Alevahti.fi

Melarest kokemuksia – entä vaihtoehdot?

Melarest on mainoksista tuttu melatoniini. Tutustu tarkemmin tähän suosittuun tuotteeseen ja lue kokemuksia Melarest Melatoniinista. Entä mitä vaihtoehtoja Melarestille on?

Useita Melarest Melatoniini -tuotteita rinnakkain
Melarest ei ole vain yksi tuote, vaan kokonainen tuoteperhe.

Nukahtamiseen auttavat melatoniini-tuotteet ovat kerännneet laajaa suosiota viime vuosina. Melatoniini voi olla avuksi myös lievittämään aikaeron vaikutuksia. Tuotteilla voi olla myös muita vaikutuksia, kuten unen laatua parantava ja rentouttava vaikutus.

Sisältö jatkuu tuotevinkkien jälkeen.

Sisältö jatkuu.

Tässä artikkelissa tutustumme yhteen suosituimmista melatoniini-valmisteista, Melarestiin. Jos haussa on edullinen melatoniini, on Melarest hyvä vaihtoehto. Toisaalta sille on myös vaihtoehtoja, ja voipa melatoniinin ottaa melatoniinisuihkeena. Jos haluat lukea minkälaisia kokemuksia Melarestista on, jatka lukemista sivun loppuun.

Minkälaisia tuotteita on saatavilla?

Melarest on saatavilla niin suussa hajoavana kuin nieltävänä tablettina. Saatavilla on kaksi vahvuutta: 1 mg ja 1,9 mg eli Extra Vahva melatoniini. Extra Vahvasta Melarestista on lisäksi olemassa pitkävaikutteinen versio.

Melarest ei tietenkään ole markkinoiden ainoa melatoniini. Lisäksi melatoniinin ohella on muitakin nukahtamiseen ja unen laatuun vaikuttavia valmisteita, kuten 5-HTP ja Tryptofaani.

Suussa sulavista tuotteista on saatavilla maut mansikka, minttu sekä salmiakki-lakritsi. Jos nielaiseminen tuottaa ongelmia tai pidät muuten vain imeskeltävästä tabletista enemmän, löytyy vaihtoehtoja siis moneen makuun.

Näiden lisäksi Melarest on saatavilla Melarest Tripla -tuotteena. Melarest Tripla on kolmivaikutteinen melatoniini eli se lyhentää nukahtamisaikaa, edistää parempaa unta ja auttaa rentoutumaan. Triplassa on sekä nopeavaikutteinen että pitkävaikutteinen kerros, josta on apua niin nukahtamiseen kuin laadukkaampiin yöuniin.

Onko Melarestille vaihtoehtoja?

Melarestille on useita hyviä vaihtoehtoja, jotka myöskin sisältävät melatoniinia ja vaikuttavat samalla tavalla. Tässä osa hyvistä vaihtoehdoista:

  • Novanight
  • Melzen
  • Melatoniini Orion
  • Bertil’s
  • Ainoa
  • Apteq
  • Unital Plus ja Strong

Tässä siis vain pieni osa saatavilla olevista melatoniineista. Kyseessä on siis hyvin kilpailtu tuoteryhmä, mikä on toisaalta hyvä asia, sillä näin hinnat pysyvät edullisina.

Mikä on melatoniinisuihke?

Melatoniinisuihke on suihkeena otettava melatoniini. Nieltävien ja imeskeltävien melatoniinien vaihtoehtona suihke voi olla joillekin helpoin tapa ottaa melatoniini.

Kielen alta suihke imeytyy nopeasti, ja toimintaperiaate on siis sama kuin esimerkiksi vitamiinisuihkeissa.

Yksi melatoniinisuihkeista on Sleepguide, jonka arvioidaan imetyvän noin 5-10 minuutissa. Tätä arviota tukevat myös monet asiakkaiden kokemuksista, joissa melatoniinisuihke on todettu muita valmisteita toimivammaksi ja ennen kaikkea nopeammin vaikuttavaksi.

