Innersense I Create Hold – 59 ml

Innersense I Create Hold – 59 ml
Alevahti.fi

Pitoa antava muotoilugeeli hiuksille. 
Kuvaus
Muotoilugeeli, joka sisältää luomusertifioitua hunajaa sekä antioksidanttista rooibos-teetä. Nokkos- ja rosmariiniuutteet lisäävät hiusten kiiltoa ja antavat pitoa hiuksille. Sopii parhaiten keskipaksuille ja paksuille hiuksille.  PääainesosatHunaja — humektantti, jolla on kosteuttavia ja rauhoittavia vaikutuksia. Lisäksi se auttaa parantamaan muotoilutuotteen pitoa. Aloe vera — monipuolinen ainesosa, joka vahvistaa ja silottaa hiuksia. Tekee hiuksista helpommin hallittavat. Rooibos-tee — rooibos sisältää 50 kertaa enemmän antioksidantteja kuin vihreä tee ja sitä kutsutaankin usein ”ihmeteeksi” sen lukuisten hyödyllisten vaikutusten vuoksi. 

 INCIWater, Aqua- EAU, Aloe Barbadensis Gel*, Hydroxyethylcellulose, Maltodextrin Copolymer, Potassium Hydroxide, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Calcium Gluconate, Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Potassium Sorbate, Sodium Phytate, Glycerin*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Eucalyptus Globulus Leaf Extract*, Ginkgo Biloba Leaf Extract*, Aspalathus Linearis Leaf Extract*, Honey Extract*, Limonene† *Certified Organic Käyttö

Jaa kosteat hiukset osioihin ja annostele 1-2 pumppausta sormenpäillä tyvestä latvaan. Kuivaa hiukset hiustenkuivaajalla. Voidaan käyttää myös kuiviin hiuksiin, jolloin geeliä kannattaa annostella vain yksi pumppaus.  

Info295 ml / 59 ml. UK.

Tuotekategoria:

Löydä halvin hinta

Kauppa Hinta €
Naturelle 11.90
Hyvinvoinnin.fi Tarkista hinta!

Ei kokemuksia

Onko sinulla kokemuksia tuotteesta Innersense I Create Hold – 59 ml? Kirjoita oma kokemuksesi!

Kirjoita arvostelu tuotteesta

Katso myös