Melarest hyvä vaihtoehto. Toisaalta sille on myös vaihtoehtoja, ja voipa melatoniinin ottaa melatoniinisuihkeena. Jos haluat lukea minkälaisia kokemuksia Melarestista on, jatka lukemista sivun loppuun.

Minkälaisia tuotteita on saatavilla?

Melarest on saatavilla niin suussa hajoavana kuin nieltävänä tablettina. Saatavilla on kaksi vahvuutta: 1 mg ja 1,9 mg eli Extra Vahva melatoniini. Extra Vahvasta Melarestista on lisäksi olemassa pitkävaikutteinen versio.

Melarest ei tietenkään ole markkinoiden ainoa melatoniini. Lisäksi melatoniinin ohella on muitakin nukahtamiseen ja unen laatuun vaikuttavia valmisteita, kuten 5-HTP ja Tryptofaani.

Suussa sulavista tuotteista on saatavilla maut mansikka, minttu sekä salmiakki-lakritsi. Jos nielaiseminen tuottaa ongelmia tai pidät muuten vain imeskeltävästä tabletista enemmän, löytyy vaihtoehtoja siis moneen makuun.

Näiden lisäksi Melarest on saatavilla Melarest Tripla -tuotteena. Melarest Tripla on kolmivaikutteinen melatoniini eli se lyhentää nukahtamisaikaa, edistää parempaa unta ja auttaa rentoutumaan. Triplassa on sekä nopeavaikutteinen että pitkävaikutteinen kerros, josta on apua niin nukahtamiseen kuin laadukkaampiin yöuniin.

Onko Melarestille vaihtoehtoja?

Melarestille on useita hyviä vaihtoehtoja, jotka myöskin sisältävät melatoniinia ja vaikuttavat samalla tavalla. Tässä osa hyvistä vaihtoehdoista:

  • Novanight
  • Melzen
  • Melatoniini Orion
  • Bertil’s
  • Ainoa
  • Apteq
  • Unital Plus ja Strong

Tässä siis vain pieni osa saatavilla olevista melatoniineista. Kyseessä on siis hyvin kilpailtu tuoteryhmä, mikä on toisaalta hyvä asia, sillä näin hinnat pysyvät edullisina.

Mikä on melatoniinisuihke?

Melatoniinisuihke on suihkeena otettava melatoniini. Nieltävien ja imeskeltävien melatoniinien vaihtoehtona suihke voi olla joillekin helpoin tapa ottaa melatoniini.

Kielen alta suihke imeytyy nopeasti, ja toimintaperiaate on siis sama kuin esimerkiksi vitamiinisuihkeissa.

Yksi melatoniinisuihkeista on Sleepguide, jonka arvioidaan imetyvän noin 5-10 minuutissa. Tätä arviota tukevat myös monet asiakkaiden kokemuksista, joissa melatoniinisuihke on todettu muita valmisteita toimivammaksi ja ennen kaikkea nopeammin vaikuttavaksi.

Kokemuksia

On selvää, että monet kokevat saavansa helpotusta nukahtamiseen erilaisista melatoniini-valmisteista. Minkälaisia kokemuksia käyttäjillä on juuri Melarestista? Kävimme läpi verkkokauppojen tuotesivuja, joiden perusteella kyseessä on ilmeisen toimiva tuote.

Monet kokemuksista olivat saaneet siitä apua nukahtamiseen, tuotteesta riippuen myös parempiin uniin. Toisaalta jotkut asiakkaat eivät kokeneet saaneensa minkäänlaista vaikutusta Melarestin käyttämisestä.

Mitään sivuvaikutuksia tai haittavaikutuksia asiakkaiden kokemuksissa ei kuitenkaan tullut ilmi. Tuotteita ei kuitenkaan yleisesti suositella raskaana oleville, imettäville tai alle 18-vuotiaille

Joko on hyvin yksilöllistä toimiiko Melarest toivotulla tavalla tai onko melatoniinista yleensäkään apua kyseisen asiakkaan nukahtamisongelmiin.


Onko sinulla kokemuksia Melarestista tai muista melatoniineista? Kirjoita kommentti!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Joululahjaideoita Jouluisia koristeita pöydällä

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja joululahjat hankkimatta? Tuttu tilanne edellisiltä vuosilta… Ei hätää, ota avuksesi keräämämme joululahjaideat!

17
Raw food eli raakaravinto Raakaravintoa eli raw foodia lautasella

Raw food -ruokavaliota eli raakaravintoa noudattava ei syö prosessoitua eikä kypsennettyä ruokaa. Mitä tässä ruokavaliossa oikein syödään ja mihin raja vedetään?

25
Ubikinoni – terveysvaikutukset lisäravinteesta? Purkillinen ubikinoni Q10 -lisäravinnetta

Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on ihmisen elimistössä esiintyvä K-vitamiinin kaltainen yhdiste. Mitkä ovat ubikinonin terveysvaikutukset? Entä voiko sen hyötyjä lisätä ravintolisällä?

54
Evolve Organic Beauty – luonnonkosmetiikkaa Englannista

Evolve Organic Beauty on englantilainen luonnonkosmetiikan brändi. Se valmistaa vuosien kokemuksella luonnonmukaisia kosmetiikan tuotteita.

61
Goji-marja on todellinen luonnon ihme Goji-marjoja pöydällä olevassa lusikassa

Goji-marjaa sanotaan yhdeksi maailman ravinnerikkaimmista marjoista. Lue lisää Goji-marjasta ja sen terveysvaikutuksista.

37
Vitamiinit, magnesium ja sinkki suihkeena – kannattaako suihkeen käyttö? Pullo vitamiinisuihketta

Sinkkisuihke, magnesiumsuihke, vitamiinisuihkeet -- ravintolisän voi ottaa tabletin sijasta myös suihkeena. Mitä etuja siitä on?

80
Maca-jauhe – hyödyt ja kokemuksia Maca-jauhetta otettuna kulhosta lusikkaan

Maca on todellinen superfood Perusta! Lue Maca-jauheen hyödyistä ja jaa kokemuksesi sen vaikutuksista.

40
Maria Åkerberg – laadukasta luonnonkosmetiikkaa Ruotsista Useita Maria Åkerberg -tuotteita vierekkäin

Maria Åkerberg on ruotsalainen luonnonkosmetiikan valmistaja. Ihmisen ja luonnon hyvinvointia kunnioittavat tuotteet valmistetaan Ruotsissa.

64
Chia-siemenet – terveysvaikutukset ja hyödyt Chian siemeniä

Pienikokoiset chia-siemenet ovat terveysvaikutuksiltaan monipuolisia. Entä oletko jo kokeillut chia-vanukasta?

51
Luontaistuotteet ja ravintolisät nivelille Osoittava etusormi, jossa nivelrikko

Luontaistuotteista ja ravintolisistä voi saada apua niveliin liittyviin vaivoihin. Minkälaisia tuotteita on saatavilla?

43

Ei kommentteja

Tuotevinkit