Alevahti.fi

Tata Harper – kokemuksia luonnonkosmetiikasta

Tata Harper valmistaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa vastuullisille kuluttajille. Merkin luonnonkosmetiikka on sertifioitua, ja tuhansien käyttäjien kokemuksien mukaan erittäin toimivaksi todettua. Joko sinulla on kokemuksia Tata Harperin tuotteista?

Tata Harper -tuotteita

Vaikka merkki on tuttu luonnonkosmetiikan saralla, ei se välttämättä ole tuttu kaikille. Tutustutaan siis hieman tarkemmin tähän luonnonkosmetiikan yhden arvostetuimman merkin historiaan ja toimintaan.

Kyseessä on vuonna 2002 perustettu yhdysvaltalainen merkki, joka myös valmistaa tuotteensa Yhdysvalloissa. Merkki syntyi omasta tarpeesta. Perustaja, Tata Harper, huomasi kuinka paljon erilaisia kemikaaleja kosmetiikassa käytetäänkään. Tämän huomattuaan alkoi matka yhdeksi luonnonkosmetiikan suosituimmista merkeistä. Nimensä merkki on siis saanut perustajansa mukaan.

Tata Harperin tehtaan lähistöllä viljellään osa merkin käyttämistä raaka-aineista. Jo tämä seikka erottaa merkin useista luonnonkosmetiikan kilpailijoista, ja tekee Tata Harperista todellisen luonnonkosmetiikan osaajan.

Kaikkia käyttämiään raaka-aineita Tata Harper ei kuitenkaan viljele itse, vaan käyttää raaka-aineita lähes 70 maasta. Tämä voi kuulostaa oudolta vastuulliseen tuotantoon pyrkivältä toimijalta, mutta tavoitteena on ollut löytää parhaat mahdolliset raaka-aineet jokaiseen tarkoitukseen. Tuotteilla on myös useita luonnonkosmetiikan sertifikaatteja, jotka takaavat että raaka-aineet ovat luonnonmukaisia.

Merkin tuotteissa käytetäänkin yli 300 erilaista raaka-ainetta. Jokaisen käyttötarkoitus on tarkkaan mietitty, ja tavoitteena on ollut löytää luonnollinen vastine keinotekoisille kemikaaleille, tuoksuille ja väreille. Tata Harperilla onkin runsaasti kokemuksia erilaisten luonnon omien raaka-aineiden käytöstä kosmetiikassaan.

Tata Harperin valikoimaan kuuluu erilaisia luonnonkosmetiikan tuotteita muun muassa seuraavissa kategorioissa:

 • Kasvonaamio
 • Kasvosuihke
 • Kasvovesi
 • Kasvovoide
 • Kasvoöljy
 • Puhdistus
 • Seerumi
 • Silmänympärysvoide
 • Vartalovoide

Merkillä on myös käteviä tuotepakkauksia, joilla pääset hyödyntämään samalla useaa eri tuotetta. Toisaalta tuotepakkaukset ja lahjapakkaukset sopivat hyvin myös lahjaksi.

Kaikki nämä laadukkaat tuotteet on helppo tunnistaa vihreästä väristään, vaikka toki muitakin värejä purkeissa käytetään.

Tata Harperin tuotteita löydät parhaista luonnonkosmetiikan verkkokaupoista, kuten Naturelle ja Skincity. Hyvä vaihtoehto merkille on esimerkiksi Evolven luonnonkosmetiikka.

Tuotteet ovat siis laadukasta ja aitoa luonnonkosmetiikka. Niissä ei ole käytetty seuraavia ainesosia:

 • Keinotekoisia hajusteita tai värejä
 • Synteettisiä kemikaaleja
 • GMO:ta eli geenimuunneltuja organismeja
 • Myrkyllisiä ainesosia
 • Täyteaineita

Tuotevinkki: Tata Harper Elixir Vitae

Tata Harper Elixir Vitae on seerumi, joka tasoittaa juonteita. Se on suunniteltu tehoamaan erityisesti syviin juonteisiin sekä lisäämään ja ylläpitämään ihon nuorekasta täyteliäisyyttä. Elixir Vitae sisältää 72 luonnonmukaista ainesosaa.

Luonnonmukainen tuote on erinomainen vaihtoehto pistoksena annettavilla hoidoille. Tata Harper Elixir Vitae on tuote, jossa valmistaja on hyödyntänyt kokemuksiaan luonnon omista raaka-aineista todella pitkälle kehitetyssä tuotteessa.


Onko Tata Harper sinulle tuttu luonnonkosmetiikan merkki? Onko sinulle kenties kertynyt jo kokemuksia Tata Harperin laadukkaista tuotteista? Kirjoita kommentti!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Paras diffuuseri? – Testissä aroma diffuuserit Muji-ilmankostutin, josta tulee ulos höyryä

Diffuuseri on ilmaa kostuttava laite, jota voi käyttää myös aromaterapiaan. Lue vertailumme aroma diffuusereista ja löydä paras diffuuseri!

53
Paras raakapatukka – esittelyssä 3 merkkiä

Raakapatukka on terveellinen välipala. Minkälaisia patukoita kaupoista löytyy ja mitkä niistä ovat parhaat? Entä miten valmistaa itsetehdyt raakapatukat?

50
Arginiini Arginiini-purkki, taustalla kuntosali

Arginiini on yksi ihmisen elimistössä esiintyvistä aminohapoista. Se vaikuttaa niin verisuoniin kuin lihaksiin. Minkälaisesta aineesta oikein on kyse?

9
Apteekkituotteet ja reseptilääkkeet netistä Henkilökuntaa ja asiakas apteekissa

Apteekkituotteet voi ostaa netistä. Tiesitkö, että jopa reseptilääkkeet saa tilattua netistä?

46
Parhaat idätysastiat ja -laatikot Ituja lautasella

Idättäminen on suosittu tapa saada itujen terveysvaikutukset arkikäyttöön. Mitkä ovat parhaat idätysastiat? Entä miten idätyslaatikko toimii?

34
Paras punavalolaite – Innolux Red? Punaista valoa tummalla taustalla

Mitä on punavalohoito ja minkälaisia vaikutuksia sillä on? Entä mikä voisi olla paras laite mihinkin käyttöön?

40
Hunajamarja eli haskap Hunajamarja eli haskap pensaassa

Haskap eli hunajamarja on todellinen terveyspommi. Suomessa tämä terveysvaikutuksiltaan erinomainen marja on vähemmän tunnettu.

22
Spirulina – tabletit vai jauhe? Keko spirulina-jauhetta

Spirulinan terveysvaikutukset voidaan saada niin tableitteina kuin jauheena. Spirulina on myös todellinen proteiinipommi!

37
Tryptofaani – nukahda nopeammin ja nuku paremmin? Purkillinen tryptofaania, taustalla peti

Tarvitsetko apua nukahtamiseen ja laatua uneen? Tryptofaani voi olla avuksi. Mistä oikein on kyse ja minkälaisia tuotteita on saatavilla?

55
Paras vedenpuhdistin Vettä, johon tipahtaa vesipisara

Vedensuodatin poistaa vedestä kalkkia, raskasmetalleja sekä muita epäpuhtauksia. Jos haluat esimerkiksi, että juomavesi on mahdollisimman puhdasta, kannattaa harkita vedenpuhdistimen hankkimista.

20

Ei kommentteja