Evolve Organic Beauty – luonnonkosmetiikkaa Englannista

Alevahti.fi

Evolve Organic Beauty on Englannista kotoisin oleva luonnonkosmetiikan brändi. Merkin tavoitteena on valmistaa luonnonmukaisia mutta tehokkaita kosmetiikan tuotteita. Jos etsit vegaanista luonnonkosmetiikka, kannattaa ehdottomasti tutustua Evolve Organic Beautyn valikoimaan!

Tuotteensa Evolve Organic Beauty valmistaa siis Englannissa, tarkemmin Hertfordshiressa. Pienissä erissä valmistettavat tuotteet ovat todella laadukkaita ja asiakkaiden kokemuksien mukaan myös käytännössä toimivia. Tuotteiden laadun ja tuoreuden varmistamiseksi ne valmistetaan nimenomaan pienissä erissä eikä suurissa sarjoissa.

Sisältö jatkuu tuotevinkkien jälkeen.

Sisältö jatkuu.

Vastuullista kuluttajaa voi kiinnostaa sekin fakta, että merkin luonnonkosmetiikan tuotteet pakataan täysin maatuvaan materiaaliin. Tämän lisäksi Evolve Organic Beauty on niin sanotusti muovinegatiivinen yhtiö. Tämä tarkoittaa, että se hävittää enemmän muovia kuin se toiminnassaan tuottaa.

Vuonna 2009 aloittanut Evolve Organic Beauty on kerännyt kokemuksia erilaisten luonnonkosmetiikan tuotteiden valmistuksesta jo yli kymmenen vuoden ajalta. Itse asiassa tuotekehityksessä merkillä työskentelee yli 30 vuoden kokemuksen omaavia tuotekehittäjiä.

Kokemus näkyy tuotteissa, jotka ovat paitsi tehokkaita myös vastuullisia ja ympäristöystävällisiä. Vastuullisuus ja ympäristöä huomioiva mentaliteetti näkyy tietysti myös tuotepakkauksissa, jotka on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja ovat myös kierrätettäviä. Tuotteet ovat lisäksi vegaanisia, eli jos etsit vegaanista luonnonkosmetiikkaa ei kannata sivuutta Evolve Organic Beautya!

Evolve Organic Beautyn laadukkaat luonnonkosmetiikan tuotteet löydät verkkokaupoista, kuten Biodelly, House of Organic, Jolie, Life, Naturelle ja Skincity. Merkillä on myös oma Suomeenkin toimittava verkkokauppa osoitteessa www.evolvebeauty.eu.

Jos jotakin tuotetta ei kotimaisesta luonnonkosmetiikan verkkokaupasta löydy, kannattaa vielä tarkistaa merkin oma kauppa. Paikallisessa luontaistuotekaupassa tunnistat tuotteet niiden hyvinkin pelkistetyistä mustavalkoisista etiketeistä.

Tämän yhden arvostetuimman luonnonkosmetiikan valmistajan valikoimasta löytyy tuotteita niin iholle ja vartalolle kuin hiuksille. Suosituimpia tuotteita ovat muun muassa:

  • Hyaluronihapposeerumi
  • Uudistava kasvovoide
  • Kasvoöljy
  • Hedelmähapponaamio
  • Superfood 360 -seerumi

Jos Evolve Organic Beautyn valikoimasta ei löydy haluamaasi tuotetta, tutustu myös Tata Harperin valikoimaan.

Tuotevinkki: Hyaluronic Eye Complex

Suosittu viilentävä silmänympärysseerumi, jossa mukana myös hyaluronihappoa. Sen teho perustuu viilentävään ja virkistävään vaikutukseen. Sisältää muun muassa tuberoosakukan kantasoluja sekä kurkku-uutetta.

Tuotevinkki: Hyaluronihapposeerumi

Hyaluronihappo on niin sanottu superkosteuttaja. Tähän ainesosaa perustuu myös Evolve Organic Beautyn Hyaluronihapposeerumin teho.

Tämä seerumi kosteuttaa erittäin tehokkaasti. Toisaalta se myös tasoittaa ihoa. Mukana muun muassa granaattiomenauutetta. Ihana tuoksu on peräisin ruusuvedestä.


Joko sinulla on omakohtaisia Evolve Organic Beauty kokemuksia? Kirjoita kommentti!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Ubikinoni – terveysvaikutukset lisäravinteesta? Purkillinen ubikinoni Q10 -lisäravinnetta

Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on ihmisen elimistössä esiintyvä K-vitamiinin kaltainen yhdiste. Mitkä ovat ubikinonin terveysvaikutukset? Entä voiko sen hyötyjä lisätä ravintolisällä?

54
Paras diffuuseri? – Testissä aroma diffuuserit Muji-ilmankostutin, josta tulee ulos höyryä

Diffuuseri on ilmaa kostuttava laite, jota voi käyttää myös aromaterapiaan. Lue vertailumme aroma diffuusereista ja löydä paras diffuuseri!

53
Spirulina – tabletit vai jauhe? Keko spirulina-jauhetta

Spirulinan terveysvaikutukset voidaan saada niin tableitteina kuin jauheena. Spirulina on myös todellinen proteiinipommi!

37
Hunajamarja eli haskap Hunajamarja eli haskap pensaassa

Haskap eli hunajamarja on todellinen terveyspommi. Suomessa tämä terveysvaikutuksiltaan erinomainen marja on vähemmän tunnettu.

22
Paras mehustin Mehustin ja hedelmiä pöydällä

Mitä jos voisit tehdä mehua juuri niistä raaka-aineista, mistä pidät? Tämä onnistuu, kun otat avuksi mehustimen!

14
Tata Harper – kokemuksia luonnonkosmetiikasta Tata Harper -tuotteita

Tata Harper valmistaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa vastuullisille kuluttajille. Joko sinulla on kokemuksia Tata Harperin tuotteista?

51
Pinaatti Pussillinen pinaattijauhetta, taustalla tuoretta pinaattia

Pinaatti on terveellinen vihannes, jota voi käyttää myös jauheena. Lue mitä terveysvaikutuksia pinaatilla on.

8
Chia-siemenet – terveysvaikutukset ja hyödyt Chian siemeniä

Pienikokoiset chia-siemenet ovat terveysvaikutuksiltaan monipuolisia. Entä oletko jo kokeillut chia-vanukasta?

51
Paras vedenpuhdistin Vettä, johon tipahtaa vesipisara

Vedensuodatin poistaa vedestä kalkkia, raskasmetalleja sekä muita epäpuhtauksia. Jos haluat esimerkiksi, että juomavesi on mahdollisimman puhdasta, kannattaa harkita vedenpuhdistimen hankkimista.

20
Lehtikaali Foodin Lehtikaalijauhe, taustalla tuoretta lehtikaalta

Lehtikaali on tuttu kasvis kauppojen tuoreosastoilta. Harva kuitenkaan tietää sen terveysvaikutuksia, jotka saa hyödynnettyä myös lehtikaalijauheena.

10

Ei kommentteja

Tuotevinkit