Tata Harper – kokemuksia luonnonkosmetiikasta

Tata Harper valmistaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa vastuullisille kuluttajille. Merkin luonnonkosmetiikka on sertifioitua, ja tuhansien käyttäjien kokemuksien mukaan erittäin toimivaksi todettua. Joko sinulla on kokemuksia Tata Harperin tuotteista?

Tata Harper -tuotteita

Vaikka merkki on tuttu luonnonkosmetiikan saralla, ei se välttämättä ole tuttu kaikille. Tutustutaan siis hieman tarkemmin tähän luonnonkosmetiikan yhden arvostetuimman merkin historiaan ja toimintaan.

Kyseessä on vuonna 2002 perustettu yhdysvaltalainen merkki, joka myös valmistaa tuotteensa Yhdysvalloissa. Merkki syntyi omasta tarpeesta. Perustaja, Tata Harper, huomasi kuinka paljon erilaisia kemikaaleja kosmetiikassa käytetäänkään. Tämän huomattuaan alkoi matka yhdeksi luonnonkosmetiikan suosituimmista merkeistä. Nimensä merkki on siis saanut perustajansa mukaan.

Tata Harperin tehtaan lähistöllä viljellään osa merkin käyttämistä raaka-aineista. Jo tämä seikka erottaa merkin useista luonnonkosmetiikan kilpailijoista, ja tekee Tata Harperista todellisen luonnonkosmetiikan osaajan.

Kaikkia käyttämiään raaka-aineita Tata Harper ei kuitenkaan viljele itse, vaan käyttää raaka-aineita lähes 70 maasta. Tämä voi kuulostaa oudolta vastuulliseen tuotantoon pyrkivältä toimijalta, mutta tavoitteena on ollut löytää parhaat mahdolliset raaka-aineet jokaiseen tarkoitukseen. Tuotteilla on myös useita luonnonkosmetiikan sertifikaatteja, jotka takaavat että raaka-aineet ovat luonnonmukaisia.

Merkin tuotteissa käytetäänkin yli 300 erilaista raaka-ainetta. Jokaisen käyttötarkoitus on tarkkaan mietitty, ja tavoitteena on ollut löytää luonnollinen vastine keinotekoisille kemikaaleille, tuoksuille ja väreille. Tata Harperilla onkin runsaasti kokemuksia erilaisten luonnon omien raaka-aineiden käytöstä kosmetiikassaan.

Tata Harperin valikoimaan kuuluu erilaisia luonnonkosmetiikan tuotteita muun muassa seuraavissa kategorioissa:

 • Kasvonaamio
 • Kasvosuihke
 • Kasvovesi
 • Kasvovoide
 • Kasvoöljy
 • Puhdistus
 • Seerumi
 • Silmänympärysvoide
 • Vartalovoide

Merkillä on myös käteviä tuotepakkauksia, joilla pääset hyödyntämään samalla useaa eri tuotetta. Toisaalta tuotepakkaukset ja lahjapakkaukset sopivat hyvin myös lahjaksi.

Kaikki nämä laadukkaat tuotteet on helppo tunnistaa vihreästä väristään, vaikka toki muitakin värejä purkeissa käytetään.

Tata Harperin tuotteita löydät parhaista luonnonkosmetiikan verkkokaupoista, kuten Naturelle ja Skincity. Hyvä vaihtoehto merkille on esimerkiksi Evolven luonnonkosmetiikka.

Tuotteet ovat siis laadukasta ja aitoa luonnonkosmetiikka. Niissä ei ole käytetty seuraavia ainesosia:

 • Keinotekoisia hajusteita tai värejä
 • Synteettisiä kemikaaleja
 • GMO:ta eli geenimuunneltuja organismeja
 • Myrkyllisiä ainesosia
 • Täyteaineita

Tuotevinkki: Tata Harper Elixir Vitae

Tata Harper Elixir Vitae on seerumi, joka tasoittaa juonteita. Se on suunniteltu tehoamaan erityisesti syviin juonteisiin sekä lisäämään ja ylläpitämään ihon nuorekasta täyteliäisyyttä. Elixir Vitae sisältää 72 luonnonmukaista ainesosaa.

Luonnonmukainen tuote on erinomainen vaihtoehto pistoksena annettavilla hoidoille. Tata Harper Elixir Vitae on tuote, jossa valmistaja on hyödyntänyt kokemuksiaan luonnon omista raaka-aineista todella pitkälle kehitetyssä tuotteessa.


Onko Tata Harper sinulle tuttu luonnonkosmetiikan merkki? Onko sinulle kenties kertynyt jo kokemuksia Tata Harperin laadukkaista tuotteista? Kirjoita kommentti!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

5-HTP – paremmat unet ja rauhallisempi mieli? Puhdas+ 5-HTP

5-HTP on rauhoittava ja nukahtamista helpottava luontaistuote. Suosituksi tuotteeksi nousseen 5-HTP:n hyödyistä on paljon positiivisia kokemuksia.

51
Goji-marja on todellinen luonnon ihme Goji-marjoja pöydällä olevassa lusikassa

Goji-marjaa sanotaan yhdeksi maailman ravinnerikkaimmista marjoista. Lue lisää Goji-marjasta ja sen terveysvaikutuksista.

37
Vehnänoras Purkillinen vehnänorasjauhetta

Vehnänoras on superfood, jota voi käyttää niin jauheena kuin mehuna. Entä jos kasvattaisit vehnänorasta itse?

11
Chia-siemenet – terveysvaikutukset ja hyödyt Chian siemeniä

Pienikokoiset chia-siemenet ovat terveysvaikutuksiltaan monipuolisia. Entä oletko jo kokeillut chia-vanukasta?

51
Inkiväärin terveysvaikutukset – kuivattuna, jauheena vai tuoreena? Kokonainen tuore inkivääri leikkuulaudalla

Inkivääriä voi käyttää niin tuoreena, kuivattuna kuin jauheena. Mitkä ovat inkiväärin terveysvaikutukset?

74
Moringa – ihmeiden puu! Pussi moringa-jauhetta, taustalla moringapuu

Moringa-jauhe on helppo tapa saada ihmeiden puuna tunnetun moringan terveysvaikutukset käyttöön.

29
Kollageeni – apua nivelille ja iholle? Naisen silmä ja iho kuvattuna läheltä

Kollageeni on ihmisen elimistössä esiintyvä proteiini. Mikä on kollageenien merkitys nivelille ja iholle?

44
Superfoodit – 10 parasta! Useita superfoodeja kulhossa

Superfoodit ovat luonnossa kasvavia terveyspommeja! Mitkä ovat parhaat superfoodit?

31
Ruusujuuri Ruusujuuri

Ruusujuuri on perinteinen kansanhoidossa käytetty kasvi. Sillä voi olla vaikutuksia fyysiseen ja henkiseen suorituskykyyn.

10
Lucuma – Inkojen kulta? Tuoreita lucuma-hedelmiä sekä lucuma-jauhetta kulhossa

Lucuma on erityisen suosittu hedelmä Perussa, jossa sitä käytetään esimerkiksi jäätelössä. Lucuma-jauhe sen sijaan sopii hyvin monenlaiseen käyttöön.

29

Ei kommentteja