Personal trainer avuksi laihdutukseen?

Personal trainer voi tietyissä tapauksissa olla korvaamattoman suuri apu laihdutukseen ryhdyttäessä. Personal trainer on toisin sanoen henkilökohtainen valmentaja, jonka tietämys auttaa painonpudotusta tavoitellessa. Ammattitaitoinen personal trainer osaa kertoa mitkä harjoitusmuodot toimivat kohdallasi ja minkälaista ruokavaliota kannattaa noudattaa. Eikä pidä unohtaa, että oma personal trainer on myös kannustava tekijä, kun pyritään asetettuihin tavoitteisiin.

Jos pyrit yksin asettamiisi tavoitteisiisi, olet vastuussa vain itselle – ja mikä onkaan helpompaa, kuin huijata itseä silloin tällöin? Olemalla vastuussa myös toiselle ihmisille, tavoitteissa ja sovitussa ohjelmassa pysyminen on varmasti helpompaa. Täytyy kuitenkin muistaa, että personal trainer ei voi saavuttaa tavoitteita sinun puolestasi, vaan töitä joudutaan tekemään yhtä paljon kuin ilman valmentajaa. Personal trainer auttaa lähinnä tekemään oikeita asioita järkevästi.

Personal trainerin käyttö ei kuitenkaan välttämättä sovi kaikille. Jos tietoa ja taitoa löytyy itseltä, niin liikunnasta kuin ravinnostakin, voi hyvin pärjätä ilman omaa valmentajaa. Toisaalta, jos haluaa ammattitaitoisen ja osaavan henkilön tavoitteiden tueksi, voi personal trainer olla vastaus tarpeisiin. Seuraavassa muutamia syitä minkälaisissa tapauksissa personal trainer voisi olla hyvä apu tavoitteiden saavuttamisessa.

Miksi ottaa Personal trainer?

  1. Sinulla ei ole tietotaitoa oikeanlaisesta kuntoiluista ja ravinnosta.
  2. Olet yrittänyt laihduttaa jo pitkään, mutta ilman tuloksia.
  3. Tarvitset lisämotivaatiota tavoitteiden saavuttamiseen.
  4. Haluat tarkan harjoitteluohjelman, jota noudattaa itsenäisesti.
  5. Haluat lopettaa arvuuttelun, mikä harjoitus toimii kohdallasi ja mikä ei.

Onko sinulla kokemuksia oman valmentajan tai personal trainerin käyttämisestä laihdutuksen tavoittelussa?

Lue myös

Ei kommentteja