Plantheque – kokemuksia ja tuotevinkkejä

Alevahti.fi

Plantheque on Skincityn oma tuotesarja, jonka tuotteet suunnittelevat kaupan ruotsalaiset asiantuntijat. Joko sinulla on kokemuksia tästä uudesta tuotesarjasta?

Plantheque-tuotteita vierekkäin

Kyseessä on siis Skincityn oma tuotemerkki, ja se onkin saatavilla ainoastaan Skincitystä. Muista luonnonkosmetiikan verkkokaupoista tuotteita on turha etsiä.

Tuotteissa käytetään niin luonnosta saatavia ainesosia kuin synteettisiä luonnollisenkaltaisia ainesosia. Synteettinen valmistus ei aina ole huonompi kuin luonnollinen. Planthequen tavoitteena onkin valmistaa tuotteita, jotka ovat paitsi tehokkaita myös ympäristöystävällisiä.

Vegaaninen, ilman eläinkokeita tuotettu valikoima sisältää muun muassa kasvovoiteita, seerumeita, kasvoöljyjä sekä kasvovaamioita. Tuotteiden toimivuus on myös dermatologisesti testattu, eikä niissä käytetä hajusteita tai eteerisiä öljyjä, joilla on mahdollisesti allergisia vaikutuksia.

Ympäristöystävällinen ajattelu ulottuu myös Planthequen pakkauksiin, jotka ovat valtaosin kierrätettyä materiaalia ja myöskin kierrätettävissä. Tässä vielä esimerkkejä Planthequen tuotekategorioista:

  • Kasvojen puhdistus
  • Kasvovoide
  • Seerumi
  • Kasvovesi
  • Kasvonaamio
  • Kasvoöljy
  • Kuorinta

Jos haluaa tutustua useaan Planthequen tuotteeseen samalla kertaa, kannattaa ostaa tuotesetti. Settejä on saatavilla kahtena eri versiona: Smooth and Hydrated ja Supple and Glowing.

Tuotevinkki: The Glow Game Face Cream

https://www.skincity.com/fi/plantheque/the-glow-game-face-cream-50-ml

The Glow Game Face Cream on kosteuttava ja vahvistava voide. Kaikille ihotyypeille sopiva 24 tunnin voide sisältää muun muassa kasviöljyjä. Voide antaa iholle myös hehkua sekä pitkäkestoisen tasaisen ihonsävyn.

Tuotevinkki: The Bright Future Mask

https://www.skincity.com/fi/plantheque/the-bright-future-mask-75-ml

Planthequen The Bright Future Mask -naamio on kuoriva elinvoimaa ja raikkautta antava kuoriva naamio. Tässä naamiossa on käytetty muun muassa ananaksen ja granaattiomenan luonnollisia entsyymejä. Teho perustuu naamion kuivien ja elottomien ihosolujen irrottamiseen. Kuorinnan lisäksi naamio vahvistaa ihon suojakerrosta muun muassa kookosöljyn ja pre- sekä probioottien vaikutuksella.

Onko sinulla kokemuksia tästä Planthequen kuorivasta naamiosta? Kirjoita kommentti!

Tuotevinkki: The All I Avo Wanted Cleansing Oil

https://www.skincity.com/fi/plantheque/the-all-i-avo-wanted-cleansing-oil-200-ml

The All I Avo Wanted Cleansing Oil on Planthequen vaihtoehto ravitsevaksi ja syväpuhdistavaksi öljyksi. Hyvä vaihtoehto esimerkiksi kaksivaiheisen puhdistuksen ensimmäiseksi vaiheeksi. Kokeile toiseen vaiheeseen Planthequen The Cocomo Foamy Wash -tuotetta.

Sopii kaikille ihotyypeille tai jopa ainoaksi puhdistusvaiheeksi herkälle tai kuivalle iholle. Lukemiemme kokemuksien mukaan tämä tuote on yksi suosituimmista ja pidetyimmistä Planthequen valikoimassa!


Onko sinulla Plantheque kokemuksia? Ovatko tuotevinkkimme sinulle tuttuja? Kommentoi!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

5-HTP – paremmat unet ja rauhallisempi mieli? Puhdas+ 5-HTP

5-HTP on rauhoittava ja nukahtamista helpottava luontaistuote. Suosituksi tuotteeksi nousseen 5-HTP:n hyödyistä on paljon positiivisia kokemuksia.

51
Kurkuma ja kurkumiini Kurkumiinijauhetta ja purkki kurkumiinikapseleita

Kurkuma ja sen aktiivinen vaikuttava aines kurkumiini sisältävät useita terveysvaikutuksia. Lue lisää kurkumiinista ja sen hyödyistä.

21
Parhaat raudan lähteet

Elimistö ei tuota rautaa, joten sitä on saatava ravinnosta. Mitkä ovat parhaita raudan lähteitä?

23
Arginiini Arginiini-purkki, taustalla kuntosali

Arginiini on yksi ihmisen elimistössä esiintyvistä aminohapoista. Se vaikuttaa niin verisuoniin kuin lihaksiin. Minkälaisesta aineesta oikein on kyse?

9
Paras diffuuseri? – Testissä aroma diffuuserit Muji-ilmankostutin, josta tulee ulos höyryä

Diffuuseri on ilmaa kostuttava laite, jota voi käyttää myös aromaterapiaan. Lue vertailumme aroma diffuusereista ja löydä paras diffuuseri!

53
Krilliöljy Krilliöljykapseleita purkissa

Krilliöljy on monille toimivin tapa saada tarpeeksi omega-3 -rasvahappoja. Miksi käyttää krilliöljyä kalaöljyjen sijasta?

11
Paras rasvanpolttaja Purkillinen rasvanpolttajia

Omaan käyttöön paras rasvanpolttaja löytyy vain kokeilemalla eri tuotteita. Mitä rasvanpolttaja oikeastaan tekee?

20
Kelp Kelp-jauhetta pussissa, taustalla meren aaltoja

Kelp eli rakkolevä on merissä kasvava levä. Miten pääset hyötymään tämän huikean nopeasti kasvavan merilevän terveysvaikutuksista?

4
Paras vedenpuhdistin Vettä, johon tipahtaa vesipisara

Vedensuodatin poistaa vedestä kalkkia, raskasmetalleja sekä muita epäpuhtauksia. Jos haluat esimerkiksi, että juomavesi on mahdollisimman puhdasta, kannattaa harkita vedenpuhdistimen hankkimista.

20
Marja-aronia – rouheena, jauheena tai tuoreena omalta pihalta! Marja-aronian terttuja lautasella

Marja-aronia on Suomessakin viihtyvä pensas, joka tuottaa terveysvaikutuksiltaan erinomaisia marjoja. Minkälainen marja on kyseessä?

68

Ei kommentteja

Tuotevinkit