Evolve Organic Beauty – luonnonkosmetiikkaa Englannista

Evolve Organic Beauty on Englannista kotoisin oleva luonnonkosmetiikan brändi. Merkin tavoitteena on valmistaa luonnonmukaisia mutta tehokkaita kosmetiikan tuotteita. Jos etsit vegaanista luonnonkosmetiikka, kannattaa ehdottomasti tutustua Evolve Organic Beautyn valikoimaan!

Tuotteensa Evolve Organic Beauty valmistaa siis Englannissa, tarkemmin Hertfordshiressa. Pienissä erissä valmistettavat tuotteet ovat todella laadukkaita ja asiakkaiden kokemuksien mukaan myös käytännössä toimivia. Tuotteiden laadun ja tuoreuden varmistamiseksi ne valmistetaan nimenomaan pienissä erissä eikä suurissa sarjoissa.

Vastuullista kuluttajaa voi kiinnostaa sekin fakta, että merkin luonnonkosmetiikan tuotteet pakataan täysin maatuvaan materiaaliin. Tämän lisäksi Evolve Organic Beauty on niin sanotusti muovinegatiivinen yhtiö. Tämä tarkoittaa, että se hävittää enemmän muovia kuin se toiminnassaan tuottaa.

Vuonna 2009 aloittanut Evolve Organic Beauty on kerännyt kokemuksia erilaisten luonnonkosmetiikan tuotteiden valmistuksesta jo yli kymmenen vuoden ajalta. Itse asiassa tuotekehityksessä merkillä työskentelee yli 30 vuoden kokemuksen omaavia tuotekehittäjiä.

Kokemus näkyy tuotteissa, jotka ovat paitsi tehokkaita myös vastuullisia ja ympäristöystävällisiä. Vastuullisuus ja ympäristöä huomioiva mentaliteetti näkyy tietysti myös tuotepakkauksissa, jotka on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja ovat myös kierrätettäviä. Tuotteet ovat lisäksi vegaanisia, eli jos etsit vegaanista luonnonkosmetiikkaa ei kannata sivuutta Evolve Organic Beautya!

Evolve Organic Beautyn laadukkaat luonnonkosmetiikan tuotteet löydät verkkokaupoista, kuten Biodelly, House of Organic, Jolie, Life, Naturelle ja Skincity. Merkillä on myös oma Suomeenkin toimittava verkkokauppa osoitteessa www.evolvebeauty.eu.

Jos jotakin tuotetta ei kotimaisesta luonnonkosmetiikan verkkokaupasta löydy, kannattaa vielä tarkistaa merkin oma kauppa. Paikallisessa luontaistuotekaupassa tunnistat tuotteet niiden hyvinkin pelkistetyistä mustavalkoisista etiketeistä.

Tämän yhden arvostetuimman luonnonkosmetiikan valmistajan valikoimasta löytyy tuotteita niin iholle ja vartalolle kuin hiuksille. Suosituimpia tuotteita ovat muun muassa:

  • Hyaluronihapposeerumi
  • Uudistava kasvovoide
  • Kasvoöljy
  • Hedelmähapponaamio
  • Superfood 360 -seerumi

Jos Evolve Organic Beautyn valikoimasta ei löydy haluamaasi tuotetta, tutustu myös Tata Harperin valikoimaan.

Tuotevinkki: Hyaluronic Eye Complex

Suosittu viilentävä silmänympärysseerumi, jossa mukana myös hyaluronihappoa. Sen teho perustuu viilentävään ja virkistävään vaikutukseen. Sisältää muun muassa tuberoosakukan kantasoluja sekä kurkku-uutetta.

Tuotevinkki: Hyaluronihapposeerumi

Hyaluronihappo on niin sanottu superkosteuttaja. Tähän ainesosaa perustuu myös Evolve Organic Beautyn Hyaluronihapposeerumin teho.

Tämä seerumi kosteuttaa erittäin tehokkaasti. Toisaalta se myös tasoittaa ihoa. Mukana muun muassa granaattiomenauutetta. Ihana tuoksu on peräisin ruusuvedestä.


Joko sinulla on omakohtaisia Evolve Organic Beauty kokemuksia? Kirjoita kommentti!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Acai-marja ja Acain terveysvaikutukset Kaksi kourallista acai-marjoja

Acai-marja on todellinen ihmemarja. Acai sisältää jopa 6 kertaa enemmän antioksidantteja kuin mustikka! Lue lisää Acain terveysvaikutuksista.

38
Astaksantiini Astaksantiinikapseleita

Astaksantiini on voimakas antioksidantti, joka voi auttaa esimerkiksi auringonvaloa vastaan sisäisesti. Lue mitä muita hyötyjä astaksantiinilla on.

13
Paras rasvanpolttaja Purkillinen rasvanpolttajia

Omaan käyttöön paras rasvanpolttaja löytyy vain kokeilemalla eri tuotteita. Mitä rasvanpolttaja oikeastaan tekee?

20
Paras viherjauhe? Viherjauheet vertailussa Vihreää jauhetta lusikassa ja pöydällä

Mitä ovat viherjauheet? Entä minkälaisia terveysvaikutuksia niillä on? Katso listamme parhaista viherjauheista.

42
Klorella Ylhäältä päin kuvattu meri

Chlorella eli klorella on makeassa vedessä elävä levä. Tabletteina ja jauheena myytävä levä on ravinnerikas luontaistuote.

8
Maria Åkerberg – laadukasta luonnonkosmetiikkaa Ruotsista Useita Maria Åkerberg -tuotteita vierekkäin

Maria Åkerberg on ruotsalainen luonnonkosmetiikan valmistaja. Ihmisen ja luonnon hyvinvointia kunnioittavat tuotteet valmistetaan Ruotsissa.

64
Vitamiinit netistä edullisesti Viisi vitamiinipurkkia vierekkäin

Moni syö päivittäin jotakin vitamiinia, kuten D-vitamiinia. Saako vitamiinit netistä edullisemmin?

31
Lehtikaali Foodin Lehtikaalijauhe, taustalla tuoretta lehtikaalta

Lehtikaali on tuttu kasvis kauppojen tuoreosastoilta. Harva kuitenkaan tietää sen terveysvaikutuksia, jotka saa hyödynnettyä myös lehtikaalijauheena.

10
Pinaatti Pussillinen pinaattijauhetta, taustalla tuoretta pinaattia

Pinaatti on terveellinen vihannes, jota voi käyttää myös jauheena. Lue mitä terveysvaikutuksia pinaatilla on.

8
Hyaluronihappo – superkosteuttaja iholle ja hiuksille Hyaluronihappo seerumi

Hyaluronihapon tehtävänä on sitoa vettä ihoon ja muualle elimistöön. Miten sen tehoa voi hyödyntää?

59

Ei kommentteja