Ruohonjuuri

Alevahti.fi

Kestävän elämän liike

Olemme kokonaisvaltaisen ja luonnonmukaisen hyvinvoinnin ekokauppaketju, joka erikoistuu luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin. Olemme ahkeroineet hyvän elämän puolesta jo vuodesta 1982 saakka, tällä hetkellä jo 15 myymälän, suomen-, ruotsin- sekä englanninkielisten verkkokauppojen sekä yli 200 ruohislaisen voimin.

Juuriaan myöten hyvän puolella

Me Ruohonjuuressa haluamme tehdä hyvän puolella olemisesta mahdollisimman helppoa. Siksi asiantuntijamme ovat kuratoineet sinulle valmiiksi tuotteet, jotka kunnioittavat niin maapalloamme, kuin kaikkea elämää sen sisällä. Meille voi siis vain saapastella sisään ja kaikki ostokset ovat parempi valinta niin oman hyvinvoinnin, kuin luonnonkin puolesta.

Hyväntekeväisyys

Ruohonjuuren kanssa teet samalla hyvää, sillä hyväntekeväisyys kuuluu perustoimintaamme. Lahjoitimme esimerkiksi vuonna 2022 lähes 100.000 € rahana ja tuotteina erilaisiin luonto- ja hyväntekeväisyyskohteisiin.

Valikoimamme

Valikoimalupauksemme on yksinkertainen: “Jokainen tuote on kestävämpi ja laadukkaampi valinta ihmiselle ja luonnolle”. Olemme ylpeitä laadukkaasta, monipuolisesta ja monella tapaa hyvää tekevästä luonnonkosmetiikkavalikoimastamme, josta löytyy monipuolisesti brändejä vastaamaan erilaisiin toiveisiin ja tarpeisiin . Luonnonkosmetiikan puolella meiltä löytyy mm. kotimaiset Frantsila, Flow Cosmetics, Circulove, Djusie sekä Laponie. Kansainvälisistä sarjoista tunnetuimpia ovat Evolve, Bybi, Madara ja Whamisa. Meikkipuolella valikoimaamme rikastuttavat puolestaan ihan uudet Kia-Charlotta ja Couleur Caramel -sarjat.

Ruoka ja ravintolisäpuolelta löydät meiltä tuttuja, laajasti saatavilla olevia brändejä sekä näiden lisäksi erilaisia valinnanmahdollisuuksia monipuolistavia tuotteita. Ravintolisien kohdalla se tarkoittaa laajaa valikoimaa esimerkiksi seuraavilta: Biomed, Bioteekki, Puhdas+, Puhdistamo, Solgar ja Terranova sekä monipuolinen valikoima luonnonvoimaa esiintuovia brändejä kuten Frantsila, Rohtos Labs, Soria Natural ja Vogel.

Ruohonjuuren ruokahyllyiltä voit poimia aitoa makua ja ravintorikkaita vaihtoehtoja niin nopeaksi välipalaksi kuin osaksi kotoista kokkaamista. Kotimaisten tuttujen toimijoiden kuten Aduki, Foodio, Goodio ja Good Guys lisäksi valikoimaa laajentavat pienet ja isot toimijat meiltä ja muualta. Ruohonjuuren kanssa pääset makumatkalle, jossa jokaisella valinnalla teet hyvää luonnolle.

Etsimme myös jatkuvasti uusia tulevaisuuden menestyjiä valikoimiimme.

Palvelulupauksemme

Ruohonjuuren asiakaspalvelu tunnetaan lämpimästä ja asiantuntevasta otteestaan. Varmistaaksemme ylivertaisen asiakaskokemuksen perehdytämme uudet ruohislaiset kattavasti ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti esimerkiksi oman ravintoterapeutin ja ekokosmetologin johdolla.

Monikanavaisen palvelumme ansiosta olemme kaikkien tavoitettavissa aina kotimaan kamaralta kansainvälisiin ympyröihin kivijalkakauppojemme, sekä suomen- ruotsin- ja englanninkielisten verkkokauppojemme myötä. Sama ensiluokkainen palvelu toimii niin verkossa, kuin myymälässäkin, ravintoterapeutin konsultaatiota myöten!

Kauppaan: ruohonjuuri.fi

Ruohonjuuri alennuskoodit

Ei voimassa olevia alennuskoodeja.

Ei kokemuksia

Onko sinulla kokemuksia kaupasta Ruohonjuuri? Onko Ruohonjuuri luotettava? Kirjoita oma kokemuksesi!

Kirjoita arvostelu kaupasta

Lue myös