Luontaistuotteet netistä

Tilaamalla luontaistuotteet netistä säästät selvää rahaa ja aikaa.

Synteettisesti valmistetut kauneustuotteet ovat saaneet viime vuosina huomattavasti negatiivista julkisuutta. Yritysten välinen kilpailu on osaltaan aiheuttanut sen, että kauneustuotteissa on alkanut esiintyä yhä suurempia ongelmia.

Kauneustuotteiden kokonaiskulutus on todella suuri ja kilpailu alalla on kasvanut räjähdysmäisesti. Luontaistuotteiden tilaaminen netistä on turvallista, kunhan tiedät tarkalleen mitä ja mistä olet tilaamassa. Esimerkiksi tunnetuimmat kotimaiset verkkokaupat ovat turvallisia netistä tilaamiseen.

Käytätkö sinä kemikaaleja, joita ei ole tutkittu?

Kauneustuotteita valmistetaan jopa yli viidestä tuhannesta erilaisesta kemikaalista, joista osaa ei ole tutkittu kunnolla, eikä välttämättä edes hyväksytty käytettäväksi.

Iho on ihmisen suurin elin ja sen kautta ihmisen elimistöön imeytyy suurin osa haitallisista aineista. Haitalliset aineet imeytyvät elimistöön pääasiassa iholle levitettävistä tuotteista.

Joissakin tapauksissa yli 60 prosenttia voiteessa, rasvassa tai meikissä käytetyistä kemikaaleista imeytyy ihon läpi verenkiertoon. Aineet kerääntyvät elimiin vähitellen ja pysyvät elimistössä jopa vuosien ajan.

Mustikka
Mustikka on yksi parhaista luontaistuotteiden aineksista

Yleisesti oletetaan, että haitallisia aineita pystyisi välttämään lukemalla tuoteselosteet huolella ja välttelemällä haitallisiksi tulkittuja tuotteita.

Yritykset eivät kuitenkaan aina kerro koko totuutta tuotteistaan. Syy tähän löytyy muun muassa aiemminkin mainitusta äärimmäisen kovasta kilpailusta alalla.

Luontaistuotteiden edut

Vaihtoehtona kemikaaleja käyttäville tuotteille ovat luontaistuotteet. Aidot luontaistuotteet eivät sisällä ihmiselle haitallisia kemikaaleja, vaan ainoastaan ainesosia, jotka löytyvät luonnosta.

Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että on olemassa myös yrityksiä, jotka markkinoivat tuotteitaan luontaistuotteina, vaikka näin ei oikeasti olisikaan.

Kauneustuotteita valmistetaan jopa yli viidestä tuhannesta erilaisesta kemikaalista, joista osaa ei ole edes tutkittu kunnolla!

Luontaistuotteiden käyttäminen estää haitallisten kemikaalien ja synteettisten aineiden kertymisen elimistöön. Käyttämällä ainoastaan luonnosta löytyvistä ainesosista valmistettuja luontaistuotteita voit olla varma, että elimistöön ei kerry tuntemattomia ja pahimmillaan vaarallisia ainesosia.

Luontaistuotteiden hyötyjä

  • Luontaistuotteet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja

    Toisin kuin synteettisesti valmistetut tuotteet, luontaistuotteet eivät sisällä tuntemattomia tai jopa haitallisia ainesosia.

  • Käytetyt ainesosat tunnetaan tarkasti

    Luontaistuotteissa käytetään luonnosta saatavia ainesosia, joiden vaikutukset ja hyödyt on tunnettu jo vuosisatojen ajan.

  • Vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen

    Luontaistuotteista löytyy vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen. Luontaistuote on tehokkaampi ja ympäristöystävällisempi.

Yksi luontaistuotteiden etu on tietysti myös se, että käyttämällä niitä autat ympäristöä. Valmistusprosessissa ei vapaudu ympäristöön myrkkyjä, kuten tapahtuu kemikaaleista valmistettujen tuotteiden kohdalla. Lisäksi eläinkokeita ei sallita suurimmalle osasta luontaistuotteita.

Yksi suurimmista hyödyistä käytettäessä luontaistuotteita on itse tuotteiden tehokkuus. Luonnosta saatavien ainesosien vaikutukset on tunnettu tehokkaiksi ja hyödyllisiksi vuosisatojen ajan.

Luontaistuotteista löytyy vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen. Luontaistuote on tehokkaampi ja ympäristöystävällisempi, eikä siitä ole haittaa käyttäjälleen. Tee hyvä teko itsellesi ja ympäristölle ja vaihda luontaistuotteisiin!

Tilaa luontaistuotteita netistä

Tältä sivustolta löydät artikkeleita liittyen luontaistuotteisiin, sekä linkkejä luontaistuotteita myyviin luontaistuotekauppoihin.

Voit lukea muiden käyttäjien arvosteluita luontaistuotekaupoista, sekä löydät alekoodit kauppoihin.

Luontaistuotteiden tilaaminen netistä on useimmiten halvempaa, sekä luonnollisesti myös vaivatonta ja helppoa.

Lue myös

Acai-marja ja Acain terveysvaikutukset

Acai-marja on käsittämättömän terveellinen ihmemarja. Acai sisältää esimerkiksi jopa 6 kertaa enemmän antioksidantteja kuin mustikka! Lue lisää Acain terveysvaikutuksista.

♥ 38
Goji-marja on todellinen luonnon ihme

Goji-marjaa sanotaan yhdeksi maailman ravinnerikkaimmista marjoista. Lue lisää Goji-marjasta ja sen terveysvaikutuksista.

♥ 37
Karppaus ateriat

Karppaus ateriat ovat valmiina myytäviä vähähiilihydraattisia ruoka-annoksia karppaajille. Karppaus on hiilihydraattien vähentämistä ruokavaliosta.

♥ 16

Ei kommentteja