Evolve Organic Beauty – luonnonkosmetiikkaa Englannista

Evolve Organic Beauty on Englannista kotoisin oleva luonnonkosmetiikan brändi. Merkin tavoitteena on valmistaa luonnonmukaisia mutta tehokkaita kosmetiikan tuotteita. Jos etsit vegaanista luonnonkosmetiikka, kannattaa ehdottomasti tutustua Evolve Organic Beautyn valikoimaan!

Tuotteensa Evolve Organic Beauty valmistaa siis Englannissa, tarkemmin Hertfordshiressa. Pienissä erissä valmistettavat tuotteet ovat todella laadukkaita ja asiakkaiden kokemuksien mukaan myös käytännössä toimivia. Tuotteiden laadun ja tuoreuden varmistamiseksi ne valmistetaan nimenomaan pienissä erissä eikä suurissa sarjoissa.

Vastuullista kuluttajaa voi kiinnostaa sekin fakta, että merkin luonnonkosmetiikan tuotteet pakataan täysin maatuvaan materiaaliin. Tämän lisäksi Evolve Organic Beauty on niin sanotusti muovinegatiivinen yhtiö. Tämä tarkoittaa, että se hävittää enemmän muovia kuin se toiminnassaan tuottaa.

Vuonna 2009 aloittanut Evolve Organic Beauty on kerännyt kokemuksia erilaisten luonnonkosmetiikan tuotteiden valmistuksesta jo yli kymmenen vuoden ajalta. Itse asiassa tuotekehityksessä merkillä työskentelee yli 30 vuoden kokemuksen omaavia tuotekehittäjiä.

Kokemus näkyy tuotteissa, jotka ovat paitsi tehokkaita myös vastuullisia ja ympäristöystävällisiä. Vastuullisuus ja ympäristöä huomioiva mentaliteetti näkyy tietysti myös tuotepakkauksissa, jotka on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja ovat myös kierrätettäviä. Tuotteet ovat lisäksi vegaanisia, eli jos etsit vegaanista luonnonkosmetiikkaa ei kannata sivuutta Evolve Organic Beautya!

Evolve Organic Beautyn laadukkaat luonnonkosmetiikan tuotteet löydät verkkokaupoista, kuten Biodelly, House of Organic, Jolie, Life, Naturelle ja Skincity. Merkillä on myös oma Suomeenkin toimittava verkkokauppa osoitteessa www.evolvebeauty.eu.

Jos jotakin tuotetta ei kotimaisesta luonnonkosmetiikan verkkokaupasta löydy, kannattaa vielä tarkistaa merkin oma kauppa. Paikallisessa luontaistuotekaupassa tunnistat tuotteet niiden hyvinkin pelkistetyistä mustavalkoisista etiketeistä.

Tämän yhden arvostetuimman luonnonkosmetiikan valmistajan valikoimasta löytyy tuotteita niin iholle ja vartalolle kuin hiuksille. Suosituimpia tuotteita ovat muun muassa:

  • Hyaluronihapposeerumi
  • Uudistava kasvovoide
  • Kasvoöljy
  • Hedelmähapponaamio
  • Superfood 360 -seerumi

Jos Evolve Organic Beautyn valikoimasta ei löydy haluamaasi tuotetta, tutustu myös Tata Harperin valikoimaan.

Tuotevinkki: Hyaluronic Eye Complex

Suosittu viilentävä silmänympärysseerumi, jossa mukana myös hyaluronihappoa. Sen teho perustuu viilentävään ja virkistävään vaikutukseen. Sisältää muun muassa tuberoosakukan kantasoluja sekä kurkku-uutetta.

Tuotevinkki: Hyaluronihapposeerumi

Hyaluronihappo on niin sanottu superkosteuttaja. Tähän ainesosaa perustuu myös Evolve Organic Beautyn Hyaluronihapposeerumin teho.

Tämä seerumi kosteuttaa erittäin tehokkaasti. Toisaalta se myös tasoittaa ihoa. Mukana muun muassa granaattiomenauutetta. Ihana tuoksu on peräisin ruusuvedestä.


Joko sinulla on omakohtaisia Evolve Organic Beauty kokemuksia? Kirjoita kommentti!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Chia-siemenet – terveysvaikutukset ja hyödyt Chian siemeniä

Pienikokoiset chia-siemenet ovat terveysvaikutuksiltaan monipuolisia. Entä oletko jo kokeillut chia-vanukasta?

51
Kurkuma ja kurkumiini Kurkumiinijauhetta ja purkki kurkumiinikapseleita

Kurkuma ja sen aktiivinen vaikuttava aines kurkumiini sisältävät useita terveysvaikutuksia. Lue lisää kurkumiinista ja sen hyödyistä.

21
5-HTP – paremmat unet ja rauhallisempi mieli? Puhdas+ 5-HTP

5-HTP on rauhoittava ja nukahtamista helpottava luontaistuote. Suosituksi tuotteeksi nousseen 5-HTP:n hyödyistä on paljon positiivisia kokemuksia.

51
Vitamiinit, magnesium ja sinkki suihkeena – kannattaako suihkeen käyttö? Pullo vitamiinisuihketta

Sinkkisuihke, magnesiumsuihke, vitamiinisuihkeet -- ravintolisän voi ottaa tabletin sijasta myös suihkeena. Mitä etuja siitä on?

80
Raw food eli raakaravinto Raakaravintoa eli raw foodia lautasella

Raw food -ruokavaliota eli raakaravintoa noudattava ei syö prosessoitua eikä kypsennettyä ruokaa. Mitä tässä ruokavaliossa oikein syödään ja mihin raja vedetään?

25
Tryptofaani – nukahda nopeammin ja nuku paremmin? Purkillinen tryptofaania, taustalla peti

Tarvitsetko apua nukahtamiseen ja laatua uneen? Tryptofaani voi olla avuksi. Mistä oikein on kyse ja minkälaisia tuotteita on saatavilla?

55
Maca-jauhe – hyödyt ja kokemuksia Maca-jauhetta otettuna kulhosta lusikkaan

Maca on todellinen superfood Perusta! Lue Maca-jauheen hyödyistä ja jaa kokemuksesi sen vaikutuksista.

40
Mulperimarja Mulperimarjoja kulhossa

Mulperimarja on superfood, jonka syömisestä ei tule huonoa omaatuntoa. Mitä terveysvaikutuksia mulperimarjoilla on?

12
Joululahjaideoita Jouluisia koristeita pöydällä

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja joululahjat hankkimatta? Tuttu tilanne edellisiltä vuosilta… Ei hätää, ota avuksesi keräämämme joululahjaideat!

17
Moringa – ihmeiden puu! Pussi moringa-jauhetta, taustalla moringapuu

Moringa-jauhe on helppo tapa saada ihmeiden puuna tunnetun moringan terveysvaikutukset käyttöön.

29

Ei kommentteja

Tuotevinkit