Alevahti.fi

Evolve Organic Beauty – luonnonkosmetiikkaa Englannista

Evolve Organic Beauty on Englannista kotoisin oleva luonnonkosmetiikan brändi. Merkin tavoitteena on valmistaa luonnonmukaisia mutta tehokkaita kosmetiikan tuotteita. Jos etsit vegaanista luonnonkosmetiikka, kannattaa ehdottomasti tutustua Evolve Organic Beautyn valikoimaan!

Tuotteensa Evolve Organic Beauty valmistaa siis Englannissa, tarkemmin Hertfordshiressa. Pienissä erissä valmistettavat tuotteet ovat todella laadukkaita ja asiakkaiden kokemuksien mukaan myös käytännössä toimivia. Tuotteiden laadun ja tuoreuden varmistamiseksi ne valmistetaan nimenomaan pienissä erissä eikä suurissa sarjoissa.

Vastuullista kuluttajaa voi kiinnostaa sekin fakta, että merkin luonnonkosmetiikan tuotteet pakataan täysin maatuvaan materiaaliin. Tämän lisäksi Evolve Organic Beauty on niin sanotusti muovinegatiivinen yhtiö. Tämä tarkoittaa, että se hävittää enemmän muovia kuin se toiminnassaan tuottaa.

Vuonna 2009 aloittanut Evolve Organic Beauty on kerännyt kokemuksia erilaisten luonnonkosmetiikan tuotteiden valmistuksesta jo yli kymmenen vuoden ajalta. Itse asiassa tuotekehityksessä merkillä työskentelee yli 30 vuoden kokemuksen omaavia tuotekehittäjiä.

Kokemus näkyy tuotteissa, jotka ovat paitsi tehokkaita myös vastuullisia ja ympäristöystävällisiä. Vastuullisuus ja ympäristöä huomioiva mentaliteetti näkyy tietysti myös tuotepakkauksissa, jotka on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja ovat myös kierrätettäviä. Tuotteet ovat lisäksi vegaanisia, eli jos etsit vegaanista luonnonkosmetiikkaa ei kannata sivuutta Evolve Organic Beautya!

Evolve Organic Beautyn laadukkaat luonnonkosmetiikan tuotteet löydät verkkokaupoista, kuten Biodelly, House of Organic, Jolie, Life, Naturelle ja Skincity. Merkillä on myös oma Suomeenkin toimittava verkkokauppa osoitteessa www.evolvebeauty.eu.

Jos jotakin tuotetta ei kotimaisesta luonnonkosmetiikan verkkokaupasta löydy, kannattaa vielä tarkistaa merkin oma kauppa. Paikallisessa luontaistuotekaupassa tunnistat tuotteet niiden hyvinkin pelkistetyistä mustavalkoisista etiketeistä.

Tämän yhden arvostetuimman luonnonkosmetiikan valmistajan valikoimasta löytyy tuotteita niin iholle ja vartalolle kuin hiuksille. Suosituimpia tuotteita ovat muun muassa:

  • Hyaluronihapposeerumi
  • Uudistava kasvovoide
  • Kasvoöljy
  • Hedelmähapponaamio
  • Superfood 360 -seerumi

Jos Evolve Organic Beautyn valikoimasta ei löydy haluamaasi tuotetta, tutustu myös Tata Harperin valikoimaan.

Tuotevinkki: Hyaluronic Eye Complex

Suosittu viilentävä silmänympärysseerumi, jossa mukana myös hyaluronihappoa. Sen teho perustuu viilentävään ja virkistävään vaikutukseen. Sisältää muun muassa tuberoosakukan kantasoluja sekä kurkku-uutetta.

Tuotevinkki: Hyaluronihapposeerumi

Hyaluronihappo on niin sanottu superkosteuttaja. Tähän ainesosaa perustuu myös Evolve Organic Beautyn Hyaluronihapposeerumin teho.

Tämä seerumi kosteuttaa erittäin tehokkaasti. Toisaalta se myös tasoittaa ihoa. Mukana muun muassa granaattiomenauutetta. Ihana tuoksu on peräisin ruusuvedestä.


Joko sinulla on omakohtaisia Evolve Organic Beauty kokemuksia? Kirjoita kommentti!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Serrapeptaasi Luontaistukku Serrapeptaasi

Serrapeptaasi pilkkoo ainoastaan sairasta ja kuollutta kudosta, ei tervettä ja elävää. Minkälainen entsyymi on oikein kyseessä?

13
Tata Harper – kokemuksia luonnonkosmetiikasta Tata Harper -tuotteita

Tata Harper valmistaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa vastuullisille kuluttajille. Joko sinulla on kokemuksia Tata Harperin tuotteista?

51
5-HTP – paremmat unet ja rauhallisempi mieli? Puhdas+ 5-HTP

5-HTP on rauhoittava ja nukahtamista helpottava luontaistuote. Suosituksi tuotteeksi nousseen 5-HTP:n hyödyistä on paljon positiivisia kokemuksia.

51
Karppaus ateriat Kulhossa oleva karppaus-ateria

Karppaus ateriat ovat valmiina myytäviä vähähiilihydraattisia ruoka-annoksia karppaajille. Karppaus on hiilihydraattien vähentämistä ruokavaliosta.

16
Luonnonkosmetiikan verkkokauppa – Top 5 Kaksi pulloa luonnonkosmetiikkaa

Luonnonkosmetiikan verkkokauppoja on Suomessa useita. Tarjolla on laajempi valikoima ja halvemmat hinnat.

45
Nokkosen terveysvaikutukset – tee, jauhe ja siemenet Nokkosia

Nokkonen on kotimainen superfood, joka tunnetaan terveysvaikutuksistaan. Nokkosen hyödyt voi saada niin kuivattuna kuin tuoreena.

58
Alfalfa – kaikkien ruokien isä? Alfalfa-jauhetta pakkauksessa

Alfalfa-jauhe on yksi niin sanotuista viherjauheista. Mitä terveysvaikutuksia ja hyötyjä sen käytöllä on?

38
Paras rasvanpolttaja Purkillinen rasvanpolttajia

Omaan käyttöön paras rasvanpolttaja löytyy vain kokeilemalla eri tuotteita. Mitä rasvanpolttaja oikeastaan tekee?

20
Vitamiinit, magnesium ja sinkki suihkeena – kannattaako suihkeen käyttö? Pullo vitamiinisuihketta

Sinkkisuihke, magnesiumsuihke, vitamiinisuihkeet -- ravintolisän voi ottaa tabletin sijasta myös suihkeena. Mitä etuja siitä on?

80
Plantheque – kokemuksia ja tuotevinkkejä Plantheque-tuotteita vierekkäin

Plantheque on Skincityn oma tuotesarja. Joko sinulla on kokemuksia Planthequesta?

47

Ei kommentteja