Kokemuksia

On selvää, että monet kokevat saavansa helpotusta nukahtamiseen erilaisista melatoniini-valmisteista. Minkälaisia kokemuksia käyttäjillä on juuri Melarestista? Kävimme läpi verkkokauppojen tuotesivuja, joiden perusteella kyseessä on ilmeisen toimiva tuote.

Monet kokemuksista olivat saaneet siitä apua nukahtamiseen, tuotteesta riippuen myös parempiin uniin. Toisaalta jotkut asiakkaat eivät kokeneet saaneensa minkäänlaista vaikutusta Melarestin käyttämisestä.

Mitään sivuvaikutuksia tai haittavaikutuksia asiakkaiden kokemuksissa ei kuitenkaan tullut ilmi. Tuotteita ei kuitenkaan yleisesti suositella raskaana oleville, imettäville tai alle 18-vuotiaille

Joko on hyvin yksilöllistä toimiiko Melarest toivotulla tavalla tai onko melatoniinista yleensäkään apua kyseisen asiakkaan nukahtamisongelmiin.


Onko sinulla kokemuksia Melarestista tai muista melatoniineista? Kirjoita kommentti!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Kurkuma ja kurkumiini Kurkumiinijauhetta ja purkki kurkumiinikapseleita

Kurkuma ja sen aktiivinen vaikuttava aines kurkumiini sisältävät useita terveysvaikutuksia. Lue lisää kurkumiinista ja sen hyödyistä.

21
Luontaistuotteet ja ravintolisät nivelille Osoittava etusormi, jossa nivelrikko

Luontaistuotteista ja ravintolisistä voi saada apua niveliin liittyviin vaivoihin. Minkälaisia tuotteita on saatavilla?

43
Raw food eli raakaravinto Raakaravintoa eli raw foodia lautasella

Raw food -ruokavaliota eli raakaravintoa noudattava ei syö prosessoitua eikä kypsennettyä ruokaa. Mitä tässä ruokavaliossa oikein syödään ja mihin raja vedetään?

25
Tata Harper – kokemuksia luonnonkosmetiikasta Tata Harper -tuotteita

Tata Harper valmistaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa vastuullisille kuluttajille. Joko sinulla on kokemuksia Tata Harperin tuotteista?

51
Inkiväärin terveysvaikutukset – kuivattuna, jauheena vai tuoreena? Kokonainen tuore inkivääri leikkuulaudalla

Inkivääriä voi käyttää niin tuoreena, kuivattuna kuin jauheena. Mitkä ovat inkiväärin terveysvaikutukset?

74
Hunajamarja eli haskap Hunajamarja eli haskap pensaassa

Haskap eli hunajamarja on todellinen terveyspommi. Suomessa tämä terveysvaikutuksiltaan erinomainen marja on vähemmän tunnettu.

22
Spirulina – tabletit vai jauhe? Keko spirulina-jauhetta

Spirulinan terveysvaikutukset voidaan saada niin tableitteina kuin jauheena. Spirulina on myös todellinen proteiinipommi!

37
Klorella Ylhäältä päin kuvattu meri

Chlorella eli klorella on makeassa vedessä elävä levä. Tabletteina ja jauheena myytävä levä on ravinnerikas luontaistuote.

8
Ohranoras – terveysvaikutukset myös mehujauheesta? Ohranorasjauhetta kulhossa. Taustalla ohrapelto.

Käytätkö viherjauheita? Kokeile myös ohranorasta! Ohranorasjauheen käyttö on helppoa, ja se on terveellinen lisä päivittäiseen ruokavalioon.

57
Ruusujuuri Ruusujuuri

Ruusujuuri on perinteinen kansanhoidossa käytetty kasvi. Sillä voi olla vaikutuksia fyysiseen ja henkiseen suorituskykyyn.

10

Ei kommentteja