Alevahti.fi

Plantheque – kokemuksia ja tuotevinkkejä

Plantheque on Skincityn oma tuotesarja, jonka tuotteet suunnittelevat kaupan ruotsalaiset asiantuntijat. Joko sinulla on kokemuksia tästä uudesta tuotesarjasta?

Plantheque-tuotteita vierekkäin

Kyseessä on siis Skincityn oma tuotemerkki, ja se onkin saatavilla ainoastaan Skincitystä. Muista luonnonkosmetiikan verkkokaupoista tuotteita on turha etsiä.

Tuotteissa käytetään niin luonnosta saatavia ainesosia kuin synteettisiä luonnollisenkaltaisia ainesosia. Synteettinen valmistus ei aina ole huonompi kuin luonnollinen. Planthequen tavoitteena onkin valmistaa tuotteita, jotka ovat paitsi tehokkaita myös ympäristöystävällisiä.

Vegaaninen, ilman eläinkokeita tuotettu valikoima sisältää muun muassa kasvovoiteita, seerumeita, kasvoöljyjä sekä kasvovaamioita. Tuotteiden toimivuus on myös dermatologisesti testattu, eikä niissä käytetä hajusteita tai eteerisiä öljyjä, joilla on mahdollisesti allergisia vaikutuksia.

Ympäristöystävällinen ajattelu ulottuu myös Planthequen pakkauksiin, jotka ovat valtaosin kierrätettyä materiaalia ja myöskin kierrätettävissä. Tässä vielä esimerkkejä Planthequen tuotekategorioista:

  • Kasvojen puhdistus
  • Kasvovoide
  • Seerumi
  • Kasvovesi
  • Kasvonaamio
  • Kasvoöljy
  • Kuorinta

Jos haluaa tutustua useaan Planthequen tuotteeseen samalla kertaa, kannattaa ostaa tuotesetti. Settejä on saatavilla kahtena eri versiona: Smooth and Hydrated ja Supple and Glowing.

Tuotevinkki: The Glow Game Face Cream

https://www.skincity.com/fi/plantheque/the-glow-game-face-cream-50-ml

The Glow Game Face Cream on kosteuttava ja vahvistava voide. Kaikille ihotyypeille sopiva 24 tunnin voide sisältää muun muassa kasviöljyjä. Voide antaa iholle myös hehkua sekä pitkäkestoisen tasaisen ihonsävyn.

Tuotevinkki: The Bright Future Mask

https://www.skincity.com/fi/plantheque/the-bright-future-mask-75-ml

Planthequen The Bright Future Mask -naamio on kuoriva elinvoimaa ja raikkautta antava kuoriva naamio. Tässä naamiossa on käytetty muun muassa ananaksen ja granaattiomenan luonnollisia entsyymejä. Teho perustuu naamion kuivien ja elottomien ihosolujen irrottamiseen. Kuorinnan lisäksi naamio vahvistaa ihon suojakerrosta muun muassa kookosöljyn ja pre- sekä probioottien vaikutuksella.

Onko sinulla kokemuksia tästä Planthequen kuorivasta naamiosta? Kirjoita kommentti!

Tuotevinkki: The All I Avo Wanted Cleansing Oil

https://www.skincity.com/fi/plantheque/the-all-i-avo-wanted-cleansing-oil-200-ml

The All I Avo Wanted Cleansing Oil on Planthequen vaihtoehto ravitsevaksi ja syväpuhdistavaksi öljyksi. Hyvä vaihtoehto esimerkiksi kaksivaiheisen puhdistuksen ensimmäiseksi vaiheeksi. Kokeile toiseen vaiheeseen Planthequen The Cocomo Foamy Wash -tuotetta.

Sopii kaikille ihotyypeille tai jopa ainoaksi puhdistusvaiheeksi herkälle tai kuivalle iholle. Lukemiemme kokemuksien mukaan tämä tuote on yksi suosituimmista ja pidetyimmistä Planthequen valikoimassa!


Onko sinulla Plantheque kokemuksia? Ovatko tuotevinkkimme sinulle tuttuja? Kommentoi!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Luontaistuotteet ja ravintolisät nivelille Osoittava etusormi, jossa nivelrikko

Luontaistuotteista ja ravintolisistä voi saada apua niveliin liittyviin vaivoihin. Minkälaisia tuotteita on saatavilla?

43
Mustikkajauhe – terveysvaikutukset ja hyödyt Mustikoita kulhossa

Mustikkajauheella voidaan saada samat terveysvaikutukset kuin tuoreilla mustikoilla. Lue lisää mustikkajauheen hyödyistä.

51
Mulperimarja Mulperimarjoja kulhossa

Mulperimarja on superfood, jonka syömisestä ei tule huonoa omaatuntoa. Mitä terveysvaikutuksia mulperimarjoilla on?

12
Raw food eli raakaravinto Raakaravintoa eli raw foodia lautasella

Raw food -ruokavaliota eli raakaravintoa noudattava ei syö prosessoitua eikä kypsennettyä ruokaa. Mitä tässä ruokavaliossa oikein syödään ja mihin raja vedetään?

25
Paras tehosekoitin – testi ja vertailu 7 eriväristä tehosekoitinta

Parhaat tehosekoittimet valmistavat erilaiset ruoat ja välipalat sekunneissa. Mikä voisi olla paras tehosekoitin? Katso vertailu!

44
Vitamiinit, magnesium ja sinkki suihkeena – kannattaako suihkeen käyttö? Pullo vitamiinisuihketta

Sinkkisuihke, magnesiumsuihke, vitamiinisuihkeet -- ravintolisän voi ottaa tabletin sijasta myös suihkeena. Mitä etuja siitä on?

80
Tata Harper – kokemuksia luonnonkosmetiikasta Tata Harper -tuotteita

Tata Harper valmistaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa vastuullisille kuluttajille. Joko sinulla on kokemuksia Tata Harperin tuotteista?

51
Ruusujuuri Ruusujuuri

Ruusujuuri on perinteinen kansanhoidossa käytetty kasvi. Sillä voi olla vaikutuksia fyysiseen ja henkiseen suorituskykyyn.

10
Hyaluronihappo – superkosteuttaja iholle ja hiuksille Hyaluronihappo seerumi

Hyaluronihapon tehtävänä on sitoa vettä ihoon ja muualle elimistöön. Miten sen tehoa voi hyödyntää?

59
Havupuu-uutejuoma – hyödyt ja terveysvaikutukset Pullo Karin havupuu-uutejuomaa, taustalla männynoksia

Havupuu-uutejuoma valmistetaaan männyn kuoresta ja nilasta sekä lähdevedestä. Mitä terveysvaikutuksia sillä on?

55

Ei kommentteja