Plantheque – kokemuksia ja tuotevinkkejä

Plantheque on Skincityn oma tuotesarja, jonka tuotteet suunnittelevat kaupan ruotsalaiset asiantuntijat. Joko sinulla on kokemuksia tästä uudesta tuotesarjasta?

Plantheque-tuotteita vierekkäin

Kyseessä on siis Skincityn oma tuotemerkki, ja se onkin saatavilla ainoastaan Skincitystä. Muista luonnonkosmetiikan verkkokaupoista tuotteita on turha etsiä.

Tuotteissa käytetään niin luonnosta saatavia ainesosia kuin synteettisiä luonnollisenkaltaisia ainesosia. Synteettinen valmistus ei aina ole huonompi kuin luonnollinen. Planthequen tavoitteena onkin valmistaa tuotteita, jotka ovat paitsi tehokkaita myös ympäristöystävällisiä.

Vegaaninen, ilman eläinkokeita tuotettu valikoima sisältää muun muassa kasvovoiteita, seerumeita, kasvoöljyjä sekä kasvovaamioita. Tuotteiden toimivuus on myös dermatologisesti testattu, eikä niissä käytetä hajusteita tai eteerisiä öljyjä, joilla on mahdollisesti allergisia vaikutuksia.

Ympäristöystävällinen ajattelu ulottuu myös Planthequen pakkauksiin, jotka ovat valtaosin kierrätettyä materiaalia ja myöskin kierrätettävissä. Tässä vielä esimerkkejä Planthequen tuotekategorioista:

  • Kasvojen puhdistus
  • Kasvovoide
  • Seerumi
  • Kasvovesi
  • Kasvonaamio
  • Kasvoöljy
  • Kuorinta

Jos haluaa tutustua useaan Planthequen tuotteeseen samalla kertaa, kannattaa ostaa tuotesetti. Settejä on saatavilla kahtena eri versiona: Smooth and Hydrated ja Supple and Glowing.

Tuotevinkki: The Glow Game Face Cream

https://www.skincity.com/fi/plantheque/the-glow-game-face-cream-50-ml

The Glow Game Face Cream on kosteuttava ja vahvistava voide. Kaikille ihotyypeille sopiva 24 tunnin voide sisältää muun muassa kasviöljyjä. Voide antaa iholle myös hehkua sekä pitkäkestoisen tasaisen ihonsävyn.

Tuotevinkki: The Bright Future Mask

https://www.skincity.com/fi/plantheque/the-bright-future-mask-75-ml

Planthequen The Bright Future Mask -naamio on kuoriva elinvoimaa ja raikkautta antava kuoriva naamio. Tässä naamiossa on käytetty muun muassa ananaksen ja granaattiomenan luonnollisia entsyymejä. Teho perustuu naamion kuivien ja elottomien ihosolujen irrottamiseen. Kuorinnan lisäksi naamio vahvistaa ihon suojakerrosta muun muassa kookosöljyn ja pre- sekä probioottien vaikutuksella.

Onko sinulla kokemuksia tästä Planthequen kuorivasta naamiosta? Kirjoita kommentti!

Tuotevinkki: The All I Avo Wanted Cleansing Oil

https://www.skincity.com/fi/plantheque/the-all-i-avo-wanted-cleansing-oil-200-ml

The All I Avo Wanted Cleansing Oil on Planthequen vaihtoehto ravitsevaksi ja syväpuhdistavaksi öljyksi. Hyvä vaihtoehto esimerkiksi kaksivaiheisen puhdistuksen ensimmäiseksi vaiheeksi. Kokeile toiseen vaiheeseen Planthequen The Cocomo Foamy Wash -tuotetta.

Sopii kaikille ihotyypeille tai jopa ainoaksi puhdistusvaiheeksi herkälle tai kuivalle iholle. Lukemiemme kokemuksien mukaan tämä tuote on yksi suosituimmista ja pidetyimmistä Planthequen valikoimassa!


Onko sinulla Plantheque kokemuksia? Ovatko tuotevinkkimme sinulle tuttuja? Kommentoi!

Kategoriat ja avainsanat

Lue myös

Marja-aronia – rouheena, jauheena tai tuoreena omalta pihalta! Marja-aronian terttuja lautasella

Marja-aronia on Suomessakin viihtyvä pensas, joka tuottaa terveysvaikutuksiltaan erinomaisia marjoja. Minkälainen marja on kyseessä?

68
Paras rasvanpolttaja Purkillinen rasvanpolttajia

Omaan käyttöön paras rasvanpolttaja löytyy vain kokeilemalla eri tuotteita. Mitä rasvanpolttaja oikeastaan tekee?

20
Lucuma – Inkojen kulta? Tuoreita lucuma-hedelmiä sekä lucuma-jauhetta kulhossa

Lucuma on erityisen suosittu hedelmä Perussa, jossa sitä käytetään esimerkiksi jäätelössä. Lucuma-jauhe sen sijaan sopii hyvin monenlaiseen käyttöön.

29
Ubikinoni – terveysvaikutukset lisäravinteesta? Purkillinen ubikinoni Q10 -lisäravinnetta

Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on ihmisen elimistössä esiintyvä K-vitamiinin kaltainen yhdiste. Mitkä ovat ubikinonin terveysvaikutukset? Entä voiko sen hyötyjä lisätä ravintolisällä?

54
Inkiväärin terveysvaikutukset – kuivattuna, jauheena vai tuoreena? Kokonainen tuore inkivääri leikkuulaudalla

Inkivääriä voi käyttää niin tuoreena, kuivattuna kuin jauheena. Mitkä ovat inkiväärin terveysvaikutukset?

74
5-HTP – paremmat unet ja rauhallisempi mieli? Puhdas+ 5-HTP

5-HTP on rauhoittava ja nukahtamista helpottava luontaistuote. Suosituksi tuotteeksi nousseen 5-HTP:n hyödyistä on paljon positiivisia kokemuksia.

51
Apteekkituotteet ja reseptilääkkeet netistä Henkilökuntaa ja asiakas apteekissa

Apteekkituotteet voi ostaa netistä. Tiesitkö, että jopa reseptilääkkeet saa tilattua netistä?

46
Joululahjaideoita Jouluisia koristeita pöydällä

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja joululahjat hankkimatta? Tuttu tilanne edellisiltä vuosilta… Ei hätää, ota avuksesi keräämämme joululahjaideat!

17
Ruusujuuri Ruusujuuri

Ruusujuuri on perinteinen kansanhoidossa käytetty kasvi. Sillä voi olla vaikutuksia fyysiseen ja henkiseen suorituskykyyn.

10
Luonnonkosmetiikan verkkokauppa – Top 5 Kaksi pulloa luonnonkosmetiikkaa

Luonnonkosmetiikan verkkokauppoja on Suomessa useita. Tarjolla on laajempi valikoima ja halvemmat hinnat.

45

Ei kommentteja

Tuotevinkit